מנסה ולא מצליחה

דנטל

New member
מנסה ולא מצליחה

כל פעם אני אומרת לעצמי "זהו, היום אני אלך לישון יותר מוקדם מהרגיל, אנסה להרגיל את עצמי להרדם קודם" וכל יום אני מתעכבת מול המחשב. אפילו כשמשעמם, אני ממשיכה לגלוש ולחפש דברים מענינים ולא מסוגלת להביא את עצמי למיטה יותר מוקדם. לא יודעת, אולי פוחדת שזה יהיה כמו פעם כשהייתי נכנסת למיטה לפני 4 בבוקר ומסתובבת שם שעות. לא יודעת. אולי.

Wake Up Trix

New member
אוקי,אנסה לענות לך

למרות שאני לא כל כך מתמחה בזה,אבל תאמת אני די מתמחה בפסיכולוגיה קטנה. אז ככה. זה מפריע לך שאת לא ישנה ונשארת על המחשב? אם לא,אז תשארי,מה זה מפריע לך? אם זה מפריע לך לקום בבוקר לעבודה,או לכל דבר יום יומי,תצטרכי להפסיק את זה אפילו אם את לא רוצה. תחשבי ככה: "המחשב סתם מעסיק אותי בשעות היום,בשעות הלילה אני ישנה!". תאכלי דברים מתוקים ואז תנסי להירדם. אל תחשבי מחשבות,תשאירי מוזיקה קלאסית ברקע או טלויזיה,אותי זה מרגיע ומרדים אותי. אם זה לא יעזור,כנראה שתצטרכי פשוט לדבר עם פסיכולוג. תספרי לאנשים מה שמפריע לך,ותורידי פרופיל במסיבות
אפילו אחותי הגדולה לא הולכת כל כך למסיבות ככה. תעשי ניסוי על עצמך,רק צריך כוח נפשי,ולא לעשות כלום שבוע,שבוע שקט,לכי לים,תרגעי לרעש הגלים,תהיה שקטה ותנסי להירדם. מקווה שעזרתי לך Wake Up Trix

ש י ר י מ

New member
וכשאת הולכת לישון

ב-4:00 לפנות בוקר לישון, את נרדמת מהר??? דרך אגב הייתי היום אצל הפסיכיאטר, הוא ניסה מאוד לשכנע אותי לקחת כדורים וטען שזהו הפיתרון הכי טוב.... אוליי הוא צודק...

Wake Up Trix

New member
בשום פנים ואופן!

כדורים גורמים לך להרגיש טוב יותר נכון מכריחים אותך להרגיש טוב,אבל מתי שההשפעה נפסקת,את לא מרגישה טוב. אני בעד טיפול נפש עצמי,ולא להפקיד את ידכם במפעלי ייצור הכדורים,שמי יודע מה הם שמים שם.

בוזיקית

New member
גמני בעד הרופא

אך רק אם כלו כל הקיצין וממש נואשת מפתרונות אחרים. גמני סובלת כל כך מחוסר שעות השינה, אבל מכיון שאני לוקחת עוד המון תרופות אז זה קצת בעייתי אצלי. לילה טוב (ומספק מבחינת שעות השינה) לכולם!!!

דנטל

New member
ב- 4 אני נרדמת בדרך כלל בסדר

פעם הייתי הולכת למיטה בסביבות 2 בלילה. הייתי מסתובבת ככה עד 4 ומשהו עד שנרדמתי. זה היה נורא מתסכל וממש היה בא לבכות. היום אני בעצם נרדמת באותן שעות של אז, רק שלא סובלת מהתסכולים כי לא מסתובבת חסרת אונים במיטה כבר משעה 2. הבעיה היא שמשעמם עד 4 ונמאס לי לגלוש בכח בשביל להעביר את הזמן. כלומר, יש דברים אחרים שהם לא גלישה שאני יכולה לעשות, אבל הם אפילו יותר גרועים בעיני (כמו לנקות), אז מתחילים לי קצת תסכולים מהשעמום. לגבי כדורים אני נמנעת מלחוות דעה. יודעת לגבי עצמי שזה מפחיד אותי. אישית, הייתי מעדיפה טיפול נפשי ולא כימי. כדורים זה משהו שנראה לי שרק עוזר להפיג את הסימפטומים, אבל לא מטפל בבעיה שיוצרת את הסימפטומים האלה. טיפול נפשי מטפל בבעיה. מאידך, רופאים יודעים יותר טוב ממני מה זה עושה, אז אני לא ממהרת לפסול את עצתם. יכול להיות שאם מצב השינה שלי היה ממש ממש רע ולא סתם מלא יקיצות, אז הייתי מתפתה ללכת על זה.

דנטל

New member
זה לא מפריע לי

אבל חשבתי אולי להזיז את החיים שלי לפחות בשעה יותר לכיוון של רוב האוכלוסיה, למרות שדווקא רוב החברים שלי חיים בשעות שלי. רק שעה אחת. הבעיה שלי לקום בבוקר היא בגלל שהשינה שלי חרא ולא בגלל שאני הולכת לישון מאוחר. סך הכל השעות שאני נמצאת במיטה הוא נורמלי, הבעיה היא היקיצות (הלילה, אגב, היה מזעזע), אבל זה לא קשור. פעם היה לוקח לי המון זמן להרדם. מאז שהתחלתי ללכת למיטה רק ב- 4 אני נרדמת יחסית מהר. כלומר, שלא משנה אם אלך ב- 2 וחצי למיטה או ב- 4 למיטה - ארדם רק ב- 4 ומשהו. הענין הוא שזה היה לפני שנה. אולי עכשיו ארדם גם ב- 3? לא אדע אם לא אנסה ואני לא מצליחה לנסות את זה. המסיבות זה לא אישיו - כולה יוצאת פעם בשבוע בדרך כלל.

ש י ר י מ

New member
אני ממש מבינה

אותך דנטל.... אני יודעת מזה לפחד מהלילה.... זה קורה לי כל הזמן. את צריכה להכניס לעצמך לראש שאת הולכת לנסות להיכנס למיטה מוקדם יותר, רק פעם אחת!! ואם לא הולך, אז לא הולך....לא נורא , ממשיכים כרגיל!!! וכך החשש יעבור, כי הניסיון הזה ממש לא יכול להזיק. מקסימום תחזרי לישון בשעה 4:00 נכון או לא???

דנטל

New member
נכנסתי אתמול שעה מוקדם יותר

היה נורא. מלא זמן להרדם וים יקיצות אחר כך. לילה רע.

../images/Emo24.gif אולי יום אחד באמת תלכי

מוקדם יותר למיטה? בודאי, חבל לבזבז את שעות הלילה על שינה, כשאפשר לגלוש באינטרנט, אבל... חייבים לישון טוב מתישהו לא?
תנסי.

דנטל

New member
השינה יותר גרועה ככה

חזרו לי קשיי ההרדמות. לפני שלשום היה מזעזע. שלשום היה נורא. אתמול הוא היה נסבל יחסית כי היה לי קשה להרדם, אבל לפחות במהלך השינה היו פחות יקיצות. ועכשיו... עכשיו בא לי כל כך לישון, אבל פוחדת שזה יהרוס לי את הלילה. אין, כשיש אור בחוץ אני הכי עיפה.

ש י ר י מ

New member
אז עזבי

תמשיכי ללכת למיטה בשעה שהכי מתאים לך... למה לסבול?? תמנעי מעצמך את הסבל הזה... הכי חשוב לדעתי שאת מצליחה לישון....

למעלה