מנסה להפסיק - שאלות

• פותח הנושא dshek
  • פורסם בתאריך

dshek

New member
מנסה להפסיק - שאלות

אני לוקחת מזה 4 ימים כדור אחד של זיבן אינני מרגישה שום שינוי אני מעשנת כרגיל (לפי ההוראות)ומה עכשיו?. מה תופעות הלוואי של הכדור? תודה

InnerKid

New member
זייבן - תופעות לוואי

הנה קישור להודעה של מנהלת פורום גמילה מעישון בdoctors.co.il על תופעות הלוואי הקשות של זייבן מאור

dshek

New member
עוד שאלות

אני מרגישה בימים האחרונים כאבים בחזה (נבדקתי לפני שהתחלתי לקחת את הזיבן ולחץ הדם שלי תקין) האם יש להפסיק את לקיחת התרופה?

מוצארט

New member
ואם כבר הזכרת את התרופה הזאת

מה היא עושה, כמה היא עולה, כמה זמן לוקח לה להשפיע, מהי העלות, והיכן אפשר להשיג אותה?

מוצארט

New member
ואם כבר הזכרת את התרופה הזאת

מה היא עושה, כמה היא עולה, כמה זמן לוקח לה להשפיע, מהי העלות, והיכן אפשר להשיג אותה?

dshek

New member
מיכל, דרור, מחכה לתשובה

מחכה מאוד לתשובתכם האם להפסיק את לקיחת התרופה. תודה

האם קראת את תופעות הלוואי ה...

הרשומות על העלון האינפורמטיבי שמצורף לזריקה. אחת מתופעות הלוואי קשורה ללב. גם אם אין לך בעיות לחץ דם, זהירות... הכאבים מקושרים ישירות לזריקה. תבדקי עם עצמך אם הכאבים הם מבפנים החוצה, או מבחוץ פנימה. למה הכוונה? אם הכאבים מבפנים החוצה זה הוא כאב ישיר שנובע מהזריקה. אם הכאבים הם מבחוץ פנימה כמו נניח משקל שלוחץ על עצם החזה, אז לדעתי האישית בלבד אין לך מה לדאוג פשוט את מגיבה רגשית לכל תהליך הגמילה ואת מצויה כנראה בתחושת עצב או כאב כתוצאה מנטישת מה שהוא שאהבת מאד... דומה לחרדת נטישה אם שמעת על הביטוי. אני באופן אישי מתנגדת לכל תרופה שמוכנסת לגוף האדם, אם בצורת כדור ואם בצורת זריקה. לדעתי עלינו לתת לגוף לרפא את עצמו ולא לתת לחומרים כימיים לעשות עבורינו את העבודה. לחומרים כימיים יש השפעה לטווח ארוך על בריאותנו והגוף צריך להשקיע גם המון כח לסלק אותם מתוכו. השמוש בצמחי מרפא לעומת זאת הרבה יותר בטוח. צמחי המרפא משקמים את מערכת החיסון של הגוף וגורמים לו לנקות את עצמו בעצמו. זה ההבדל בין טיפול בסימפטום לבין הטיפול בשורש הבעיה. בהצלחה בכל אשר תבחרי.

למעלה