מנסה לפתוח דיון....

• פותח הנושא gorck
  • פורסם בתאריך

gorck

New member
מנסה לפתוח דיון....

אז נכון תמיד יש כזה קטע שבנות הולכות עם מבוגרים מהן ובנים עם צעירות מהן.... מה הגבול של זה? למה דווקא זה הגבול? אם מישהו עבר את הגבול, מה תעשה/י?!

lover boy6

New member
אני חושב שאין גבול...אלא אם כן...

אלא אם כם הוא ממש ממש מוגזם כמו מישהו בן 30 ומישהי בת משו בין 15 ל18 זה יההי מוגזם...

gorck

New member
קח בהנחה ש...

זה גילאים שההבדלים בין כל גיל הם עצומים בגלל השינויים המטורפים שקורים בחיים ובאנשים... נ.ב. אני לא נגד, פשוט אני מתעניין... יוצא לי הרבה מאוד להתחבר לבנות שבי' או ט' והחברים שלי כבר הפכו את זה לבדיחה קבועה עליי, אני מנסה להבין אם מה שקורה הגיוני או סתם הזוי...

dark dumb

New member
ההפרש בין ההורים שלי 7.5 שנים../images/Emo85.gif

והם הכירו כשאמא שלי הייתה בת 16, והם עדיין ביחד, וזה הפרש נורמאלי לגמריי

dark dumb

New member
אולי יש לי אחות ואני לא יודעת../images/Emo85.gif

חחחחח

Black Balloon

New member
אולי ../images/Emo2.gif

יש לי כבר כמה אחיות טלפטיות, רוצה להיות אחת מהן? זה נורא כיף להיות אחותי, אני קרציה ^^

dark dumb

New member
גם אני קרציה../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

עכשיו אני בטוחה שאני אחותך הטלפטית הנוספת!!

../images/Emo99.gifאנשים גדולים ממני

הגבול?אמ..לא יודעת,כשאוהבים אוהבים וזהו.אני מניחה שלא ייצא לי לנהל קשר עם מישהו בן יותר מ20 בשלב הזה של חיי
הפרש של שלוש שנים?נראה לי בלתי אפשרי כרגע(כי כמו שאמרת,ההבדלים הם עצומים בהתחשב בכל מה שמתרחש בגילאים האלה.הבגרות,השפה..),אבל בעתיד יש מצב. שנה ושנתיים מעולה לי כרגע
נ.ב אם אני אי פעם אצא עם יליד 90,זה יהיה הזוי כ"כ

dark dumb

New member
נניח... עד 10 שנים...../images/Emo85.gif

כי הלאה כבר אין נושאים משותפים, ואי אפשר להתחבר, זה כבר בא בקטע של "לכי שחקי בלגו מאמי..." אבל הכל תלוי בבגרות של הבנאדם, אם ילדה בת 17 מתנהגת, מרגישה וחושבת כמו בת 10, אז גם אם בן הזוג שלה יהיה בן 18-17 הם לא יצליחו ליצור את הקונטקט, ולהפך...

vered151

New member
מממ

זה תלוי בגלאים נגיד, אני זוכרת שהייתי קטנה בחיים לא חשבתי להיות עם מישהו שגדול ממני אבל נגיד עכשיו..הבגרות בין מישהי בת 16 לבין מישהו בן 18 היא לא רחוקה. להיפך, מישהו בן 16 יהיה תינוקי יחסית למישהי בת 16. או שזה רק אני..לא יודעת הפרש של 3 שנים זה לא הרבה לדעתי... וו...אין גבול לדבר כזה...

נושא כואבבב...../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif

אז ככה...**מקווה שזה לא יהיה חפירה רצינית!!** אני בן אדם{בת אדם} שלא משנה מה תמיד תסתכל על יותר גדולים..ואני מתכוונת שאם אין הפרש של יותר(!!) מ-3 שנים אני בכלל לא ארצה אותו
אז כעיקרון לי אין בעיה עם זה וזה נראה לי הכי לגיטימי בעולם הבעיה היא בעיקר בגילאים האלה שאם אני בת 16 רוצה בן 19-20לדוגמא ברוב המקרים {רוב לא כולם!!} הוא לא ירצה אותי כי יש המון דברים שמפריעים לקשר בגילאים האלה לפעול כמו בצפר..צבא..מקומות בילוי...רצונות וכו' אני חושבת שבאיזה שהוא גיל {איפה שהו בסביבות ה-17 וחצי 18} זה כבר הופך להיות מאוד לגיטימי להיות עם מישהו גדול אבל בכל זה זה נראה לי מאוד הגיוני גם עכשיו
בקיצור...אני רוצה להיות בת 18!!!!!!!!

ממ..

אני לא יודעת מה הגבול של זה כי אצל כל אחד זה שונה. יש כאלה שאוהבים לצאת עם כאלה שקטנות מהם בשנתיים ומטה ובינינו, בכיף שלהם. יש כאלה שאוהבות לצאת עם כאלה שגדולים מהן בשנה ומעלה,ועוד פעם בכיף שלהם. אני חושבת שלאהבה אין גבולות אלא, הגבולות שכל אחד מציב לעצמו. אני אישית לא רואה את עצמי מסתובבת, לפחות כרגע, עם מישהו שגדול ממני בארבע שנים או, קטן ממני בשנה. לי לא אכפת להסתובב עם מישהו בגילי, כל עוד כיף לבלות איתו. אני בטוחה שלהורים של הרבה חבר'ה בפורום יש הפרשי גילאים בניהם שאנחנו לא יכולים כרגע לדמיין את עצמנו עם אותם הפרשים. אני מתכוונת שלדוגמא שבין אבא שלי לאמא שלי יש הפרש של 7 שנים. כל עוד יש אהבה בינהם, שיהיה להם בכיף..
טוב קצת חפרתי..^^

nemo the great

New member
היי ../images/Emo19.gif

נראה לי שאמרתי משו למישו בסגנון הזה.. נראה לי לשרי.. שיש תקטע הזה.. בנות הם עם יותר בוגר מבנות
ובשביל זה הן נמשכות לבנים גדולים מהם ורק גדולים כי... הם רוצות שיידברו איתן בגובה העיניים אותו דבר עם בנים.. אז אני חושב שברוב המיקרים בן צריך להיות היותר מבוגר... אבל יש כמובן מקרים חריגים.. שבו הבן הוא בוגר נפשית ושיכלית והכל יותר מהבת זוג שלו והוא צריך טיפה בנות יותר גדולות ממנו.. איזה אחית ליצנית חח לא סתם אחת שתדבר איתו בגובה העיניים... מבחינה גילאית כמובן.. מקווה שהבנתם.. אני לדוגמא הייתה לי מישהיא שהיא בת 14 עכשיו
... וזה כזה מגוחך כל מי ששומע על זה.. אבל שאמא שלי גילתה את זה היא חייכה.. והיא הסבירה לי מה שאני הסברתי לכם ואז הבנתי למה היא חייכה בכלל
{לא אין לי} אין גבול.. כי זה אהבה...
..

בנות הן בהחלט עם יותר בוגר מבנות../images/Emo6.gif

זה לא קשור ל"עם" או לא "עם"..
הן פשוט מתבגרות יותר מהר.הורמונלית,רגשית...

איזו שאלה..*נבוכה*../images/Emo80.gif

יש לי עם הקטע היסטוריה פשוט.. אין לי גבולות*נבוכה* *עודיותר נבוכה* לא משנה!

למעלה