מני, אתה מגזים

אילתושי

New member
מני, אתה מגזים

לא נראה לי שאשאר פה הרבה עם מדיניות החיסולים שלך, הבלתי נסבלת. אתה מוחק הודעות בעשרות, כל יום! לא קצת הגזמנו??? וחוץ מזה, זה מאד מאד מעליב לחפש את ההודעה שלי ולגלות שהיא נמחקה.

millis

New member
עמוד 6 !!

פורום זה קיים כבר חודשים והוא הגיע רק לעמוד 6. הכיצד ? הרי הרבה אנשים נכנסים וכותבים מידי יום ? (להשוואה, פורום "תעופה קלה" שקיים רק 7 ימים כבר הגיע לעמוד 8) פשוט מאוד - מחיקות מסיביות וגורפות ללא אח ורע בשום פורום אחר. ול - אילתושי: זה בדיוק מה שהוא רוצה. שבפורום ישארו רק אלו שמוכנים לקבל ללא תנאי וסייג את דעתו והשקפת עולמו. לזכותו יאמר (ואני עוקב מידי פעם) שהוא מעולם לא אמר שמרצ זו תנועה דמוקרטית וסובלנית. זה אנחנו שחשבנו שכך והודות לו, עמדנו על הטעות.

אילתושי

New member
תיקון טעות

הפורומים לא עוברים את עמוד 6. כשהפורום גודל מעבר לעמוד 6 הוא מתחיל להכנס לארכיון. מצטערת לאכזב אותך, זו הסיבה.

smile2life

New member
מיליס

קודם כל אינך יכול להטיף כל עוד לא עמדת ושימשת בתפקיד מנהל פורום (ולאו דווקא פוליטי). כשניכנסתי לנהל את הפורום נדרתי כי הפורום יהיה נקי מויכוחים - מה לעשות לא יצא ככה. נכון מחקתי הודעות שאינן מתיישבות עם דעות מרצ פשוט כי זה אינו פורום ליכוד או פורום מולדת או פורום ארץ ישראל השלמה אלא פורום מרצ וצריכות להשמע בו דעות תנועת מרצ. כנראה שהפורום לא מילא את מטרותיו מכיוון שמעט מאוד אנשים ממרצ נכנסו וכתבו בוואלו שנכנסו לא טרחו אפילו להגיב. איני יודע אם אתה נמנה על חברי מרצ או לא (יש לי הרגשה חזקה שאינך נמנה עם אוהדי התנועה) ולמרות זאת קולך נשמע כאן השקם וערב עם ביקורת על מנהל הפורום (אני). לגבי מס´ ההודעות - אם אתה אכן מסתובב בפורומים אחרים כפי שאתה טוען אתה היית יודע שהפורום יכול להציג רק 6 עמודים והשאר נמצאים בארכיון, אז אני מפנה אותך לארכיון. המחיקות הגורפות ביומיים האחרונים הן תוצאה מסהרורי שהחליט להשבית את הפורום וכל האמצעים כשרים בעיניו. ולכן הוא נוהג באקט הכי לא דמוקררטי שיש שמשול למחיקת ההודעו והוא הצפת הפורום. בריונות זו לא תעבור בשתיקה ויום ראשון דבר ראשון אני אצור קשר עם הנהלת הפורומים של תפוז ואוודא כי יחסם מכתיבה בפורומים השונים, מאחר והבנתי כי פורום זה אינו הפורום הראשון אשר סובל ממעשי הבריונות של משתמש זה. בברכת שבת שלום ושבת אורה וסליחה שאני חי, מני

smile2life

New member
באה לי השראה

מתוך המדריך למשתש בפורומים של תפוז: "בכל פורום יש 5 עמודים פעילים. לאחר שהפורום עובר את חמשת הדפים הראשונים, ההיסטוריה עוברת לארכיון הפורום. בארכיון הפורום ניתן לקרוא הודעות, אך לא להגיב עליהן. אין הגבלה על מספר העמודים השמורים בארכיון הפורום." מקווה שהבנת

smile2life

New member
אילתוש

בפעם המי יודע כמה: הפורום הזה אינו מקום לעימותים ולא יהיה פורום די לכיבוש. תפנימי - תעשי לי טובה ואל תתערבי לי בניהול הפורום כמו שאני לא מתערב לך בהודעות. אני יודע שישנה ביקורת כלפי - וההודעות שנמחקות הן של מטרידן שבגללו נסגר פורום די לכיבוש ואני לא אתן לזה לקרות גם כאן. כל אדם נורמלי היה מוותר ברגע שחוסמים אותו אבל לא מיודענו THEPASSION שהתחיל במס´ 20 והגיע בחסימות כבר עד 38. האדם הזה לא יודע גבול מהו ולא נימוס אלמנטרי. בהתחלה מחקתי לו הודע עם אפשרות לכתוב אותה מחדש, ברגע שהוא התחיל להתפרע אז הודעתו נמחקה עם התראה ברורה שאם ימשיך להטריד הודעותיו (גם אחורה ימחקו). מקווה שעניתי לך,

אילתושי

New member
לא מתערב לי בהודעות???. ממש לא...

מחיקה זו לא התערבות? הנה צפירת השבת... אז מה זה כן התערבות? נכון, מס´ 38 הוא בלתי נסבל.(מצטערת) אבל כל חסימה אחרת חוץ ממנו היא מאד לא נחמדה!!! די עם זה!!!! אולי הפורום סטה לכיוון שלא מוצא חן בעיניך. תמנע את זה בדרכים אחרות. בבקשה!

smile2life

New member
אל תגיבי להודעות שלו

מס´ 38 הוא אחד שראית, לי היה העונג המאוד מפוקפק להכיר את כולם כולל הנוכחי מס´ 41

אילתושי

New member
לא אגיב

הכרתי גם את המקורי, לפני שהתחיל לעשות בעיות ולקבל חסימות. :)

למעלה