מנסה לשאול שוב...

גולי74

New member
מנסה לשאול שוב...

בפעם הקודמת לא נעניתי, לכן אנסה שוב לשאול: האם נכון שהפונדקאית צריכה להיות גרושה לפחות שנה? תודה ויום נעים, גולי.

מיקי1212

New member
הי גולי

בעקרון הפונדקאית צריכה להיות רווקה, גרושה או אלמנה (חס וחלילה) אבל שורה תחתונה לא נשואה. בנוסף, אסור שתחווה איזשהי טראומה בשנה האחרונה וגרושים בהחלט נחשבים טראומטיים. בל לשכוח שכל הפרוצדורה לוקחת זמן ... שונה במונחים שלנו זה לא כל כך הרבה זמן שיהה בהצלחה

גולי74

New member
תודה מיקי ו...

אם התהליך לוקח באמת המון זמן, האם יש אפשרות להתחיל אותו לפני שחולפת שנה מהגירושין? שוב תודה, גולי.

need1

New member
זה נכון , אבל

אפשר להתחיל "להריץ" את התהליך לפני שנגמרת השנה. כלומר במעמד חתימת החוזה את אמורה להיות גרושה שנה. וכמו שאמרו לך פה השלבים עד חתימת החוזה גם לוקחים זמן (ולא מעט...) ואת זה את יכולה בהחלט להתחיל קודם

מירבי*

New member
שלום גולי../images/Emo140.gif

זה נכון, הפונדקאית צריכה להיות גרושה לפחות שנה כדי שתוכל לחתום על הסכם התקשרות עם הורים מיועדים. כפי שכתבו לך הבנות כאן, התהליך הבירוקרטי לוקח זמן ולכן את יכולה להתחיל קצת קודם, קצת זה אומר 3-4 חודשים. בהצלחה

גולי74

New member
תודה גם לך מירבי

זה אומר שיש לי עוד הרבה לחכות. אבל אני לא מתכוונת לוותר על החלום, לעזור לאחרים להגשים את חלומם... המון הצלחה לכולכן/ם. גולי.

אצלינו היה תקדים

כיוון שהפונד' שלנו היתה פרודה זמן רב, אולם בפועל הגירושין נכנסו לתוקף 8 חודשים לפני החתימה הוועדה אישרה את זה. כמובן שהיה חשוב להם שלא נחוותה טראומה בעקבות הגירושין ! חשוב לדעת שבוועדה יש המון בירוקרטיה, אבל יושבים בה אנשים , שמבינים ויש אפור גם בחוק היבש.. את מוזמנת לשלוח לי טל' שלך ונדבר יותר. שיהיה בהצלחה !!!!

למעלה