מנסה לעזור לעצמי

מנסה לעזור לעצמי

לכן:
היום אצא לסידורים דחופים שדחיתי אותם הרבה זמן.
היום אתקשר לכמה טלפונים שהייתי צריכה כבר להתקשר אליהם.
היום אבשל ארוחה (פשוטה וקלה לצורך הענין) לארוחת ערב.
היום אעשה משהו מהנה למשך 15 דקות לפחות (צביעה, קריאה או משהו אחר - לא אינטרנט).
היום אני אצליח לא להכנס למיטה במשך היום במטרה להתכרבל עם המחשבות.

** מצב הרוח שלי השתפר. ככה זה תמיד - עליות ומורדות חדות תוך שעות. אני מקווה שפרסום התוכניות שלי בפורום ציבורי יחייב אותי יותר לביצוע. אדווח בסוף היום על ההצלחות.

יום טוב ומוצלח לכולנו

הצלחות

בסך הכל עד עתה הצלחתי די טוב.
יצאתי לסידורים ונתקעתי במקום אחד, עד שהמקומות האחרים נסגרו. לפחות נושא אחד גמרתי. מה שכן, בדרך לשם השתעשתי לי במחשבות על המוות (כן, שוב) - אולי יהיה איזה פיגוע ואני אמות סוף סוף.
את הטלפונים לא הספקתי לעשות בגלל שחזרתי מאוחר הביתה. השיחות הללו יחכו למחר.
נהנתי לי קצת בקניון הסמוך למקום הסידורים, והתחדשתי בצללית חדשה, ובקצת איפור שאיפרה אותי המאפרת ששם (כדי להדגים לי את הצללית).
יש ארוחה מוכנה לערב.
והכי חשוב, מצב הרוח שלי כרגע די יציב וסביר, ולא נכנסתי למיטה להשתבלל עם עצמי. לפי מה שנראה כעת אני כנראה אצליח להחזיק את היציבות הזו עד לערב לפחות.

מחשבות על מוות

מרתה שלום
מאוד מרשים כוח הרצון שלך לעשות דברים כדי לעזור לעצמך להמנע משקיעה אל תוך הדכאון והמחשבות הקשות.
משמח גם לשמוע שיש לך מטפלת טובה, חברה טובה ובעל אוהב ודואג. זה לא מובן מאליו.
אני מבינה שהמחשבות על מוות באות בלי הזמנה, ולפעמים את מנסה למנוע אותן על ידי הסחת דעת או דיבור חיובי, ולפעמים "משתעשעת" בהן.
האם המחשבות הן משאלת מוות, הלוואי שמשהו יקרה לי ואמות (כמו פיגוע למשל), או לעיתים את נתפסת גם למחשבות על פגיעה בעצמך בפועל, על מנת להפסיק את הסבל?

נשמח להמשיך לשמוע על הצלחותיך.

מחשבות על מוות ופגיעה עצמית

זהו, בסוף זה קרה אתמול בלילה.
בבוקר רק השתעשתי במחשבות על מוות למרות שהרגשתי טוב יחסית ולא התכוונתי לעשות משהו, אבל לקראת הערב שוב מצב הרוח שלי התחיל להתדרדר, ובסופו פגעתי בעצמי בסכין יפנית. רק שרטתי את עצמי (חלק מהשריטות כבר לא רואים בכלל, ובחלק נשארו סימנים אדומים עד עכשיו). למרבה האירוניה, הייתי תחת השפעת כדור ואבן (כדור החירום שלי) שלא ממש עזר להרגעה.
בעלי ידע שאני לא מרגישה טוב, אבל כאשר הוא נח ניצלתי את ההזדמנות לפגוע בעצמי. כאשר הוא גילה את זה (אני גיליתי לו) הוא נבהל מאוד והחליט שעד שהעניינים יתייצבו הוא נשאר איתי צמוד.
היום יש לי פגישה עם המטפלת ואחר כך אנחנו נלך לפסיכיאטרית בלי תור.
עדיין יש לי דחף לשרוט את עצמי.
נמאס לי מהטלטלות במצב הרוח.

דחף בלתי נשלט לפגיעה עצמית

עצוב שהמחשבות כופות את עצמן עליך, עד שאת מתקשה להתנגד להן ומגיעה לכלל מעשה.
משמח שאת משתפת ופונה לכל עזרה אפשרית, ומאוד משמח שזכית לבעל אוהב ומסור לידך.
דחף החיים שלך חזק. מקווה שהפסיכיאטרית תמצא את הדרך הטובה ביותר לאזן את דחף המוות שלך.

ב-ה-צ-ל-ח-ה!

אנחנו תיכף יוצאים למיון

הפסיכיאטרית חושבת שיש לפגיעה הזו טריגר. אמרתי לה שהרגשתי רק דחף וכאב נפשי, אז היא אמרה שזו התוצאה וצריך לברר מה הטריגר.
האמת - אין לי מושג מהו הטריגר אם בכלל היה כזה. אני נלחמת ונלחמת ובסוף נגמרים הכוחות.
בכל אופן היא נתנה לי הפניה למיון שיחליטו מה לעשות איתי - כאילו שזה לא ברור שיאשפזו אותי בגלל שהדחפים עוד לא נגמרו, ואני עדיין חושבת על המוות כאפשרות הגיונית.
להתראות בינתיים.
&nbsp

חר מיון לשיפור האיזון התרופתי

מרתה שלום

כולנו מאחלים לך הצלחה, במציאת הקוקטייל הטוב ביותר בזמן הקצר ביותר.
וכן שולחים לך טונות של סבלנות ואופטימיות.

למעלה