מנסיון

inbalher

New member
מנסיון

אז ככה: 2 בעיות עיקריות היו לי...למזלי פתרתי אותן..הנה מה שעשיתי... 1. נשירת שיער היסטרית-התחלתי לקחת ויטמין C ו..הופ אין לי נשירה. 2. סבוריאה (לעיתים עד כדי כך שלא יצאתי מהבית,ימי הבית ספר ...) אז ככה,פשוט בעצת רופאת עור התחלתי לשטוף פנים עם שמפו head&sholders...כן, כן,נשבעת לכם..אם זה עובד בקרקפת,למה שלא יעבוד בפנים??? מאז שהתחלתי ליישם את מס' 2 (3 שנים בערך) חיי השתנו....ולשתות הרבה מים. אחרי שטיפת הפנים,מורחים קרם לחות עם ה-ר-ב-ה לחות! זה שילוב מנצח.. חיי השתפרו..מקווה שגם לכם זה יקרה..

ה מוזה

New member
לשטוף פנים עם שמפו?

לא נראה לי שזה מאוד בריא לעור הפנים לעיתים בעיה אחת נפתרת למראה עין אך , אחרת צצה אחרי שימוש שלאוו דווקא מתאים לאותו האיזור,בכל אופן אם זה עזר לך ..מה טוב לו רופאת העור שלך היתה נפגשת עם איזו סבתא תימניה או כל סבתא אחרת היא בוודאי כבר היתה מעניקה לה עצות סבתא בריאות לסבוריאה בעור הפנים הכי חשוב שחייך השתפרו מקווה שעור הפנים לא יינזק מהשימוש הארוך בשמפו שמכיל חומרים ומרכיבים המותאמים לעור הקרקפת,אני לא רופאה בטח ובטח שלא אתווכח עם הרופאה שלך באופן אישי מעדיפה לפני כל התרופות מהמדף לנסות את אלו של הסבתות תודה ששיתפת אותנו

iditush11

New member
מסכימה עם מוזה לגבי שטיפת פנים עם

שמפו, משום מה נראה לי מוזר מאוד שרופאת עור עוד תמליץ על דבר כזה. אני בחיים שלי לא הייתי מעיזה לשטוף את הפנים עם שמפו, במיוחד ששמפו מכיל בתוכו דטרגנטים מאוד חזקים שלעור פנים רגיש כמו שלי מן הסתם זה יזיק, טוב אני פנאטית שזה נוגע לעור הפנים שלי. תודה על השיתוף בכל אופן.

murphy

New member
שמפו לא בריא. נקודה.

הוא מכיל SLS שידוע כמסרטן ועוד חומרים שונים ומשונים שממש לא בריאים לעור/שיער. אבל לי דווקא יש שאלה אחרת אלייך, מוזה: מה ההבדל בין העור של הראש, לזה של הפנים? עור זה עור זה עור והוא מכסה 100% מהגוף שלנו ודרכו חודרים כל החומרים שנמצאים בשמפו.

ה מוזה

New member
../images/Emo62.gif שאלה חשובה ומעניינת

לא ידעתי ששמפו ידוע כמסרטן ,מהו החומר SLS ? די נכון שעור הוא עור , הוא אותה מעטפת בכל איזור בגוף העור לדוגמא בכף הרגל והעור בפנים ,אותו הדבר ? מבחינת זה שדרכם חודרים חומרים פעילים לגוף,כן. מבחינת הרגישות שלהם [ מבלי להתייחס לספיגת חומרים בגוף] נראה לי שעור הפנים עדין ורגיש יותר מהעור בכף הרגל . ותקנו אותי אם אני טועה בקשר לשמפו , העלת נקודה חשובה אני אשמח אם אפשר להרחיב על זה בשרשור נפרד , חיובי ושלילי בשמפו ,האם הוא טוב או רע מהו בכלל ? במה הסבתות חפפו את ראשן או בימי קדם אולי ברפואה הסינית יש גם שמפו טבעי וכו' וכו' מוזמן לפתוח שרשור שכזה או כל אחד אחר כאן שיש לו ידע לחלוק עימנו בשביל זה הרי קיים הפורום
נותר לי רק להודות לך

I Was Hoping

New member
אני רק יודעת

שפה בגרמניה נתקלתי בתופעה שנראית לי עד היום מוזרה לחלוטין - המון אנשים לא חופפים, הם פשוט מעבירים מגבת רטובה על השיער מדי פעם וז-ה-ו, ולהפתעתי הגמורה השיער שלהם נראה נקי ומבריק כמו עם שמפו. אני מכירה אישית אישה אחת שנוהגת כך מאז שנולדה. לא ניסיתי, ומודה, גם לא מוכנה לנסות.

