*מנסה לפתוח טופיק*

LeAnNe

New member
*מנסה לפתוח טופיק*

יש כמה ילדים שלא ממש מרוצים מדיסק, אז אם אתם הייתם יכולים לבחור שירים לדיסק איזה הייתם בחורי? ואיך הייתם משפרים את הדיסק? טוב אז אני הייתי שמה את "דמיונית" של מורן ואת השיר שבן שר (הניחי לי?) במקום השיר של רביזדה ובמקום, "טיפת מזל" של שירי ושרפי.. חוץ מזה הייתי מקליטה את הדיסק באולפן ושמה את המילים של השירים (כי זה כל הכיף בדיסק..). בבקשה אל תייבשו

EdEn and NiCkY

New member
אני הייתי מוספיה את

"עוף עם צ'יפס" כי לפי מה שהם אמרו זה המאכל היצוגי של לא נפסיק לשיר והשיר הזה נכתב במיוחד ללא נפסיק לשיר... והייתי גם שמה בתור שיר אחרון את השיר "מכאן" כי עדין אם הם לא שמו לכל המשתתפים שיר שימו לפחות שיר שכולם שרו... וגם אני הייתי מוספים את "הניחי לי" וגם את השיר של שי ואסתי "בוא" אבל לפי דעתי הם צריכים להוציא עוד דיסקים ששם היו את כל השירים של המשתתפים זה יוצא בערך 16 שירים... ואז להוציא עוד דיסק של הדואטים גם הדואטים שהם נכנסים וגם הדואטים שלהם לבד של כל השמתתפים שזה גם יוצא 16 ואז ככה הם היו עושים סט...{המחיר היה גדול אבל ככה היו נותנים כבוד לכל המשתתפים}

LeAnNe

New member
גם הייתי שמה את השיר של בוריס

"ילדונת" ולא "פתאום כשלא באת".

aYaLoLy

New member
מ-ו-ר-ן-!../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

איפה מורן
נה נה נה ..נה נה נה נה ..נה נה נה .. נה נה נה ... נה נה נה נה נה .. שתשאר צעיר לנצחחחחחחח העם רוצה מורן
ואת בן.... ובלי שרפי
שיעיפו מהדיסק את הקקי הזה

למעלה