מנסה לסגור מעגל

makel1

New member
מנסה לסגור מעגל

ימים בודדים אחרי שנפרדתי מהאקס שלי הופעת בחיים שלי. ההתחלה לוותה בשיחות טלפון רבות, למרות שידעת שרק יצאתי ממערכת יחסים ארוכה של שלוש שנים והדבר האחרון שאני מחפש זה קשר.. ללא ספק עשית לי משהו כבר בשיחה הראשונה, במרפסת על רקע הנוף מהבית של ההורים שלי.כמה שבועות אחרי, כשבאת אליי לראשונה הביתה החיוך של שנינו התרחב.. היית מקסים, מדהים, מתוק, חיוך שובה, עיניים תמימות אבל שובבות. יפיוף.. שכבנו, וזה לא הרגיש לי כמו סטוץ. עד היום אני זוכר איך התמסרת אליי בנשיקות הרבות באותו יום/לילה.חלפו הימים.. אתה לא ויתרת על משהו רציני, אני לא רציתי לשמוע. היה לי נוח. בנאדם מקסים, חתיך על עם צ׳ארם מטורף, פיתחתי אליך רגש מסוים, בדיוק במידה של יזיזות פלוס בנפיט. אתה לא הסתפקת בזה. ויתרת והקרבת כל כך הרבה. שצף ההודעות ממחזרים היה מבחינתך קליפת השום. לא עניין אותך כלום. רצית אותיהמון מריבות היו לנו, במיוחד בחצי שנה האחרונה. לאט לאט התחלתי לשחרר ולנסות לשחרר אותך, אבל אתה היית עמוק בתוך זה. הבנתי שאתה אוהב אותי ואתה מתוסכל בגלל כל המצב. היו מריבות קשות, נתקים של ימים ואפילו שבועות, אבל תמיד ידענו שנינו שאנחנו נתראה בקרוב.. נשתה קצת, נצחק, נשכב ונתנשק בלי סוף.תמיד בבקרים היית עצוב. שתקת והעיניים שלך היו אומרות הכל. תמיד אמרת לי כמה אתה לא רוצה ללכת והרגשתי את זה יותר בחיבוקים שלך. אני לא אשכח את היום שהייתי במשברון ודיברתי איתך בשמונה בערב ופשוט עזבת הכל והגעת אליי ממרחק של יותר ממאה קילומטר, רק כדי להיות שם. אמרתי לך שלעולם לא אשכח זאת ואין דבר אחר שראוי להערכה גדולה יותר.אנחנו לא מדברים חודשיים. בהודעה האחרונה קראת לי מניאק, אחרי כמה הודעות שדי הובילו את הקשר שלנו למטה.. לא עניתי לך להודעה הזאת. לא שמעתי ממך ולא ראיתי אותך מאז.. עד אתמולאתמול במסיבה הופעת מול העיניים שלי. בלי שום הודעה מוקדמת. הייתי בדרך לחדר עישון וכשראיתי אותך המשכתי ללכת. לא ראית אותי, או ככה חשבתי. אחרי דקה אני מקבל הודעה מחברים שאתה רוקד איתם. בוגר מאוד מצידך. הפרפרים חגגו. כשהגעתי כבר נעלמת.. כשהגעתי לשירותים, שבדרך כלל מלאים באנשים, היינו רק שנינו. אני חיכיתי לחבר שלי ואתה לבנזוג שלך. ראיתי אותך בזוית של העין מגיע לעברי, נכנס בי ״בטעות״ ואז מסובב אותי לכיוונך..וואו.. פעם ראשונה מזה המון זמן שהתרגשתי.. הגבר החתיך והגבוה הזה, עם הגופיה שאני מכיר כבר, שמבליטה את הגוף היפה שלו, העיניים המדהימות האלה, מנוטרלות כל מצמוץ, החיוך שלך. רבע שעה דיברנו. לא הורדנו את המבטים, כאילו בניסיון לנצל עד תום את הזמן המוגבל שעומד לרשותנו. לא שמנו על אף אחד. כולל על הבנזוג החדש שלך שעמד כמו כלבלב בפינה והסתכל עליי במבט רצחני. לא הצגת לי אותו, לא הזכרת אותו בכלל, לא ניסית לנפנף בו. הרחקת אותו. נתת לנו את הכבוד.. פשוט היית אתה, בלי המחסומים, בזכות האלכוהול.. כל פעם שלא שמעת אותי והתקרבת אליי הרחתי את הריח שלך. הריח שאני מכיר כבר שנתיים וחצי.. אמרת לי שאתה מצטער על ההודעה האחרונה. שאתה רוצה שנחזור לדבר. אני הנהנתיכחלק מהמשחקי מאצ׳ו הדפוקים שלי, לא רציתי להראות לך שאני בעננים.. אבל קלטת את זה..יודע מה? לא אכפת לי. זו האמתבשלב מסוים עשיתי סימנים של ״יאללה לא נעים מהחברים״, התקרבת אליי, כשהחצי החדש שלך לא רואה, ולחשת לי ״אתה החיים שלי״ ואני לחשתי לך ״אתה יפה כמו תמיד..״ התחבקנו. בעולם מושלם, שבו אתה לא דופק חשבון לאף אחד, היינו ממשיכים לדבר שם 5 שעות..כשבאתי ללכת רצה הגורל והופעת מולי שוב.. הבנת שאני הולך ותוך כדי הליכה נגדית נגעת בי בבטן ואז שנינו תפסנו אחד לשני ביד. בלי שאף אחד רואה.. לחצנו חזק.היה לי לילה קשה. במונית הביתה לא דיברתי עם החברים שלי.. רק חשבתי עליך ועל המבט שלך, שם בשירותים.. הוקסמתי. כמו שהוקסמתי לפני שנתיים.. רק שהפעם יש גם רגש. והרבה. התעוררתי בבוקר הפוך.. מיד בדקתי אם קיבלתי ממך הודעה. אבל לא שלחת. לא הפסקתי לחשוב עליך. קבעתי עם מישהו בניסיון לשכוח ממך, אבל לא הצלחתי. חשבתי עליך. עלינו. על השאלה האם התפספס בינינו משהו טוב. משהו גדול..הניסיון שלי בסגירת המעגל הוא קודם כל בהבנה שפגעתי בך במהלך השנים. למרות שידעת שאני לא מוכן למשהו רציני ודאגתי לתזכר אותך מידי פעם כמו עו״ד מומחה למערכות יחסים..אבל עדיין, האהבה מסנוורת. אני דאגתי לך כל השנים האלה, אבל פגעתי בך. ראיתי את הלב שלך נשבר פעמיים..אני רוצה להודות לך על שנתת לי להכיר בנאדם מיוחד ומקסים, על כל הפעמים שהפכת עולמות כדי לעשות לי טוב. על זה שהתמסרת אליי בנשיקות ובחיבוקים שלנו. אני באמת מאחל לך בהצלחה עם החבר החדש. מגיע לך מישהו רציני סוף סוף :)אולי סגירת המעגל תהיה הרמטית אם סוף סוף אגיד את 3 המילים.. גבורה גדולה מאחורי האייפד..אני אוהב אותך, תמיד אוהב אותך ולעולם יהיה לך חלק גדול אצלי בלב.אורי