iditush11

New member
נשמע מוזר לחלוטין, ממתי בשמפו יש

חומרים מסרטנים?? נשמע גם מפחיד למדיי. אני יודעת דבר אחד שבהמון מוצרי קוסמטיקה ואני מדברת על החברות היוקרתיות ביותר כגון נינה ריצ'י, גרלן, קליניק, לנקום וכו' משתמשים בטטרזין שהוכח ממזמן כחומר מסרטן, אבל לא שמעתי לגבי שמפואים עכשיו שאני חושבת על זה שמפו זה הדבר היחיד שאני לא מוכנה לוותר עליו, חוץ מקרם לחות כמובן.

murphy

New member
אנא קראי את תגובתי ל מוזה

לגבי השמפו ולגבי איפור, כבר ראיתי איפור המכיל אלומיניום וטאלק שגם הם לא חומרים הכי בריאים לגוף שלנו אם יש צורך, אביא קישורים גם לנושא זה.

iditush11

New member
מה אני אגיד נשמע ממש מפחיד!!

אבל מה לעשות מצד שני ישנם דברים כגון שמפו, קרם לחות לפנים וכו' שאני ממש לא יכולה לוותר עליהם. בלי שמפו? אז עם מה אני אחפוף את השיער בדיוק? ברגע שיתנו לי אלטרנטיבות טובות לשמפו או משהו אחר אז אולי אני אשקול לעבור למשהו אחר. בינתיים נצמדת לשמפו שלי.

murphy

New member
לא יכולה לוותר?

יש להם ערך סנטימנטלי בשבילך? על הבריאות שלך, את כן מוכנה לוותר? כבר יצא לי לשמוע בחור (שיש לו תינוק חדש), שאמר לי שהוא יודע שיש רעלים בכל התכשירים האלה, אבל הוא כבר מיליון שנה משתמש בהם ולא רואה אותו מחליף. אז שיהיה לו לבריאות. וברור שיש אלטרנטיבות, אני יודע, כי אני משתמש בהן אני לא יאמר מה, כי אסור לי לעשות פה פרסומת אם הבנתי נכון את החוקים של הפורום

iditush11

New member
אז אולי במקום להפר את תקנון הפורום

תשלח לי מסר ותספר לי מהן האלטרנטיבות שקיימות לשמפו או קרם לחות? סתם מעניין אותי לדעת, שתף נא.

ה מוזה

New member
אולי תשאלי אותם ?

למה הם לא חופפים עם שמפו ? מי יודע, אולי הם עושים משהו נכון ואלו אנחנו שטועים ? לא פעם ולא פעמים שמעתי סברות לגבי השמפו שהוא יותר מזיק מאשר מועיל .. מצאתי אגב כמה פטנטים לשמפו תוצרת בית אח"כ אעלה לכאן , יהיה מעניין שרשור על שמפו
תביאי את הבנות (והבנים ) מטיפוח לכאן ,זו הזמנה עם

murphy

New member
הנה הקישור

הכתבה קצת ארוכה אבל חשוב לקרוא את הטבלה שבסוף הכתבה: http://www.wddty.co.il/articals/poisen_cos.html רגישות מתבטאת בדבר אחד בלבד: כמות העצבים שנמצאת באותו איזור בגלל זה יש איזורים שמדגדגים יותר וכאלה שפחות. בכל מקרה הדבר אינו קשור לסוג עור שונה כביכול כי כמו שרשמתי אני ואת: "מבחינת זה שדרכם חודרים חומרים פעילים לגוף,כן."

ה מוזה

New member
מפחיד לדעת מה יש בשמפו

או במוצרים התמימים האחרים ,תחליב לחות,צבע שיער משחת שיניים ,בושם .. כל אלו לפי מה שקראתי פשוט סכנת חיים . נראה לי שבפעם הבאה שאני שולחת יד למוצר מדף אקרא היטב את האותיות הקטנות .. גם מה שחשבתי שתמים כמו משחת שיניים ,כלל לא תמים . מפחיד לקרוא את הכתבה שהבאת עם זאת טוב לקרוא ולדעת . ומחזק את הדבר שלשמו קיים הפורום אותן עצות ,מרקחות טבעיות מבית סבתא שהן ללא ספק הרבה יותר ידידותיות למשתמש ולסביבה תודה לך
אולי נפתח שרשור חדש נפרד על שמפו "חסרונות השמפו ויתרונות הסבתא"
אצרף אליו את הקישור שהבאת

murphy

New member
ואחרי זה מתפלאים

שכל כך הרבה אנשים חולים בסרטן ויש להם בעיות לא צריך לפחד מהכתבה שהבאתי צריך פשוט לפעול בהתאם ולבדוק באיזה מוצרים כדאי להשתמש ובאיזה לא גם אלה שכן עולים קצת יותר, החיסכון בבריאות שווה הרבה יותר

מורגי

New member
ויטמין סי?

רציני? אני לוקחת ולא שמתי לב לשיפור כלשהו, למען האמת לא חשבתי על האפשרות הזאת בכלל. אבל עכשיו אני אתחיל לשים יותר לב. תודה!

למעלה