מנסה את מזלי....

קישפרוץ

New member
מנסה את מזלי....

שיו, כמה זמן שלא הייתי פה... ראיתי את כל הודעותיכם היפהיפיות, והחלטתי לנסות את עצמי גם.. לבדוק את כישרוני הלא רב... היה לי קשה- אבל בסוף זה יצא... מוקדש לכולכם באהבה! אז אפילו שאני לא מהמוכשרים, (תעיד עליי ניצנוץ) וגורמת לעיתים לנזקים (איציק- לא באשמתי..) וגם אם אני קצת מפחידה (תאמר הודיה) ועלולה לגרום ל``שאלה`` (חדוהההההה) ולמרות שאת שמי אני לא אומרת (סליחה רז...) ומתצפיות קצת נלחצת (יופי קשוח..) וגם אם אני מזכירה גרועה (לא נועדתי, רוס..) ולא זוכרת להביא שתיה (בעיה שלך, דודי..) ולמרות שאני תמיד מורעבת (אלול- נורא יקר שם) ומאבא קצת פוחדת (נ.ב.- מאיפה זה???) וגם אם כל מיני(ה) אנשים בבלא-גן נישכחו- משהו אחד רציתי שתדעו. שגם אם אני לא מושלמת- את כולכם אני נורא אוהבת! (אולי זה ב ג ל ל שאני לא מושלמת???) וד``א- הודעה חשובה, לסיום: יום גבית החובות עומד להגיע! הכינו ארנקיכם!!! :)

ברכי

New member
לקישפרוץ חביבתנו

בס``ד אם זה לא כשרון, אמרי לי כשרון מה הוא??? קישפרוץ! לאחר כמעט שבוע, שלא ראינו ולא שמענו אותך דבריך היפים ומלא כשרון ( כתמיד) היו לנו כמים קרים לנפש עייפה. תודה לך קישפרוץ...... ברכי

בלא

New member
קישקוש לקיש ;-)

את ענקית!!!!! (אני מרשה לעצמי לעודד אותך...) ;-) ;-) ;-) זה לא היה כזזזזהה נורא, נכון???? תגידי לקטנטונת!!! ברגשות הערכה... בלא

נון בת

New member
יפה קישקע!!! ו....

בס``ד הלו, אני לא עוקבת אחריך אם יש לך סודות אל תגידי אותם בכללי!!

נצנוץ

New member
קישפרוצתי

האוניברסיטה עושה לך את זה. שווה לשלם 15,000 ש``ח בשנה כדי לראות את פרי עמלך במיוחד אם לא אני משלמת... המשיכי כך :))) אוהבים אותך

התמ-ים

New member
בקשר לרעב התמידי שלך

אם את מוותרת על השניצלים הבשריים באוניברסיטה בגלל שאת עדיין מחכה למצופים החלביים מסירטוק (ע``ע: חיל בית דוד) - אז כדאי שתשכחי מהם.

למעלה