מני שלום!

מני שלום!

תראה אני לא יודע מה עובר עלייך בזמן האחרון אבל זה נראה כאילו שאתה מיואש... או מבואס... אני לא יודע ממה אבל אני אשמח אם תשתף אותנו. תראה לפי דעתי אם אנחנו רוצים שהפורום יהיה הרבה יותר רציני ותחליטי ושהוא יזרום... אנחנו פשוט צריכים לפרסם בבית הלוחם על הפורום... מני אוליי תנסה לעצב איזו מודעה בוורד ואז כל אחת מהפורום בשמחה יתלה אותו בבית הלוחם תרשום שפה אפשר למצוא פתרונות לשאלות מתרידות ושיש עו"ד לפרום וכאלה אתה יודע שימשוך ויעניין אנשים וכמובן אל תשכח לרשום את האתר ואת שם הפורום... ואני בטוח שהרבה אנשים ישמחו לבוא לפה ולראות... תחשוב על זה זה יכול להיות רעיון נחמד... זה יהיה הפורום המרכזי של נכי צה"ל אבל זה תלוי בך ובנו... וכמו שאתה רואה אחלה פורום יש פה... אני יודע שאתה רוצה לראות את הפורום יותר זורם ולכן אנחנו צריכים לדאוג שאנשים ידעו עליו...

מני- כאן ה ../images/Emo82.gif שלנו,תרגיש חפיף

כאן אתה יכול לכתוב על כל מה שאתה רוצה,אפילו איזה סרט ראית..... כאן אנחנו חברים,ויכולים לדבר על כל נושא בחיי היום יום. זו המשך למה שכתבת ששאלתי אותך למה אתה לא נמצא וענית: אין לי מה לאמר/או אין לי דבר חכםלהגיד. אז מני נשמה- כולנו רוצים לראות אותך ,ולשמוע אותך. אתה הרי האבא והאמא של הפורום
אוהבים אותך מאוד
מני-אולי נקבע צ´אט נוסף עבור אלו שישנים בשעה 11 בלילה,או שעובדים. אז הנה- עכשיו אני אציע למשל בשעה 12 בצהריים ביום שלישי. יש מעונינים/מתנגדים/נמנעים?

אסתי123

New member
צ"אט

הי לך לענת והי לכולם יום שלישי ב-12 מתאים לי. ב 11 בלילה , אני ישנה. קבענו?

מתאים גם לי ../images/Emo13.gif אז קבענו

יום שלישי הוא יום הצ´אט ,"פעמיים כי טוב"
יום שלישי ב 12 בצהריים. יום שלישי ב 11 בלילה.

smile2life

New member
אחיך רחוק מלהיות גיבור

ואני יודע שזו צורת ביטוי אבל תאמין לי רונן, אח-יקר, ישנו פתגם שאומר: "איזהו הגיבור הכובש את יצרו" ואני רחוק מלכבוש את ייצרי - לכבוש גבעות זה כן, לכבוש עם גם כן - לטוס בגובה נמוך ולהפציץ בנפל"מ בויאטנם ואח"כ להכנס רגלית ולטהר את האזור גם. אבל אני לא גיבור - אני מסרב להכיר בזה שאני גיבור. לבי התשובות הקצרות שלי. הפורום כבר עובד לבד, ישנה דינמיקה פנימית של חברי הפורום שחבל לי להפריע לה. אני קורא את כל מה שנכתב אבל אני כותב כשאני מרגיש שיש לי משהו לתרום.

אח שלי גיבור... אני מבין...

אני מבין את מה שעובר עלייך גם לי זה קורה הרבה לפעמים בעוצמה נמוכה וכך אני יודע מזה מהר יחסית ולפעמים זה יכול לקחת חודש... יהיה טוב מני אתה גיבור ואני מדגיש גיבור אז אח שלי גיבור אל דאגה הכל יהיה בסדר תחייך...

למעלה