מנסה את הפורום

ל נ י

New member
מנסה את הפורום

אני כבר ארבע שנים באינטרנט ומעולם לא קישקשתי בפורומים.נקווה שהניסיון הראשון שלי הזה יוכיח את היופי שבפורומים.אני אוהב להשטתות בצ´אטים אבל גם מסוגל לדבר ברצינות,אין לי מושג אם זה המקום המתאים. אני מקווה שלא תרדו עלי יותר מידי. שלכם

גורן44

New member
לרדת עליך ?../images/Emo61.gif

מה פתאום ?,כאן יש רק אנשים טובים, יותר נכון אנשות טובות. שלשה דברים לי אליך : א. ברוך הבא,הגעת לפורום הנחמד ביותר שהכרתי,התוסס ביותר,התומך והאינפורמטיבי ביותר שהכרתי. ב.- פרסמת את תמונתך, בכיף,אבל תזהר שלא יציפו אותך במכתבים , למה פה מסתובבות לביאות (עם גורים,האריה ברח), רובנו דוגלים/ות באנונימיות כפי שרואות עיניך. אני לא דוגמא,מאז התמונה שפרסמתי לא צילמו אותי, כי תמיד כשחייכתי נשרפו הפילם. ואחרון חביב - ג. - אולי לא שמת לב אבל הגעת לפורום שכולם בו גרושים/גרושות . אז תביא אישור מאישתך שהיא יודעת, כי אחרי שתכיר אותנו תראה שהסטטוס שלנו עדיף,ואולי תרצה גם. אנחנו לא רוצים עניינים עם אישתך, אז - אישור בבקשה. אני תמיד מדבר שטויות, בעיקר בשעות האלה,כשיוצא לי מהברזים בירה במקום מים,אם אלו השעות שלך גם, אז יופי , כי סוך סוך יהיה עם מי לשתות, נמאס לי לבד, והבנות כאן כולן מסטוליות בגמילה שהולכות לישון מוקדם.גם המנהלת,אבל היא על משהו אחר. בכל אופן, תשאר קצת עד שימאס לך ,ואולי לא. לחיים.

ומה היינו עושים בלי השטויות

שלך כשקמים בבוקר? הא תגיד לי יה גורן. בוקר טוב אנשים

אקדמאית

New member
לני החביב

האם אתה בטוח שזה הפורום המתאים לך???? פה האנשים הם גרושים וגרושות (או אלמנים ואלמנות) בשלב הכנה לפרק ב´ או בשלב פרק ב´ שלהם.

אורלי41

New member
האם בכלל זו התמונה שלו?../images/Emo46.gif

לא נראה לי כלל וכלל שזו התמונה שלו. אם אני לא טועה זו תמונה שלקוחה מסרט כלשהו... כלומר שחקן או משהו כזה... בכמה וכמה פורומים ראיתי את אותה הודעה מוזרה של ה-

אורלי לא צריך לכעוס על הבוקר

החיים יפים שכחת? הבן אדם רק מנסה ,הבעיה שהוא התבלבל בפורום
ולך לני רציתי לאמר ,באמת לא נראה לי שתמצא כאן עניין,גש לפורומים אחרים שבהם מן הסתם יהיו נושאים מענינים יותר עבורך. מה לך ולסוג ב´ שכמותנו? סתם סחורה פגומה
(גורן ,תלווה לי בבקשה ת´
, למה נראה לי שעוד מעט כולם יבואו לתת לי
)

אורלי41

New member
התבלבלת יקירתי? מי פגום?../images/Emo6.gif

החיים לא רק יפים אלא מטריפים.....מלאי נפח ועוצמה (תרתי משמע)
למי הכוונה סוג ב´? מי סחורה פגומה? התכוונת לומר מה לנו לאנשי פרק ב´ ולסחורה פגומה?! זו הייתה כוונתך אם אני מבינה אותך נכון.... אכן כולנו נבוא לתת לך אך גם כאן טעית.... נבוא לתת
ו-

למעלה