מנסח מחדש

nicki70

New member
מנסח מחדש

התרגשות של מתחילים.....
אז ככה. כשלזוגתי יש חשק והיא בעניין המשחק המקדים יכול להיות קצר, קצת נשיקות וליטופים בישבן והיא רטובה ומוכנה.
מצד אחד זה כיף שלא צריך השקעה ומצד שני לי כן יש חשק לעשות כל מיני דברים.
מה אפשר לעשות שהיא לא תאבד עניין ואולי חלילה תלמד ותהנה מכל מיני דברים?

אני אסביר בדוגמה. אם אנחנו במצב לסקס מספיק נשיקה קטנה לפעמים והיא מוכנה. אני הייתי רוצה במצב הזה לרדת לה, לנשק לה את פי הטבעת, שהיא תאונן מולי ואיתי. כל הדברים האלה היא מוכנה לעשות אבל זה גורם איפשהוא לריגוש שלה להיעלם.

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

שבת שלום

קטניפ

New member
מי אמר שצריך מיד לחדור

גם אם היא מוכנה?
אני דווקא אוהבת שזה נמשך עוד ועוד עד שאני ממש מתחננת שהוא יחדור.

nicki70

New member
אבלהמומנטום אובד, זאת הבעייה

אפשר לשחק כמה דקות אבל היא מתייבשת כי המשחקים לא מגרים אותה.

redredhead

New member
וזהו? הסברת לה מה מגרה אותך?

ומה? לא מעניין אותה?

תשמע, אין פה פתרון בלחיצה על כפתור. או שכל אחד יילך קצת לקראת השני ותגוונו קצת כדי שלשניכם יהיה כיף, או שתשלים עם המצב. או שאתם לא מתאימים מהבחינה הזו, זו גם אפשרות.

דיברתם על זה?

אמרת לה את מה שכתבת פה למעלה?

אם כשהיא נורא חרמנית בא לה ישר חדירה אז אפשר להתחיל בזה, ואז לעבור לדברים האחרים. אין סדר קבוע שחייבים ללכת לפיו-
קודם נשיקות, אחכ ליקוק כוס, אחכ תחת ובסוף חדירה.
אפשר לעשות MIX&MATCH לפי מה שמתחשק לכם ומגרה אתכם.

nicki70

New member
אחרי חדירה וגמירה אין חשק ......

אני מאבד עניין אחרי שאני גומר, זוגתי יכולה אולי עוד אבל לא להרבה זמן.
אגב, מעולם לא המשכתי מגע מיני אחרי שגמרתי. כשהייתי צעיר החשק היה חוזר לעוד סיבוב אחרי זמן מה אבל היום.....עם בעיות רפואיות וגיל, איך לומר, באמצע החיים זה לא מה שהיה.

nicki70

New member
הלוואי

היא נהנת מאד מחדירה וגם רם משתמשים בויברטור היא צריכה את הדבר האמיתי.
הבעייה שאני גומר מהר. מאד מאד מהר.
ולא מצליח לשלוט בזה.

חופ שיה

New member
גמירה מהירה לנשים עם תאבון מיני גדול

לחדירה זה 'קילר' לחיי המין, נוצר הרבה תסכול מצידה של האשה, דעתי.
היא מעדיפה את האיבר שלך בתוכה ולא ויברטורים כפתרון לשפיכה מהירה. זה אחלה שויברטורים בצורת זין קיימים, אבל אין תחליף לתחושה של זין אמיתי בחדירה ולחיבור הזוגי- גופני הזה בסקס..
תתאמץ! מגיע לה ולכל אשה שנמצאת במצב הזה. במיוחד אם אתה רוצה לצאת תותח ! ואז סביר להניח שהיא תרצה סקס הרבה יותר.

לדעתי אתה צריך ללמוד איך לשלוט על השפיכה שלך ויפה שעה אחת קודם. הסקס שלכם יראה אחרת לגמרי כאשר אתה תגיע למצב שאתה שולט בשפיכה שלך.
כמובן שזה לוקח זמן והשקעה מבחינתך. אז השאלה הנשאלת היא רק כמה אתה מוכן להשקיע בחיי המין שלכם מעבר לכתיבת פוסט בפורום סקס?

לך תקנה את הספר פז"מ, ספר של 100 עמ' בלבד. הוא יעזור לך ללמוד לשלוט על השפיכה שלך ואז יהיה לך ולזוגתך חיי מין פחות מוגבלים ויותר מהנים.
ללא תמיכה של הבת זוג יהיה לך קשה להגיע לשליטה שכזו. תערב אותה בתהליך.

חוץ מזה נשמע שאת לא חוקרים ומנסים דברים בסקס ולכן אתם תקועים ברפרטואר קבוע בסקס שלכם. אין מנוס, תתחילו להתנסות במגע, גירוי מיני אחר שעוד לא חוויתם
צריך שניים לטנגו.

ועוד דבר, זה שהיא מתייבשת לא אומר שהיא לא יכולה להירטב שוב מגירוי או מרוק או מחומר סיכה מיועד, או מהפסקה קלה בין חירמון לחירמון (למשל: לעבור בשלב הזה שהיא מתייבשת לגירוי עלייך ואז שוב חזרה לגירוי שלה). שהתייבשות הנרתיק לא תעצור אתכם , זה משהו בד"כ זמני וניתן לשינוי בקלות.

Tangirl

New member
כשהיית צעיר?

הגיל בכרטיס שלך אמיתי? מה זה אמצע החיים??

nicki70

New member
47, הגיל בכרטיס ממש לא אמיתי

נדמה לי אולי סימנתי שאני נקבה. ואני לא.

Tangirl

New member
טוב

עוד לא הגעתי לגיל הזה, ומה שיותר חשוב, אני לא גבר, אבל מכירה הרבה גברים שבגיל הזה ממש לא מרגישים שהם חצי רגל בקבר.
חלילה לא מזלזלת בשום דבר ולא מכירה את הנסיבות שלך, אבל כן מאמינה שהרבה דברים הם בראש וניתן לעבוד עליהם- גם בגיל הזה.

בהצלחה

למעלה