מניל"ה

מניל"ה

אני לגמרי לא סגורה על עצמי.. ומחר אני צריכה למלא אותה... ו.... זה נורא מפחיד.. זה כאילו מה שיקבע תעתיד שלי ב3 שנים הבאות....
מקום ראשון בחרתי בהדרכה ביחידות השדה ובסיסי הטירונות מקום שני בקרית שליטה ימית שלישי אני ממש מתלבטת בין האשכול של "תפקידי מבצעים ופיקוח" שכולל עובדת מבצעים אוויר, מפעילת קש"ב טקטי, פקחית טיסה ומפעילת לוחמה אלקטרונית. לבין האשכול של "תפקידי מודיעין" שכולל חוקרת מודיעין ימי/אוויר, מש"קית בטחון מידע, מפענחת תצלומי אוויר, רכזת התרעה, מפעילת מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס,מש"קית ניווט ותחקור. רביעי בחרתי תפקידי לחימה חמישירפואה ושישי הדרכה מקצועית. ועוד דבר. בשאלון מאחורה צריך לבחור תתפקיד שהכי הייתי רוצה. עכשיו אני מתלבטת בין לוחמת סנפיר לקורס חובלות או למשהו אחר בחיל הים נגיד מדריכת לחימה ימית. מישהו פה אולי מבין דבר או שניים על סנפיר והחובלות? כי... אני יודעת שזה משהו שאני אצטרך נורא להשקיע בו.. אז אני רוצה לדעת כל מה שאפשר. תודה למי שיעזור לי.. =]

Krishi

New member
צצ.. למה את מגלה לה?

עכשיו הרסת לה את ההפתעה, תתארי לך איזה כיף היה לה אם פתאום אחרי שנתיים אומרים לה "זהו סיימת"? זה כמו שיגידו לי שאני משתחרר מחר
רק עוד 8 חודשים אללי!!

atypique

New member
לי באמת עשו את זה...

זה יותר שוק מאשר כיף. רק אח"כ מגיע הכיף.

Krishi

New member
מה זאת אומרת שעשו לך את זה?

קיצרו לך את השירות מבלי שידעת?

אה?!!?

באיזה הקשר אתה אומר את זה? ו... מישו יודע משהו על החובלות ועל סנפיר? ו.. עדיף לי לבחור בתפקידי מבצעים ופיקוח או בתפקידי מודיעין?

Sublime1

New member
דירוג

סתם עצה: אם את לא כ"כ רוצה את ה"תפקידי לחימה התנדבותיים", אז תעבירי את זה לדירוג יותר נמוך, כי חברה שלי שדירגה את זה מקום רביעי (כמוך) ולא כ"כ רצתה את זה- קיבלה לזה לבסוף מיונים..... זה אשכול שאם את מדרגת אותו בין הראשונים (בערך 4 ראשונים) אז את בטוח תקבלי אליו מיונים.

purple rose

New member
תפקידי לחימה לא חובה לדרג בכלל

וד"א.. מה שבמאת חשוב זה ה-3 תפקידים הראושניים. ברב המקרים הם שולחים לך מיון ל-1 או 2 מהתפקידים ששמת במקומות 1-3 ולשאר הם לא ממש מתייחסים אלה אם כן הם באמת צריכים.. ואל שמת את התפקיד במקום אחרון.

למעלה