מנסה...

חיפאי21

New member
מנסה...

ברור לי שלא יצא מזה כלום אבל אני מנסה אני בחור בן 21 מחיפה. בן אדם שקט, נחמד, ילד טוב. אני מאד אוהב סרטים ומוזיקה. אני מחפש לי מישהי דומה, מישהי שלא מתביישת לפעמים לשבת בבית יום שישי ולראות סרט, מישהי שתרצה לטייל איתי לפעמים על חוף הים, מישהי שלא חייבת לעשות מה שכולם עושים. אם יש מישהי כזו צרי קשר או בפורום או מסר או מייל או איי סי קיו. ביי ביי אסף איי סי קיו 1995380

WhiteBear

New member
אם ברור לך, אז תעשה משהו אחר!!

אם ברור לך שבפורום לא תמצא חברה... אז תנסה משהו שנראה לך שכן יעבוד. דרך אגב, את בת זוגתי לחיים, לשעבר, אני מצאתי בפורום בתפוז
הקשר נמשך 9 חודשים, ונפרדנו לפני 4... אנחנו בקשר טוב עד היום (מה שדרש הררבה בגרות מצד שנינו, אבל נידמה שזה עובד).

אסף תפוז וקופידון מחכים לך נשמה

אל תתביש לפתוח שם כרטיס האמת? אני לא התאהבתי אף פעם ובכל זאת פתחתי כרטיס באיזה אתר ואתה מאמין לי ? יש לי כל כך הרבה פניות אבל לא יודעת למה אף אחד לא מוצא חן בעיני כלומר קשה לי להיות לבד וקשה לי לחשוב על משהו שבאמת ימצא חן בעיני . שים תמונה בכרטיס ודרוש אהבת אמת ולא אחת שתעשה עליך יותר מדי פוזות בהצלחה נשמה שלחתי לך מסר תרגיש הכי טוב תמיד לילה טוב

royboy1

New member
שיהיה בהצלחה אסף

שקול לפרסם הודעה זה בקופידון או אתרי הכרויות אחרים. GOOD LUCK,ROYBOY

אם ברור לך, אז באמת לא יצא מזה

כלום. ככה זה..."נבואה שמגשימה את עצמה", מכיר? ולאלין...יכול להיות שאת לא רוצה להיות לבד, אבל עוד לא בשלה לקשר...אולי יש דברים עם עצמך שאת צריכה לסדר ולפתור? רק את יכולה לדעת מה הם. על עצמי אני יודעת להגיד שאני שנתיים לבד בגלל שחוויות העבר גרמו לצורך שלי ללמוד את עצמי, להכיר את עצמי יותר ולפתור סוגיות שונות שהיו לי עם עצמי ואחרים. אני עדיין עובדת על זה...

למעלה