מנסה לאשר שמועה,

kit k@t

New member
מנסה לאשר שמועה,

ישראל בגול לא עובד יותר לוח"לניקים? גררררר קאט

kit k@t

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif חשוב ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

בבקשה, כל מי שיש לו בלוג בישרא, תעשוב טובה ותשלחו ליריב אימייל. נמאס מההפליה המעצבנת הזו. קודם ידיעות אחרונות, ועכשיו ישראבלוג ונענע. האימייל שלו: [email protected] זה חשוב, לא הייתה לו שום זכות למנוע מאיתנו גישה לחומר שהוא שלנו, ועוד בלי הזהרה. קאט

AngeIDust

New member
להרגע ולנשום

אולי זו רק בעיה עם השרת, לא צריך ישר לקפוץ שזאת הפליה. אני בטוחה שהוא היה מודיע אם היה מתוכנן משהו כזה, יש אצלו מנויי פרו ובכלל הוא לא יכול לסגור ככה בלוגים. תרגעו.

AngeIDust

New member
והנה תשובת היריב

נטויז'ן נמצאת תחת התקפה של האקרים מחו"ל, הם סגרו את הגישה ועובדים על זה. אמרתי לכם לא לדאוג

kit k@t

New member
אצלי הוא הוסיף אפילו נימה אישית...

חיחי "זה לא ווינט פה, אל דאגה" שיעשע אותי. זה לא טוב שיש שמועות שיקריות... סתם מעצבן אנשים... קאט

kit k@t

New member
אני יודעת, זה מה שמרגיז.

פשוט אנשים מפורום אחר כתבו את זה, והוא לא הודיע שומדבר... חוצמזה גם נענע לא עובד, ונענע זה גם של נטוויז'ן... ושאני אבין, איזה האקרים תוקפים את נטוויז'ן? קאט

נעמצי

New member
אם האקר תקף את הפנטגון

למה שהוא לא יצליח לתקוף את נטויז'ן???

נעמצי

New member
כי אין לו חיים דה????

הוא מהמעצבנים האלה שאף אחד לא מתייחס אליהם בבית ספר אז הם מתנקמים בשאר העולם דרך השכל שלהם

MissUnKnown

New member
ממש לא

אולי חלקם האנשים שאת לא תזכרי שהיו בשכבה שלךת אבל רובם כמוך כמוני.

zion bouchris

New member
טוב חברה הגעתי לפרום הזה במקרה

אז ככה בקשר לבעיה עם ישראבלוג אתם יכולים לגלוש דרך פרוקסי של הארץ כנסו לפורום שלנו תמיכה טכנית או אינטרנט ומחשבים כבר יסבירו לכם ובקשר להאקרים אתם טועים בגדול האקר נראה בדיוק כמו כל בנאדם אחר

למעלה