תנסה עוד פעם, קשה לקרוא כך

makel1

New member
ניסיון נוסף

ימים בודדים אחרי שנפרדתי מהאקס שלי הופעת בחיים שלי. ההתחלה לוותה בשיחות טלפון רבות, למרות שידעת שרק יצאתי ממערכת יחסים ארוכה של שלוש שנים והדבר האחרון שאני מחפש זה קשר.. ללא ספק עשית לי משהו כבר בשיחה הראשונה, במרפסת על רקע הנוף מהבית של ההורים שלי.
כמה שבועות אחרי, שבאת אליי לראשונה הביתה החיוך של שנינו התרחב.. היית מקסים, מדהים, מתוק, חיוך שובה, עיניים תמימות אבל שובבות. יפיוף.. שכבנו, וזה לא הרגיש לי כמו סטוץ. עד היום אני זוכר איך התמסרת אליי בנשיקות הרבות באותו יום/לילה.
חלפו הימים.. אתה לא ויתרת על משהו רציני, אני לא רציתי לשמוע. היה לי נוח. בנאדם מקסים, חתיך על עם צ׳ארם מטורף, פיתחתי אליך רגש מסוים, בדיוק במידה של יזיזות פלוס בנפיט. אתה לא הסתפקת בזה. ויתרת והקרבת כל כך הרבה. שצף ההודעות ממחזרים היה מבחינתך קליפת השום. לא עניין אותך כלום. רצית אותי
המון מריבות היו לנו, במיוחד בחצי שנה האחרונה. לאט לאט התחלתי לשחרר ולנסות לשחרר אותך, אבל אתה היית עמוק בתוך זה. הבנתי שאתה אוהב אותי ואתה מתוסכל בגלל כל המצב. היו מריבות קשות, נתקים של ימים ואפילו שבועות, אבל תמיד ידענו שנינו שאנחנו נתראה בקרוב.. נשתה קצת, נצחק, נשכב ונתנשק בלי סוף.
תמיד בבקרים היית עצוב. שתקת והעיניים שלך היו אומרות הכל. תמיד אמרת לי כמה אתה לא רוצה ללכת והרגשתי את זה יותר בחיבוקים שלך. אני לא אשכח את היום שהייתי במשברון ודיברתי איתך בשמונה בערב ופשוט עזבת הכל והגעת אליי ממרחק של יותר ממאה קילומטר, רק כדי להיות שם. אמרתי לך שלעולם לא אשכח זאת ואין דבר אחר שראוי להערכה גדולה יותר.
&nbsp
אנחנו לא מדברים חודשיים. בהודעה האחרונה קראת לי מניאק, אחרי כמה הודעות שדי הובילו את הקשר שלנו למטה.. לא עניתי לך להודעה הזאת. לא שמעתי ממך ולא ראיתי אותך מאז.. עד אתמול
&nbsp
אתמול במסיבה הופעת מול העיניים שלי. בלי שום הודעה מוקדמת. הייתי בדרך לחדר עישון וכשראיתי אותך המשכתי ללכת. לא ראית אותי, או ככה חשבתי. אחרי דקה אני מקבל הודעה מחברים שאתה רוקד איתם. בוגר מאוד מצידך. הפרפרים חגגו.
כשהגעתי כבר נעלמת.. כשהגעתי לשירותים, שבדרך כלל מלאים באנשים, היינו רק שנינו. אני חיכיתי לחבר שלי ואתה לחבר שלך. ראיתי אותך בזוית של העין מגיע לעברי, נכנס בי ״בטעות״ ואז מסובב אותי לכיוונך..
&nbsp
