מנסה שוב..דחוף!!!!!!!!!!!1

אני 25

New member
מנסה שוב..דחוף!!!!!!!!!!!1

ניסיתי להחזיר את ההודעה הקודמת ולא הלך,צריכה עוד רעיונות בבקשבה אז ככה אני מועמדת לתפקיד "רכזת תרבות" במתנ"ס בעיר מגוריי,עד כה עברתי 2 מיונים שכנראה צלחתי בהם,וכעת עומד בפני השלב המכריע,ראיון עם זה שיחליט מי ימלא את הג'וב הזה במתנ"ס. אני יכולה להגיד שהתפקיד הזה בעיר זו זה עתיד הצעירים שנוהרים מכאן.וזה תפקיד מאוד גדול שאחראי על חיי התרבות בעיר שבלשון העדינה חיי התרבות שלה שואפים לכלום. רציתי את עזרכתם בכך שלבנות את מישנתי הניהולית,על רעיונות שבמידה ואני נישאלת על מה נראה לי צריך להיות בחיי התרבות בעיר אמשוך את כל הדעות אליי,ואתקבל. כמו שהבנתי הדגש יהיה יותר על רעיונות ופחות על הניהול התקציבי שבעניין שבזההוכחתי את יכולתי כמו שאני מאמינה. אודה מאוד על כל עזרה אני..

אורום

New member
מה עם כל ההצעות שניתנו

לך פה בעבר? משהו היה רלוונטי/ התאים?

bluemoth

New member
טוב יקירתי....וטוב לקרא../images/Emo91.gif

אני לא מומחית, אבל סיימתי קורס בניהול משאבי אנוש וזה מה יש לי להגיד: ראיון עבודה שהוא מבחן מיון יש לו תוקף נמוך (לא בהכרח שואלים אותך דברים רלוונטיים לתפקיד) ומהימנות נמוכה (3 מראיינים שונים יסיקו עליך מסקנות שונות). מה הבעיה? קוראים לזה "הטיות" - כל מיני גורמים שמשפיעים על הבוחן והנבחן לכאן ולכאן במבחני מיון (ועכשיו אני אצטט מהספר): על הנבחן: גורמי מזל או גורל - במקרה מועמדים אחרים יותר משכילים, נראים יותר טוב או אפילו נשמעים יותר טוב. גורמים אישיים זמניים -כאב ראש, איחור ואלהים יודע מה נופל עליך באותו יום...
ייצוגיות הדגימה: כמה שפחות מרואיינים לא בהכרח יותר טוב. על הבוחן: בעית הרושם הראשוני - תוך 20 שניות בממוצע מראיין מחליט אם הוא "אוהב" אותך או לא. רושם ראשוני רע הכי קשה בעולם לתקן!!! השפעה חזקה של מועמדים קודמים - אם מועמד 1 הוא "מעולה" הוא ייראה כ"טוב". מועמד 2 הוא "טוב" אבל ייראה כ"גרוע". מראיינים נוטים להעדיף את מי שדומה להם בנתונים - כגון השכלה, תחומי ענין וכולי. השפעת סטריאוטיפ - המראיין בונה לעצמו תדמית של "מועמד אידאלי" ומולו הוא שופט את המועמדים האמיתיים. מראיינים מושפעים מרמזים מילוליים ובלתי מילוליים - שטף דיבור, קשר עין. ולסיכום: דע הייטב את התפקיד ודרישותיו עד כמה שאתה יכול - ככה תוכל לחשוב מה יכולים לשאול אותך...ולהזהר ממלכודות. ותודה רבה לאוניברסיטה הפתוחה...

למעלה