מיליס
קודם כל אינך יכול להטיף כל עוד לא עמדת ושימשת בתפקיד מנהל פורום (ולאו דווקא פוליטי). כשניכנסתי לנהל את הפורום נדרתי כי הפורום יהיה נקי מויכוחים - מה לעשות לא יצא ככה. נכון מחקתי הודעות שאינן מתיישבות עם דעות מרצ פשוט כי זה אינו פורום ליכוד או פורום מולדת או פורום ארץ ישראל השלמה אלא פורום מרצ וצריכות להשמע בו דעות תנועת מרצ. כנראה שהפורום לא מילא את מטרותיו מכיוון שמעט מאוד אנשים ממרצ נכנסו וכתבו בוואלו שנכנסו לא טרחו אפילו להגיב. איני יודע אם אתה נמנה על חברי מרצ או לא (יש לי הרגשה חזקה שאינך נמנה עם אוהדי התנועה) ולמרות זאת קולך נשמע כאן השקם וערב עם ביקורת על מנהל הפורום (אני). לגבי מס´ ההודעות - אם אתה אכן מסתובב בפורומים אחרים כפי שאתה טוען אתה היית יודע שהפורום יכול להציג רק 6 עמודים והשאר נמצאים בארכיון, אז אני מפנה אותך לארכיון. המחיקות הגורפות ביומיים האחרונים הן תוצאה מסהרורי שהחליט להשבית את הפורום וכל האמצעים כשרים בעיניו. ולכן הוא נוהג באקט הכי לא דמוקררטי שיש שמשול למחיקת ההודעו והוא הצפת הפורום. בריונות זו לא תעבור בשתיקה ויום ראשון דבר ראשון אני אצור קשר עם הנהלת הפורומים של תפוז ואוודא כי יחסם מכתיבה בפורומים השונים, מאחר והבנתי כי פורום זה אינו הפורום הראשון אשר סובל ממעשי הבריונות של משתמש זה. בברכת שבת שלום ושבת אורה וסליחה שאני חי, מני