מנסה להתנתק

אליc

New member
מנסה להתנתק

היי שלום לכולם ושבוע טוב...אני אחרי פרידה קשה וכואבת...הבעיה היא שאני כבר פרוד ממנה כחודש ואני פשוט לא מצליח להתנתק ממנה מה עושים..?זה מטריף אותי ועוצר אותי בהרבה דברים..רוצה להרגיש טוב נמאס לי להרגיש רע..

אמיתי 39

New member
אני יודע שזה נשמע נדוש אבל

הדרך היחידה היא נתק מוחלט -- אבל מוחלט !! ואז-- הזמן עושה את שלו ואחרי שתגמור את תקופת האבל שלך גם תמצא אשה אחרת ומין הסתם , היא תהיה עוד פרק בהיסטוריה שלך .. תהיה בינתיים קרוב לאנשים שאוהבים אותך באמת בעיקר משפחה. את תתביש לדבר על הכאב -- זה עוזר תשתף את אלה שאתה יכול לסמוך עליהם ואז תתפלא לראות כמה הם יכולים לעזור. ועוד עצה קטנטנה בכל פעם שאתה חושב עליה, שהזכרונות פתאום עולים תגיד לעצמך-- "למחוק !!" "לעזוב " ותשנן את המלים האלה . ותאמר אותם פעם אחרי פעם --- אולי זה נשמע טפשי , אבל --- עוזר בהצלחה !!!

אין תרופת פלא

אמיתי צודק הזמן הוא התרופה אבל אתה חייב להיות חזק אם החלטת שהנתק מתאים וטוב ליהודים לשמור עליו ולשמור עליו חזק !!! בלי ויתורים בלי הנחות אלא נתק מה שכן יכול לעודד זה לצאת להכיר לבלות להתעסק בכל רק לא בנתק עצמו ואנחנו פה אם אין לה איך להעסיק ת´צמך ....

מיקי 35

New member
שני דברים...

אתה רוצה להרגיש טוב ? אז אגיד לך... פשוט תתחיל להרגיש טוב. שים אותה מאחוריך... כל פעם שהיא משתלטת על מחשבותיך... תכניס מחשבה אחרת... תחשוב על משהו שמעניין אותך, מושך אותך... משהו שימשיך אחריו קו מחשבות שלם... תתחיל להגיד לעצמך שטוב לך ושאתה בסדר !! גם אם זה לא נכון, תגיד ! אם שואלים אותך מה שלומך... תגיד "הכי טוב שבעולם" סמוך עלי... לאט לאט אתה גם תתחיל להאמין שאתה מרגיש טוב !!

kgol

New member
באמת עצה טובה....

גם לי יש את הבעיה הזאת עם הפרידה הטריה שלי. אני חושב שבאמת להכניס לך לראש שתרגיש יותר טוב זה יעזור,אני גם אנסה.

אליc

New member
תודה לכם..

אני חייב לציין שאתם ממש תומכים ועוזרים..והרבה תודה. אבל הבעיה היא שאני יודע שמה שהיה תם ונשלם ואין דרך חזרה ..אך עדיין הרגש חזק מהשכל.. ואני מאוד רוצה שזה יהיה מאחוריי ..פשוט נמאס שהיא קופצת לי למחשבות כל הזמן..אני יודע שהזמן יעשה את שלא אך בנתיים הזמן לא מטיב ...

למעלה