מנסה לשרוד...

אליc

New member
מנסה לשרוד...

היי לכל התומכים והמחזקים שעזרו ואני מקווה שימשיכו לעזור לי הנה חלף לא עוד יום איך נאמר אתזה יום מסריח בקושי תפקדיתי בעבודה בקושי אכלתי וכמובן שלא חייכתי לאף אחד קשה לי אני כואב ולא מצליח להתגבר כל יום שעובר זה עוד סיוט עוד יום ללא תוכן רייקנות...והנ אני שוב בביתי בחדרי הקטן מחפש חיזוקים..אני רוצה לצאת מזה אבל לא יודע איך היא שרפה אותי לגמרי...אני חייב להתחזק ...בדמעות מפוזר לרסיסים...

לבנת23

New member
אלי...

למה אתה נשאר בבית? תתקלח ולך לבקר את הוריך, משפחתך, חברים, ידידות... יש לעולם הרבה מה להציע לך... לא נגמרים החיים ברגע שנפרדים, גם אם לפעמים נראה כך... עכשיו שיש לך ים של זמן פנוי תעשה מה שרצית לעשות ולא הצלחת להגיע אליו... צפה בסרט, קרא ספר...תעסיק את עצמך! ושוב... אם אתה צריך אותנו, אנחנו כאן בשבילך... אגב, אפשר להסתכל על הצד החיובי... עבר לו עוד יום בדרך למסע של ההבראה ממנה! תחייך מתוק!
לבנת

מיקי 35

New member
היי אלי

אני יודע כמה שזה קשה. הימים הראשונים האלה, שבאים הקשר נעלם... הריקנות התהומית... הכאב החודר דרך העצמות... תאמין לי שאני מכיר את זה היטב. אבל... יש לי גם חדשות בשבילך. אפשר לצאת מהדיכאון. תשאב כח מחברים, אל תתכנס לתוך עצמך, כי זה לא עוזר. והעיקר, קבל החלטה בינך לבין עצמך, שאתה מספיק חזק כדי לצאת מזה. מאחל לך... שהכאב החודרני הזה יפסיק לאט לאט...

ronen1981

New member
לדעתי זה לטובתך.....

היה לך פרק בחיים קיבלת סיפוק רב ממנו חלקת אהבה עם בחירת ליבך לאותה עת. כעת הפרק הזה בא זמנו להסתיים כואב לך (ברור לחלוטין למה ,אין אדם במצבך שלא היה כואב לו.) אבל אתה יודע שזה יעבור לך עם הזמן ותתגבר ותמשיך הלאה בחייך ותמצא אהבה חדשה ויהיה לך בלב זיכרונות נעימים על פרק שהעשיר אותך והוסיף לך תוכן לחייך. היא הבינה משהו שאתה כעת או לא מבין או מסרב להבין. חשבת על נישאין עימה אבל תחשוב מה אם היתה נישאים ומה שהיא ראתה היה בא לידי ביטוי והיתם כבר נשואים במערכת עם כל הקשיים שבכך,למרות האהבה העדיפה להיפרד ולכן לדעתי זה לטובתך. (כיום כשליש מתגרשים,אתה יכול לראות את זה באופן הבא היא הבינה משהו שיתכן ואתה עדיין לא וכתוצאה מכך עזרה לכם לא להיות עוד זוג בסטטיסטיקה).

מאו יין

New member
הי אלי´לה../images/Emo24.gif

הנה קיבלת עוד חיזוקים לדברים ששלחתי לך במסר(מקווה שהגיע כי אני לא מומחית בתפעול המסרים האישיים.תודה לך על המחמאות זה כייף לשמוע ואני רוצה שתצא מזה!......... לאט לאט תגיע לאושר בחזרה! מובטח!!! ובנתיים..

היי אלי ברוך הבא אלינו

אז ככה הפרידה הפיזית כבר נעשתה רק כאשר תחליט על הפרידה הנפשית תוכל לאסוף את עצמך ולנסות לצאת מזה כל עוד יהיו בך אשליות שהקשר יחזור לא תוכל לצאת מזה כל קשר ולא חשוב איך הוא היה כשהוא מתנתק באמת צריך לא לחזור אליו פשוט אם היה באמת טוב אז לנסות לשמר את הזכרונות הטובים שיהיו בך לרגעים עצובים ואם היה לא טוב אז בכלל בשביל מה זכור רק שתחליט על הפרידה הנפשית אז תוכל להתגבר כאשר שמעתי מבין הגעגועים שאינך מגיע עוד לעולמים ליבי עצר שקט בתוכי וכל עצב העולם עוטף עכשיו אותי

למעלה