מנכ"ל אלעל,

קשוח31

New member
מנכ"ל אלעל,

ישראלים רבים בוחרים לטוס אלעל מכמה סיבות: - אלעל נחשבת לחברת תעופה אשר שמה דגש על בטיחות וביטחון. - זו גאווה לטוס באלעל - חברת התעופה הלאומית. - כל שקל שמשולם, חוזר לקופת החברה (= קופת המדינה ומשכורות לעובדים ישראלים). ישראלים רבים בוחרים לטוס אלעל למרות ש: - הטיסה באלעל לא יותר זולה - אלעל גובה היטל ביטחון שאין לו שום קשר לביטחון - אלעל לא טסה בשבת הבעיה שיש אנשים חוצפנים, אשר חושבים שהמטוס של אבא שלהם ושמים שמיכות על מסכי הקולנוע - איש לא אומר להם דבר. מנכ"ל אלעל, אני, אזרח קטן אך מעוצבן, קורא לכל אזרחי ישראל, להפסיק לטוס בחברה בה אתה מכהן כמנכ"ל, כל עוד לא תוגש תלונה נגד העברינים (אם היה מדובר בערבים, היה המטוס נוחת נחיתת ביניים ופורעי החוק היו מושלכים לכלא). הבחירה בידך, או שתכבד את החוק ואת חוקי העזר שחברת אלעל חוקקה, או שתכבד את אותם פורעי חוק שישארו הנוסעים היחידים שלך. אם לחילופין, תפרסם שבמטוסי אלעל לא מוקרנים סרטים בזמן הטיסה, אקבל זאת בהבנה.

קשוח.... היות ולא נראה לי...

שמנכ"ל אל-על גולש כאן (ואולי אני טועה)... האם אתה שולח לו את זה במכתב? אם כן, מבטיחה לך קבל עם ופורום, שגם אני עושה זאת. (בהזדמנות אפרסם כאן מכתב שרשמתי להם בנושא אחר, מרגיז לא פחות... וגם את תגובתם... המרגיזה ביותר).

קשוח31

New member
אם אני אשלח לו את זה במכתב,

הוא יקרא את זה בכובד ראש וישלח את זה אחר כבוד, במסלול מעוף של קליע, לפח האשפה הקרוב למקום מושבו. לכל היותר יבקש מאחד מעוזריו לנסח מכתב תשובה מנומק ומפורט על כך שהחברה "תעשה הכל על מנת להביא לפתרון המצב בכל האמצעים העומדים לרשות החברה ובלבד שיהיה לשביעות רצונם של כל הנוגעים בדבר" והובא לציון גואל. אני מאמין שדרך הפורום המכתב אכן יגיע אליו ואולי אף יעשה משהו בנידון. מי יודע

אני לא בטוחה באפקטיביות....

אבל אין ספק שאתה אופטימי.... וגם צודק בקו המחשבה.

קשוח31

New member
את יודעת, מה ? הנה:

חברת אל על נתיבי אויר לישראל מחלקת פניות לקוחות, ת.ד 41 נמל תעופה בן גוריון מיקוד 70100 ישראל (מה, אין להם EMAIL?)

אי מייל?... אצלם הכל ....

בדואר אויר... לא בדואר אלקטרוני... חחחח אני מבטיחה לך, שאני שולחת להם.

הודעה חשובה...../images/Emo124.gif

היות ואני מכירה אישית את האחראית על הקרנת הסרטים באלעל, ולא, היא לא גולשת כאן, היא עמוסה בעבודה מעל הראש, אתה יכול להעביר לי עותק, בשימחה אעביר לה את המסר. מישל שליחויות אקספרס

ומה הפירוש לשם "אל על"?

El Al: every landing always late El Al: every lageage always lost ועכשיו לעניינו: היות והוחלט בחברת "אל על" שלא להגיש תלונה כנגד פורעי חוק, אזי - אני שחילוני חרד, ואשתי, כחילונית גאה, נשנה את החברות בהן אנו טסים לחו"ל, מס´ פעמים בשנה. היות ושירות הוא מעל הכל, ולא יתכן כי מס´ מועט של נוסעים יחליטו עבורינו, מה נאכל? מה נשתה? מה נראה על המסך? ומה בהמשך? מועדי תפילה שנהיה חייבים לעמוד בהם? ואז יאמר הדייל (חלילה, רחמנא ליצלן דיילת): "נוסעים נכבדים, אנו מתקרבים לנחיתה בטהרן. נא הדקו חגורותיכם, ועטו את הכיסוי על ראשכם. תודה שטסתם נתיבי חומיני". הזמר.

למעלה