מנסה להפיג חששות

מנסה להפיג חששות

הי דר'. בשבועות האחרונים אני מרגישה מעין חולשה ביד שמאל שמתבטאת ב"יד עצלה". אני מייחסת את העניין לחשיפה ממושכת למזגן (במשך מס' ימים) שהקרין ישירות על מרפק שמאל - מקום שיש בו כעת רגישות לקור. למעשה הרגישות מתפתחת גם ביד ימין. אורתופד יעץ לי לפני כחודש וחצי שאין הוא מבחין בבעיה מסויימת ושרק "אפקח עין" למקרה של התפתחויות. ובכן, יש התפתחות - אני מרגישה במעין "נקודות חום" שמופיעות ברגליים למשך מס' שניות ונעלמות. בעיקר בכפות הרגליים. אני מתקשה להבהיר ביתר דיוק למה הכוונה. אני מקווה שהתיאור מובן. רופאת המשפחה שלי הפנתה אותי ישר לראומטולוג. אקבע תור גם באופן פרטי אם לא אצליח למצוא תור לימים הקרובים (תוכלי להמליץ על מומחה באזור המרכז?). במקביל קבלתי ממנה מס' בדיקות דם שעליי לערוך: c-creative protein, antistreptolysin o, rheumatoid factor, antinuclear ab. וכן שקיעת דם. ניסיתי למצוא מידע בנושא נקודות החום אך לא הצלחתי לאתר מקרים דומים לשלי. האם את יודעת מה הגורם להן? האם ייתכן שאכן הכל קשור לחשיפה למזגן (וכמו שזה בא כך זה גם יילך?). מובן שמוחי נודד למחוזות השחורים ביותר ומדמיין תרחישים נוראיים. אודה ליעוצך בנושא. שנה טובה!!

אבחנה

קשה לקבוע אבחנה רלקטרונית על פי הנתונים שסיפקת- יתכן שאת סובלת מפיברומיאלגיה אך זה כמובן דורש בדיקת ראומטולוג-אין לך ברירה אלא לקבוע תור ולהבדק

למעלה