מנסה להתעדכן

ayala26

New member
מנסה להתעדכן

אחרי זמן מה של חוסר פעילות מתגעגעת לאטסי אני מתכוונת בקרוב לחדש את כל החנות שלי, כלומר ליצור מוצרים חדשים ולעשות איזה שינוי כללי גם מכוון שאני כבר לא יכולה לשלוח תיקים גדולים במחיר משלוח הגיוני (עולה לי 17 יורו לשלוח מחוץ לאירופה - זה מעל 20 דולר!!) אז אני מקטינה את המוצרים. אז מה הפסדתי? האם יש לקבוצת אטסי ישראל פעילות? לא ראיתי זמן רב שרשור אוצרות, לא עושים שרשורי אוצרות יותר? מה הקריטריונים לאוצר להגיע לראשי והאם זה עדיין מקדם כמו בעבר? האם יש חידושים מרעישים באטסי (חוץ מהמעגלים האלו שאני לא מבינה כל כך למה זה טוב)? תודה איילה

יש הרבה חידושים באטסי, החידוש הכי הכי

זה ממשק העלאת המוצר שהשתפר פלאים! אבל יתכן שכבר ראית... לגבי אוצרות- אטסי מתחילים לאט לאט (ולא ברור אם זה ניסוי או שזה סופי) לבטל את הפרונט פייג' למשתתפים רשומים. הם הכניסו taste test, על בסיס מבחן טעימות של דברים שאת אוהבת יש אלגרותים שקובע לךFP אינדיבידואלי. כשאת לא בשם משתמש או למשתמשים לא רשומים אז עדיין יהיה FP אבל המשמעות היא שחשיבות ה- FP ירדה פלאים! לא שלפני כן זה היה כזה חשוב, הרבה מוכרים העידו שהם לא הבחירנו בקשר לא ישיר ולא עקיף בין עשר דקות התהילה ב-FP למכירות. היו פה הרבה דיונים על זה והרבה בנות מרגישות שההשקעה באוצרות גדולה מדי בשביל דבר שבאמת אין לו תוצאות והוא די חסר משמעות... אז מדי פעם בשביל הכיף או בשביל להגדיל את הצפיות למה לא, אבל אין ספק ש"האובססיביות" כאן סביב הנושא פחתה... המעגלים זה ניסיון ליצור קהילה אינטרקטיבית, בין מוכרים וקונים, זה נחמד כדי לקבל פידבק חזותי מיידי על מוצרים ששמו בפייבוריט או מוצרים שלך שנכנסו לאוצר. הקריטריונים להגיע לראשי מעולם לא היו ברורים ולדעתי גם היום לא, אבל שוב בין אם זו נוסחא ובין אם זה אקראי או סתם מצב רוח של אדמין זה לא משהו שכדאי להסתמך עליו ככלי שיווקי, בעיני זה סוג של קוריוז נחמד. בהצלחה בשדרוג החנות וזה נראה לי רעיון טוב להקטין את המוצרים!

ayala26

New member
../images/Emo51.gif

באוצרות בשיטה הישנה והכיפית שהיה צריך לתפוס אוצר בחלון הזדמנויות היתה דווקא השפעה אבל אז הם שינו והוציאו את הכיף. עכשיו האוצרות בכלל לא נצפים,רק על ידי מי שהופיע בהם שקיבל אימייל. חבל זה היה כיף פעם וזה גם היה דרך שיווק שלא גזלה כל כך הרבה זמן (בגלל זה הפסקתי כי לא היה לי זמן וכוחות לעשות אוצר כל כמה שעות ולשלוח המוני אימיילים) האם יש שרשורים של האדמין שבהם הם מבקשים המלצות למוצרים על פי נושא מסויים? איך את משווקת?

לא ראיתי שרשורים אדמין כאלה...

שיווק. בהחלט סוגייה מורכבת. כן, יש לי בלוג, דף עסקי בפייסבוק, מדי פעם ירידים (לא אוהבת) וכרטיסי ביקור, פורומים, קבוצות team ומכרים שמפיצים את הבשורה מפה לפה, אבל אני די משוכנעת ש-99.5% מהמכירות שלי הם של אנשים שהגיעו בחיפוש אקראי ופשוט ראו משהו שמצא חן בעיניהם! מה גם שאין לי קהל קונים ישראלי אז רוב פעילות השיווק המקומית חסרת טעם, לפחות מבחינתי וכרגע אין לי יותר מדי כלים לעשות שיווק בדגש על קהל בינ"ל. אצלך זה יכול להיות יותר רלוונטי. חוץ מזה זה די ברור שבאטסי יש יתרונות לגודל, ככל שיש לך יותר פריטים כך החידושים יותר משתלמים כלכלית, מוצאים אותך יותר בחיפושים ולקוחות נשארים יותר זמן בדף החנות ובסופו של דבר גם קונים (אני מדברת על חנויות עם למעלה מ- 100 פריטים). לכן הגעתי למסקנה שיותר מהכל אני מעדיפה לכוון את מרבית האנרגיה והמשאבים שלי להכנה והוספה של פריטים נוספים והשקעה בתמונות טובות ואני מאמינה שעם הזמן זה יביא תוצאות, בתקווה שמתישהו החנות תגלגל מכוח האינרציה של עצמה.

לימיצ

New member
שלום וברוכה השבה!../images/Emo13.gif

וואו, הדרלינג די סיכמה את כל הנקודות, יהיה מענין מה תכיני בגדלים החדשים
אטסי עבר ועובר מהפך רציני בשנה האחרונה, וכולנו מנסים להיות מעודכנים כמה שאפשר. לימיצ

למעלה