מנסה לעלות מצדה 2007 http://www.youtube.com/watch?v=h_u31--Byfo
G glitter8 New member 23/2/08 #2 hi dudı its great to hear Davıd here great memory from massada nıght with my favorite song see you all soon inbal
hi dudı its great to hear Davıd here great memory from massada nıght with my favorite song see you all soon inbal
A alti26 New member 23/2/08 #3 אשמח לדעת יופי שאת נשארת און ליין גם בחו"ל מקווה שאת נהנת .הכניסה שלי לפורום נובעת מהרצון לשאול את השאלה הבאה . האם את באה ב17/3 לזאפה
אשמח לדעת יופי שאת נשארת און ליין גם בחו"ל מקווה שאת נהנת .הכניסה שלי לפורום נובעת מהרצון לשאול את השאלה הבאה . האם את באה ב17/3 לזאפה
H handlessman New member 23/2/08 #5 ואפרופו ההופעה הזאת... כשאת חוזרת ענבל, כדאי שתשימי את זה בלוח ההופעות. ומי מתכוון לבוא באמת?
H handlessman New member 23/2/08 #4 איזה יופי, אחלה מזכרת... חחח רואים אותי כל הזמן מסתכל אחורה... אתה צילמת את זה דודי? זה מוזר, כי ראיתי אותך מתישהו הולך מקדימה. הנה רונן, גם אותך רואים (קצת), קיבלת את מבוקשך ותראו מה מצאתי שם באותו עמוד - שני ביצועים של דויד עם בועז שרעבי. נחמד... 1) לתת 2) תני לי יד
איזה יופי, אחלה מזכרת... חחח רואים אותי כל הזמן מסתכל אחורה... אתה צילמת את זה דודי? זה מוזר, כי ראיתי אותך מתישהו הולך מקדימה. הנה רונן, גם אותך רואים (קצת), קיבלת את מבוקשך ותראו מה מצאתי שם באותו עמוד - שני ביצועים של דויד עם בועז שרעבי. נחמד... 1) לתת 2) תני לי יד
H handlessman New member 29/2/08 #7 שתוק, אותך בקושי ראו... ודווקא אז החלטתי ללכת על המראה הפזור, אין לי מושג למה... אני בקושי הולך עם פזור, פעם אחרונה שהלכתי עם פזור זה היה לפני חודש כשהייתי באיזה מסיבת מטאל - ככה בשביל ההד-באנגינג...
שתוק, אותך בקושי ראו... ודווקא אז החלטתי ללכת על המראה הפזור, אין לי מושג למה... אני בקושי הולך עם פזור, פעם אחרונה שהלכתי עם פזור זה היה לפני חודש כשהייתי באיזה מסיבת מטאל - ככה בשביל ההד-באנגינג...