מנסור לבקי

lion 7

New member
מנסור לבקי

כתב שירי הלל .. תמיד שרנו אותם בילדות בכנסיה בבית הספר הקתולי , היום הם לא רק נוסטלגיה , אפשר להוריד מהאתר של האב מנסור לבקי , בפורמט mp3 , הנה ברקע שיר שלו : "תעאלא באיננא" "תבוא ביננו" .. * תבוא ביננו, תגור אצלנו , וקח מליבנו לך משכן... * 1) תן לנו עיניים לבהות בך ,ותעשה את חיינו שייכים רק לך, ובכך נבין את טעם ההנאה ..הלא תקבל מאיתנו את הבקשה הזאת , בקשה הזאת ...? 2) תמחוק את השנאה מתוכנו ,ותזרע את מילותיך בתוכנו ..בכך נקצור את אהבת הנתינה . הלא תענה לנו לבקשה , תענה לנו לבקשה ....? 3) אנו רעבים אתה הלחם , אנו צמאים אתה המים , ממך טעים הוא הלחם , הלא תענה לנו לבקשה , תענה לבקשה .... האם אנחנו באמת לא צריכים איזה אהבה במדינתנו הקטנה והיפה , כאילו מלות השיר נכתבו רק בתקופה מה, ולאנשים מסוימים, זה מיועד לכל אחד כאן , בכדי שתהיה לנו אהבה בין כולם, לבני עמי הקטן המיעוט בתוך המיעוט , אחרי זה למגזר הערבי , אחרי זה לכל המגזרים במדינה שלנו היפה .. למדינה שישוע ישמור עליה .. ופשוט שתעלם כל שנאה , וכל אחד יבין מלות השיר הנפלא הזה ... כי אני חושב שהשיר הזה , יהיה מובחר לאחד השירים בעתיד בשמים .. אמן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשיר נוסטלגי ומתוק../images/Emo9.gif

تعال بيننا
אמן

lion 7

New member
אני מחכה שמלח הארץ

תסיים בסוף השבוע לימודיה, והיא תוריד לכאן את האתר ששיריו אהובים על כולנו ,

salt of earth

New member
בשמחה ../images/Emo142.gif

הנה כל השירים של מנסור לבקי והנה אחד שאני נורא אוהבת שלמדתי כשהייתי קטנה. להאזנה
ربّي أنت طريقي في معاثر الحياة ربّي أنت رفيقي عند ساعة الممات أنت وحدك دعوت يا يسوع أنت وحدك رجوت يا يسوع أنت غاية المنى يا إلهي أنت مصدر الهنا هللويا هللويا هللويا هللويا أنت نارٌ لقلبي أنت أيضاً نسيم أنت هديٌ لدربي أنت فجري الوسيم أعضد الموجعين ساعد اليائسين أشبع الجائعين أرجع الخاطئين أنت نور طريقي أنت الحق والحياة תרגום יבוא מייד

salt of earth

New member
והתרגום לעברית

אלוהים אתה הדרך שלי .... בכל מכשולי החיים אלוהים אתה השומר עלי .... בשעת המוות אותך אני קראתי ... יא יסוע אותך אני איחלתי .... יא יסוע אתה מטרת האנשים ... אלוהים שלי אתה המקור לשלווה. הללויה הללויה הללויה הלוויה אתה האש ללבי ... אתה גם הרוח הנושבת אתה המדריך לדרכי ... אתה השחר שלי מרפא את הכואבים עוזר לנואשים מאכיל את הרעבים מחזיר את החוטאים אתה אור הדרך שלי אתה הצדק והחיים.

למעלה