מניעת צלקת

majadra

New member
מניעת צלקת

שלום לכולם! אשמח אם תעשו לי קצת סדר בבלגן- הורדתי לפני כשבוע וחצי נקודות חן, ואני מאד רוצה למנוע הצטלקות... הבנתי ששמן לבנדר עוזר בכך, וגם שצריך למהול אותו באיזשהו שמן בסיס, אז קניתי שמן שקדים.. השאלה שלי היא קודם כל האם זה יכול לעזור, וגם באילו מינונים? מתי איך כמה ולמה? תודה!

yoelnd

New member
תשובה

היי אפשר לשים לבנדר ישירות על המקום ואם שמן בסיס אז עדיף שמן נבט חיטה או שמן נקי של ויט' E היעילים יותר למטרה הזאת. וגם כל אחד בנפרד יעשה משהו! בבריאות טובה!

majadra

New member
קודם כל תודה על התשובה!

על הבקבוק של הלבנדר (אגב, עכשיו שמתי לב שזה לבנדר פיין... מה ההבדל?) כתוב שצריך לדלל בשמן צמחי... האם זה בסדר להשתמש בו ישירות על העור באופן יומיומי? האם יש בכלל צורך בשימוש יומיומי? תודה!

זאת רק אחת מאינספור הבעיות

כשמוכרים שמנים אתריים בכל חור (כולל רשתות הסופר פארמים) חופשי חופשי לכל דורש וללא כל התוויות נגד. אני בעד להוריד את השמנים מהמדפים, שיימכרו למטפלים בלבד. ולשאלתך,כן!!! באופן עקרוני ניתן למרוח לבנדר גם ישירות על העור ללא דילול בשמן נושא, לומר לך שזה בלבד יעשה את העבודה אני בספק, יש שמנים טובים ומוצלחים מהלבנדר. בדר"כ כשמשלבים מספר שמנים אתריים ביחד נוצרת סינרגיה מיוחדת עם יכולות ריפוי גבוהות יותר. לבירור פרטים נוספים עצתי פני למטפל המוסמך לעניין זה יחסוך לך זמן וכאב ראש לא קטן.

למעלה