אע, את במודש??
C cRUeL YeMEni GobLin New member 29/6/05 #8 אם כבר מדברים על זה הצבא רוצה אותי למודיעין שדה מה הוא חש מה
ס סירופ מייפל מקולקל New member 29/6/05 #20 לך לזה, כדאי לך משם תוכל לצאת להדרכה [אם תהיה מתאים ותרצה], שזה אחד הדברים הטובים שיוכלו לקרות לך
J Jelly Beans New member 29/6/05 #14 הצבא לא רוצה אותי בכלל. ../images/Emo60.gif גם רוצים שאני אתגייס בסוף אפריל (!) ולא מוכנים להקדים לי, וגם מביאים לי זימון אחד לתפקיד שאני לא מעוניינת בו ו.. זהו! הזונות האלה. רוצים לשים אותי פקידה >.< שילכו %$^#*^*)*$@#$!
הצבא לא רוצה אותי בכלל. ../images/Emo60.gif גם רוצים שאני אתגייס בסוף אפריל (!) ולא מוכנים להקדים לי, וגם מביאים לי זימון אחד לתפקיד שאני לא מעוניינת בו ו.. זהו! הזונות האלה. רוצים לשים אותי פקידה >.< שילכו %$^#*^*)*$@#$!
J Jelly Beans New member 30/6/05 #39 לא ביקשתי קרבי. ../images/Emo60.gif אני וריצה לא ממש מסתדרים. אבל לא פקידה. דברים מודיעינים כאלה סודיים
לא ביקשתי קרבי. ../images/Emo60.gif אני וריצה לא ממש מסתדרים. אבל לא פקידה. דברים מודיעינים כאלה סודיים
H heaven is here New member 30/6/05 #33 חי"ר?! פעם רציתי להיות מדסי"ת.... יו מנילה:$ וותר על שריון! קצונה? כמה קבא"?