וואו.. פעם ראשונה מזה המון זמן שהתרגשתי.. הגבר החתיך הזה, עם הגופיה שאני מכיר כבר, שמבליטה את הגוף היפה שלך, העיניים המדהימות האלה, מנוטרלות כל מצמוץ, החיוך שלך. רבע שעה דיברנו. לא שמנו על אף אחד. כולל על הבנזוג החדש שלך שעמד כמו כלבלב בפינה והסתכל עליי במבט רצחני. לא הצגת לי אותו, לא הזכרת אותו בכלל, לא ניסית לנפנף בו. הרחקת אותו. נתת לנו את הכבוד.. פשוט היית אתה, בלי המחסומים בזכות האלכוהול.. כל פעם שלא שמעת אותי והתקרבת אליי הרחתי את הריח שלך. הריח שאני מכיר כבר שנתיים.. אמרת לי שאתה מצטער על ההודעה האחרונה. שאתה רוצה שנחזור לדבר. אני הנהנתי
כחלק מהמשחקי מאצ׳ו הדפוקים שלי, לא רציתי להראות לך שאני בעננים.. אבל קלטת את זה..יודע מה? לא אכפת לי. זו האמת
&nbsp
בשלב מסוים עשיתי סימנים של ״יאללה לא נעים מהחברים״, התקרבת אליי, כשהחצי החדש שלך לא רואה, ולחשת לי ״אתה החיים שלי״ ואני לחשתי לך ״אתה יפה כמו תמיד..״ התחבקנו. בעולם מושלם שבו אתה לא דופק חשבון לאף אחד היינו ממשיכים לדבר שם 5 שעות..
&nbsp
כשבאתי ללכת רצה הגורל והופעת מולי שוב.. הבנת שאני הולך ותוך כדי הליכה נגדית נגעת בי בבטן ואז שנינו תפסנו אחד לשני ביד. בלי שאף אחד רואה.. לחצנו חזק.
&nbsp
היה לי לילה קשה. במונית הביתה לא דיברתי עם החברים שלי.. רק חשבתי עליך ועל המבט שלך, שם בשירותים.. הוקסמתי. כמו שהוקסמתי לפני שנתיים.. רק שהפעם יש גם רגש. והרבה.
התעוררתי בבוקר הפוך.. מיד בדקתי אם קיבלתי ממך הודעה. אבל לא שלחת. לא הפסקתי לחשוב עליך. קבעתי עם מישהו בניסיון לשכוח ממך, אבל לא הצלחתי. חשבתי עליך. עלינו. על השאלה האם התפספס בינינו משהו טוב. משהו גדול..
&nbsp
הניסיון שלי בסגירת המעגל הוא קודם כל בהבנה שפגעתי בך במהלך השנים. למרות שידעת שאני לא מוכן למשהו רציני ודאגתי לתזכר אותך מידי פעם כמו עו״ד מומחה למערכות יחסים.. עדיין, האהבה מסנוורת. אני דאגתי לך כל השנים האלה, אבל פגעתי בך. ראיתי את הלב שלך נשבר פעמיים..
אני רוצה להודות לך על שנתת לי להכיר בנאדם מיוחד ומקסים, על כל הפעמים שהפכת עולמות כדי לעשות לי טוב. על זה שהתמסרת אליי בנשיקות ובחיבוקים שלנו. אני באמת מאחל לך בהצלחה עם החבר החדש. מגיע לך מישהו רציני סוף סוף :)
&nbsp
אולי סגירת המעגל תהיה הרמטית אם סוף סוף אגיד את 3 המילים.. גבורה גדולה מאחורי האייפד..
&nbsp
אני אוהב אותך, תמיד אוהב אותך ותמיד יהיה לך חלק גדול אצלי בלב.
&nbsp
אורי

