מנכ"ל העירייה

gingy48

New member
מנכ"ל העירייה

זוכרים את הפניה של המשרד לאיכות הסביבה למנכ"ל העירייה. נו ש- הוא לא מסוגל, ולא יכול, ולא רוצה כנראה לטפל בבעיה. כי העיר לא מעניינת אותו אחרת איך נסביר את התופעה של פריצת ביוב מזה 6 חודשים ולא נעשה דבר. הוא לא סובל מהצחנה והליכלוך???. או שכן אחרת איך נסביר שמנכ"ל העירייה ועוד כמה בכירים מהעירייה יצאו לחופשה באילת. ומהיכן הכסף? נכון ניחשתם מהמיסים שאנו משלמים לעירייה כדי שיהיה להם לשלם משכורות כדי שהם יצאו לחופשה באילת במקום לטפל בבעיות העיר האבודה... תקנו אותי אם אני טועה.

ס ד

New member
אז מה אתה משלם? קראתי לך כמו לאחרים

להצטרף אליי בהתניית תשלומי ארנונה בקבלת שירותים. אז מה? שלחו מכתבי אזהרה! אם יהיו רבים כמוני, הם לא יוכלו להיטפל עליהם. זה יצור מומנטום ולבסוף כאוס שיביא לסילוקו של רגב מכיסאו. אז תפסיקו להיתבכיין ותחילו לתבוע גמול לכספיבם. וואלק 100 תלמידי תיכון הפגינו ברחבת עיריית ת"א על נושא איזוטטרי. ואנחנו לא מסוגלים לצאת מול ביתו של רגב בנושאים החשובים ביותר לנו. זה לא יאמן. אני מוכן לשים את ראשי אם 2000 איש מול ביתו של רגב בליווי צמיגים ושלטים ותקשורת לא יעפו אותו כמו טיל מכיסאו.

אתה לא משלם???.

תלמד אותנו איך לא משלמים?.... גם לבתי הספר..המנהלת של הבן שלי שלחה לנו דף תשלומים חבל על הזמן. ומה אם הארנונה ותשלומים למזון של בתי הספר?..

למעלה