*מניפה דגל לבן*

הרמוני

New member
*מניפה דגל לבן*

נכנעתי! אני מודה! הוצאתם את זה ממני.... הו הבושה! התקפלתי. התקפלתי כמו פאקינג כסא נוח על חוף הים!!!!!

shipper heart

New member
מה עשית?!

את יודעת כמה זה קשה לכתוב כשמדקלמים את התסריט של LL יחד עם הארם ומאק...חחח

הרמוני

New member
בדיוק!!!

ראיתי LL!!!!!!! לא יכולתי להתאפק יותר! זה הכל באשמתך גל גרררר.... אבל זה כוכך יפהההההה....

וזו הדעה שלי בנושא.

=
=
ומי שצריכה להבין אותי כנראה הבינה...הא גל? וד"א מה המצב אנננננשים?

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחח סוזי אכן הבנתי חחחח

אני נשבעת לכם שאני יודעת את כל הסצנות של הארם ומאק שם בע"פ...מזל שאני עושה אנימציה אז הפרק לא זז...חחחחח אחרת היה לוקח לי חצי שנה לכתוב את ההודעה הזאת חחח.. ושירה- יאיייייי אני כוכך גאה בי...חחח ובך

התאוששתם מאתמול?

אני מתוודה.... אתמול דיברתי קצת לא יפה על מאק. אז קבלו התנצלותי. זה מה שמראה שהווריד האשדודי לא כ"כ בריא במצבי כעס....חחחח... U'R STILL THE ONE MAC . אבל אתמול הצלחת להרגיז אותי כהוגן.
בקיצור אחרי שנרגעתי ולקחתי נשימה....והעסקתי את עצמי היום במיליון דברים כדי לא לחשוב על הסיום של הפרק אתמול...הגעתי למסקנה שגם ככה ראיתי אדריפטד....וראיתי איך כל סיפור הנישואים מסתיים... רק מה שאחרי זה הרגיז אותי זה הסוף של אדריפטד!!!!!!! כאילו...מה יש לדונלד הדפוק הזה עם סיומות של פרקים? מה? נותן לנו פרק שיפרי בטרוף ואז מכניס לנו אותה כ"כ מסריח שבא לשבור ת'טלויזיה! אז עכשיו אני עצבנית על אדריפטד. אבל פחות מאתמול. כי יש לי היום ארוע. ואני לא מוכנה להתעצבן כמו אתמול. אז אני לא חושבת על זה יותר. אברבנל לפניך= פיצול אישיות

shipper heart

New member
אה....אברבנל כבר ראה אותי, את ברזל

ואת ליאן הוא לא יתרגש ממך...חחח אוףף גוד אינטנשנס הורג אותי!! הם ביחד בסיוויז בדירה של מאק, הארם מביע דאגה ומסתכל עליה במבט הזה וכלום לא קורה?! איך איך איך אפשר?!

טוף...הסבר.

גל
שובב קטן
מפתה תמימים
לראות ספוילרים
ואז התמימים נכנעים לפיתוי
ואז גל מצחקקת בצחוק אכזרי ומתגלגל של מכשפולות שהשיגו את זממן...חחח.... גל=שדונת. קאפיש? ד"א אם תהיתם...חחח...אני עברתי בדיוק באותו המסלול....חחח...

הרמוני

New member
אה הבנתי...

טוב הודתי שנכנעתי, וגם לא הכחשתי שזה באשמת גל....חחח....

shipper heart

New member
חחחחח זה לא צריך להיות ככה...

זה הולך ככה- if that's hell what's heaven?! חחחח תחשבי על הפרק חתונה שלהם
שיבוא עלינו לטובה *הוא יבוא! הוא יבוא! במהרה בקרוב הוא יבוא!!*

כן..רק LL עוד תקוע לי במחשף

ועוד לא ירד! ממש כיף! משו! אני סובלת ממליון פרקים מגעילים ועד שיש אחד שיביא מזור לנשמתי השותתת...הוא לא יורד!!!! *מקווה שלא רשמתי משו לא חוקי...חחח...*

Dark Storm

New member
נצל"ש קטן

רק להגיד שאני לא אהיה היום בלילה - יש משמרת לילה... יש לנו ערב "על האש" היום אז הולכים לעבוד קשה להכין את הבשר
(כמובן שתהיה הפסקה לראות ג'אג - כאילו דה!!!) מת עליכם אנשים! ביי.....

הא! גם אני לא אהיה !!!! חחח....

איזה תיזמון!!!!!! יש לאח של חברה טובה שלי ברמצווה אז חייב ללכת...חחח...חוצמזה שיהיו שם הרבה סלבס...אז אני גם שמחה ללכת...חחח.... *אבל אני מקליטה* חחח....

shipper heart

New member
נצל"ש לנצל"ש....

לאן לעזאזל אני יכולה להעלות 5 אנימציות שכל אחת יותר ממגה *חוצמאחת..שהיא 800 קילו*? *מה אני אעשה?! זה הארם ומאק FCOL!!* מי שרוצה לעזור... יש אנימציה של-
המטוס המ-גניב מ904. (807 KB)
עוד אחת רק שונה של המטוס.(1.04 MB)
סרטון פתיחה של עונה ראשונה.(1.97 MB)
נשיקה בDeath watch...מי לייק (4.06 MB)
נשיקה בLL..מי לייק (3.80 MB)
קטע עם ג'ורדן בYB...רק כי הוא עם גופייה ומכנסים קצרים...כשהיא מתקרבת להתנשק איתו נגמרת האנימציה...חח (2.28 MB)
הפרק בעונה 6 *או סוף 5...* שהארם מדבר עם קייט פייק והיא אומרת לו על השלוש נשים בחיים שלו...מי שראה LL יודע על מה אני מדברת.(1.65 MB)
הפרק שהארם נופל מהכיסא של האדמירל *חחחחחחחחחחחחח* ומקבל זעזוע מוח..ורואה את מאק עם המגבת...גם בLL יש אזהרה לפני הקטע המכוער של האנימציה אז אם מישו יראה את זה אני ממליצה לצאת כשזה אומר...(5.08 MB)
בסיילנט סרביס *בצוללת למתקשים בינינו
* כשהארם מנשים את מאק ואז מחבק אותה ככה עד שהקטע איתם נגמר...(5.06 MB) תודה בכולופן...חח ומי שרוצה אני יכולה להעביר לו

נו מה נראה לך?!?<!

תעבירי! ועכשיו! [email protected] איזה שאלה מצחיקולית....חחח...מי רוצה שאני אעביר לו.....?..... גלו'ש...אני תיכף יוצאת...אז אני אנסה להיות פה יותר מאוחר...אני אשמח אם תהיו פה...(חחח...בסיבות 12-1 כנראה...)
U סוז....

למעלה