מנסה כאן..

אני 25

New member
מנסה כאן..

למישהו יש מושג מהו הקורס SAP??? מכללת NESS פירסמה קורס כזה שלהם בעלות עצומה ,ובמקום לשבת בבית חשבתי ללמוד אני מהנדסת בהכשרתי. אז אם למישהו יש מושג מה זה?ועד כמה זה באמת מקדם בעניין העבודה? ועוד משהו,ומה זה SUB.?מה ההבדל?יש קשר בינהם? תודה

אורום

New member
SAP זה מערכת "לנהול" הארגון

מערכת אחת שחוצה ארגון ונותנת שירותים לכל הארגון על פלפורמה אחת המערכת מחולקת למספר מודולים לדוגמא- מודול הלוגיסטי המשמש בסיס למודולים לוגיסטיים אחרים וכן בממשק מול מודולים הפיננסים. SUB- אין לי מושג מה זה.

amitayg

New member
מערכת ERP כמו רבות אחרות

לניהול תהליכים חוצי ארגון. נחשבת לטובה והיקרה בשוק. שי אגסי הישראלי נחשב למספר שניים בסאפ העולמית לאחרונה נרכשה תוכנה ישראלית בשם מנהל טופ והפכה להיות חלק מהיצע התוכנות במיוחד לשוק העסקים הקטנים. המודולים הפולולריים המיושמים הם: מודול תכנון חומר וייצור, מודול כספים ומודול משאבי אנוש. בשנים האחרונות מיושמת בהצלחה בחברות וארגונים רבים במשק הישראלי הביקוש למטמיעים ומיישמים המתמחים במודולים השונים הוא מן הגבוהים בשוק. אמיתי

s h i r k u s h

New member
המפקד שלי בצבא היה אחראי על

ההטמעה של המערכת ביחידה שלי... השם הזה sap גרם לי להישאר עד מאוחר בצבא הרבה פעמים

s h i r k u s h

New member
רק מחסור בשעות שינה...

לא מכירה את התוכנה עצמה, אני רק הייתי הפקידה שלו אבל הוא ניהל את כל ההטמעה וכו' ביחידה שלי וזה ממש סיוט היה כל הזמן לשמוע sap ו- ERP וכו'... וכל הזמן נתקעתי עד מאוחר בגלל ההטמעה, כי היו ישיבות וכו'.

אני 25

New member
אוקיי תודה ,ועוד משהו..

מכללת NESS מציעה לעבור קורס שלהם בעלות של לא פחות מ16100 ש"ח והם מחויבים לתת לך עבודה במשך 3 חודשים בתעשיה האוירית בלוד. מישהו התעניין?הצעה טובה?הם לא מוכנים לשלוח חוזה לקרוא

inbal76

New member
אם היה לי 16100 ש"ח פנויים

אז זה כבר היה NESS בפני עצמו.

למעלה