מנסה להצטרף

hineni

New member
מנסה להצטרף ../images/Emo54.gif

ביקרתי פה והתרשמתי. החלטתי לתרום את שלי: זה שוב קורה לי "בלי כוונה" בכל פעם זה משהו חדש ואחר כל כך ככה זה מרגיש לי ככה זה מרגיש מאיפה באת לחיי? אתה מגיח אלי ממקום כל כך חדש תוהה עכשיו מה יספק אותי מה יעשה לי לחוש שלמה זה לא חיצוני מעשה, תגובה, אמירה, מגע, מבט, כריעה על ברך יותר לרצות את המשהו עתיק היומין הזה שרובץ בתוכי כמו דופק פועם חיה נפרדת פראית רעבה משתוללת במרתפים שלי היא פצועה היא מאבדת דם היא בפסיכוזה מכורה לסם רוצה להתחנן אליך - תציל אותה תהיה אביר לוחם עבורי ועבורה אתה מזן כזה של אבירים נכון? זיהיתי אצלך נכונות לגבור על דרקוני אימים אבל החרב שלך כבר שנים מונחת בקיטון האחורי של חייך קורי עכביש ורסיסי אבק מעוותים את זהותה החרבית אני כנראה רוקעת ברגלי אליך לרוץ לחדרון ההוא לשלוף חרב מוזנחת מהמקום בו הנחת אותה ולבוא מהר לכאן לבוא לאקט הישועי האולטימטיבי בחוצפתי אני זועקת אליך ובוחרת בך כיחיד בעיקר את שלוות חייך להטריד או שמא היית זה אתה תמיד?

hineni

ברוכה הבאה לפורום שלנו!!! ודבריך למרות היותם עצובים, הם מדהימים!!! שאי ברכה ורק טוב!!!

Mאיה

New member
"הינני"- ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ואכן הגעת לפורום מדהים! והבאת איתך שיר מדהים! ואת יודעת, אולי סוף הוא עוד "יתעורר" מהתרדמת ויבוא ויציל, למרות שאני חושבת שאת צריכה לעזור לעצמך...אז רק יוכלו לעזור לך אחרים. שיהיה לך יום נפלא, Mאיה.

hineni אל תנסי את בפנים, וואווו!!!

תגידי להיכן כל הרגשות האלה והיכן שוכנים לוחמי הדרקונים!!! סגול<-----נלחם ביתושים ברוב ימי הקיץ... הולך אל הקיטון האחורי לבדוק היכן החרב!!! סגול

hineni

New member
סגול, תגובתך מתוקה להפליא - תודה ../images/Emo20.gif

ומודה גם על התגובות האחרות...

מדהיםםםםםםםםם.

בא לי לבכות כשאני קורא את השורות המחלחלות האלה. צמרמורות של עונג במורד הגב... חשבתי ש"שירה מסחרית" זה רע אבל עכשיו, בסיעתא דשמייא, אור נפקח בראשי. תודה. מקרב לב.

סילבסטר

New member
hineni W E L C O M E ../images/Emo36.gif ../images/Emo42.gif

ושלום משהו קטן שעולה לי ברגעים אלו בראש ... הדלקתי מדורה שלחתי גם יונים כן כמו אז ,עת נלחמו ביוונים במעלה ההר ובמורד הנקיקים מחפש אני אותם ,הדרקונים אשר נמים שנים רבות עברו ,חלפו להם אט אט עד שיקראו להם לבוא אחד אחד צחצחתי את חרבי שימנתיה כנגד חלודה היא עוד תגן עלי ,הרי צריך לדאוג לה נועל את מגפי ,עוטה את שריוני מחפש אני כעת ,היכן הוא דרקוני ישן הוא בינתיים ,לאחר זמן רב כל כך להעירו מיד אגש ,מתרגש אני כל כך והנה הוא לפני ,מופיע במלו הדרו מלא אור ועוצמה ,ואני כה קטן לידו ואז נזכר בקשר ,הדבר המיוחד שיש אותו תמיד ,גם כשאתה לבד כל אשר יקרה ,אולי קרה כבר בעבר אבל גם אלכסנדר ידע שיהיה מחר ....

בסעיתא דשמייא

ברוך הבא לפורום שלנו!! א. אין דבר רע בשירה מסחרית... ומהי ביכלל שירה מסחרית?! ב. החברים כאן כותבים את אשר על ליבם...בהחלט לא מסחרי!! ג.אור תמיד מגרש את החושך...וזה כבר טוב!! שא ברכה ורק טוב!!

למעלה