מנסה להבין!

קשר טוב

New member
מנסה להבין!

הצעתי למישהי שידוך.היא רוצה פרטים עליו כולל שם וכו`.כשביקשתי פרטים ממנה למסור לו.אמרה לי שזה לא נהוג! למה זה לא הדדי? למה שבחורה תדע הכל על בחור תחקור ותחפור.ולא בטוח שיפגשו! למה המידע? ולמה שהוא לא ידע עלייך? יש כאן חוסר הגינות! ברור שצריך התאמה.פרטים מינימלים.ואז שיפגשו.אם נראה להם.אז יש ענין לדעת!

קשר טוב

New member
אין בעיה.

שתברר.אבל שתיתן גם לו לברר! .דעתי היא לתת פרטים מינימלים.מתאים? תמשיכו אחרי זה לברר.

שםאנילא

New member
אבל המידע לא עובר דרכך...שלה או שלו...אולי הי

היא לא רוצה שאתה זה שתדע עליה פרטים

קשר טוב

New member
הפתעה!

אני יודע עליה הכל.אבל היא לא רוצה שאספר לו כלום עד שהיא לא תברר הכל.וזו הנקודה שמפריעה לי.

שםאנילא

New member
אז תכבד אותה...לפעמים דוקא בגלל זה שאולי אתה

מכיר אותה אז זה מפריע לה זכותה לא?

קשר טוב

New member
זכותה המלאה.

אבל גם לבחור יש זכויות! תבקשי מידע בסיסי.אל תבקשי חקירת שב"כ!

קשר טוב

New member
לא בררנית.

ובגיל 25.רק אציין שהמדוברת גרושה! מה הועילו הבירורים בפעם הראשונה?

קליט

New member
אל תלחץ עליה

אתה יכול להסביר לה שזה לא מחייב שום דבר אם היא תעביר פרטים, זה מזרז את העניינים, (ויתכן גם שהבחור כבר שמע על השם שלה והוא לא מעונין . . אז מה הטעם שהיא תברר ? . . .) מבחינת המנהג וההלכה ; נראה לי שההיפך ! . קודם על הבחור להשיב תשובה, ואחר כך שואלים את הבחורה . היא מדברת על ה"מנהג" הקדוש שלה . .

קשר טוב

New member
ניסיתי להסביר

ובפרט שבשניהם מדובר בפרק שני! הרי בפרק ראשון ביררתם ובכל זאת זה לא הכי הועיל.צריך להאמין ולסמוך.ותמיד להתפלל.

קליט

New member
נשמע שהיא טיפוס קשה

תהיה רך איתה ותקבל את כל שגעונותיה בהבנה, תנסה להשפיע עליה רק מתי שזה באמת נחוץ

קשר טוב

New member
ממש לא!

פשוט זה מה שהכניסו לה בראש!. שהיא צריכה לדעת הכל ואז הוד מעלתה תשקול ותסכים.מפריע לי למה לא מכבדים את הפרטיות של הבחור? למה שתדעי דברים שאולי את סתם תדעי כי אולי בכלל לא תיפגשו???

קליט

New member
זה באמת מוזר

מה איכפת לה שהבחור ידע שקוראים לה אורנית גרינברג ושהיא גרה ברחוב המעפילים קנייבסקי 18 בני ברק ?? . . .

קליט

New member
יתכן ויש לה צורך בכבוד

היא מתרצת את זה שהיא רוצה לדעת עד כמה היא יכולה לסמוך על התיאורים שלך על הבחור, אז היא מקשה עליך כדי לראות אם איכפת לך ממנה, או שאתה סתם שדכן שאי אפשר להאמין לו . אין לך ברירה אלא לכבד אותה ולהתחבב עליה .

קשר טוב

New member
."זה המנהג"

זו התשובה שקיבלתי.מה לעשות שאני לא שדכן ולא עובד על קודים מסוימים???

למעלה