מוטב מאוחר מאשר לעולם לא

לא הצלחתי להבין האם הבחור "לא יחזור", או אולי הטקסט הזה הוא סגירה אישית של מעגל לפני פתיחת חדש.
בהצלחה

עכשיו קראתי את התגובה לאקוסטיק

כמו שכתב לך עה*, לו אני במקומך הייתי מזנק על ההזדמנות הזו. הקבלה הפטאליסטית של איזו "אמת פנימית" חכמה מכל דבר, קצת לא נכונה.
ובכל מקרה - בהצלחה

mountain0goat

New member
קרעת לי ת'לב

נשמע מוכר. מאוד.
האמת שאני בתחילתה (יחסית) של מערכת יחסים כזאת והתיאור הראשוני פגע קרוב לבית...
&nbsp
&nbsp
מקווה שהפוסט הזה עזר לך לסגור מעגל ולהמשיך הלאה. קבל חיבוק

aשרון

New member
אני לא מבין...

לא רצית איתו קשר בגלל שהוא ריבאונד?
בגלל שלא רצית משהו רציני?, או בגלל שלא הרגשת יכולת להתחבר אליו ב 100 אחוז?

- האם אתה יודע מה מונע/מנע בעדך להתמסר אליו לחלוטין?

נגיד בעוד חודשיים או חצי שנה מעכשיו , כן תהיה מוכן למשהו רציני, ותפגוש אותו שוב, תרצה להיכנס איתו לקשר?

makel1

New member
אין לי מושג למה זה לא עבד. אולי בגלל שהכרתי אותו מיד אחרי

הפרידה ואז, כמובן, לא חיפשתי משהו רציני.
היום אין מצב שיקרה משהו רציני בינינו. לשמחתי הוא לא פנה אליי מאז וגם אם יפנה - לא ניפגש.

Acoustic 3

New member
אני כל כך כועס על עצמי שירדה לי דמעה.

כזה רכיכה.
&nbsp
אבל לפחות ירדה רק אחת. עצרתי את השאר.
כל כך מאכזב. קיוויתי שיהיה סוף טוב.. שכימיה כ"כ טובה ואהבה שהתפספסה לאורך השנים בסוף תתגשם ותתאחד באיזה לילה של חיבוקים חמים וים של דמעות נרגשות.
&nbsp
&nbsp
אני שולח חיבוק חם מהדרום. אני בטוח שיהיה בסדר.. גם אם בסוף זה לא יהיה איתו.. אני פשוט בטוח שיהיה בסדר.

makel1

New member
תודה חמוד :)

אם יהיה בסדר זו לא השאלה. אני בוחר להשאיר את הטעם הזה כטעם האחרון ממנו. אומרים שכל עכבה לטובה, ואם לא הייתי מוכן להתקדם איתו אז כנראה שהייתה סיבה לכך.. אני אוהב אותו ואני בטוח שבמציאות אחרת וזמן אחר היה יכול להיות משהו טוב..
&nbsp
בכל מקרה אלה היו שנתיים וחצי עמוקות ומעניינות. אני לא מתכוון לפנות אליו (למרות שביקש שניפגש ונדבר), על אחת כמה וכמה כשהוא בזוגיות. בניגוד להרבה פעמים, הפעם אני שם את האינטרס שלו לפני האינטרס שלי. מה שבטוח, את המכתב שהוא כתב לי לפני שנה, מוכתם בדמעה שלו, ואת הטבעת שהוא השאיר לי - אשמור להרבה זמן.. אתה יודע, אני לפעמים חושב שמה שצריך לקרות קורה בסוף.. אולי ככה קל יותר להתמודד. לחשוב עליו כעל חוויה מדהימה ולא כעל אובדן.
אני אוהב אותו ולכן אני מחליט לשחרר אותו ממני
&nbsp
תודה על התגובה! (;

יאני3

New member
הרבה מלל כדי לתאר

התנהגות הומואית טיפוסית.
וזה לא בשביל להתנגח בך או להעליב. אני בטוח שהדברים נכתבו מהלב. אתה מתאר אורח חיים של לפתוח ולסגור כל הזמן מעגלים. בסופו של דבר אנו מקיפים את עצמנו לבד במעגל.
בשבילך:
https://www.youtube.com/watch?v=DIcs0MWQ95c

Mr Fahrenheit

New member
קראתי למרות העדר הרווחים

נשמע מקרה מסובך.. אבל אני לא יכול שלא לחשוב על כך שאולי עשית אותו יותר מסובך ממה שהוא היה אמור להיות...
וגם קצת ריחמתי גם על זה שהוא יוצא איתו כי נשמע שיש שם דברים לא פתורים ביניכם גם מצד הבחור הזה.
&nbsp
בכל מקרה, אני מקווה שאתה תמצא מערכת יחסים יציבה יותר וברורה יותר בקרוב כי להתסבך זה אולי מסעיר קצת יותר בהתחלה, אבל פוגע יותר בהמשך בעיני.

makel1

New member
הבהרה להודעה הראשית

המעגל שביקשתי לסגור לא קשור לרצון שלי לקשר רציני איתו. להיפך, במהלך השנתיים וחצי שאנחנו מכירים לא נתתי לזה בכלל צ׳אנס.. פער גילאים (הוא קטן ממני), מרחק, אבל בעיקר - מוכנות למשהו רציני.
אני כן מרגיש אליו דברים אבל יש לי סוג של מחסום אליו שאני חושב שלא יאפשר לי להיות איתו בזוגיות.
&nbsp
זה שראיתי אותו שלשום, בסיטואציה לא צפויה, ובעיקר התמונה של החבר שלו מחבק אותו חזק מיד אחרי שנפרדנו לשלום, כאילו מסמן לי גבולות (אולי בצדק), בזמן שהבחור מסתכל עליי. העיניים שלו אמרו הכל. אז כן, זה גרם לי להבין כמה דברים בקשר אלינו, אבל אני מבין את המצב..וזהו

למעלה