מנילה ופרופיל 72

תות15

New member
מנילה ופרופיל 72

קודם כל אני בן (עם כינוי לא מוצלח במיוחד). אני מיועד להתגייס בנובמבר הקרוב, ולפני כמה שבועות הורידו לי את הפרופיל מ-82 ל-72. היום התקשרתי ללשכת הגיוס כדי לודא שאני אקבל מנילה חדשה, ולבדוק אם אני זכאי למיונים כלשהם, אבל התברר לי שאני לא אקבל מנילה חדשה ולא יכול לקבל שום זימונים חדשים למיונים, אלא רק לראות קצין מיון ביום הגיוס. אז... 1. האם באמת אין שום דרך לקבל מיונים? (יש לי קב"א 56) 2. התפקידים שקצין המיון יציג לי הם אותם תפקידים שמופיעים במנילה של בעלי פרופיל 72? (תותחנים, נ"מ, שריון וכו') 3. אם אני אוריד את הפרופיל ל-64, זה ישנה משהו מבחינת העובדה שכרגע אני לא יכול לקבל זימונים למיונים? 4. מה אני יכול לעשות? זה ממש מתסכל ואני לא רוצה ליפול בין הכסאות.. תודה מראש
עדי

purple rose

New member
מוזר שאתה לא מקבלי מנילה

יכולה להיות מכיון שאתה בן ועדיין אתה נמצא בפרופיל קרבי אז התפקידים שאליהם אתה יכול להגיע בקרבי לא מצריכים מיונים לכן הם לא שולחים לך מניהל כי זה לא כזה משנה. אם תוריד פרופיל אמממ הגיוני שכן כי אז לא יהיה לך יותר פרופיל קרבי, אבל להוריד פרופיל זה לא כזה קל ואף פעם לא מומלץ לנסות בכוח. יש לך תפקיד מסוים שמתאים לפרופיל שלך (להזכירך אתה עדיין מועמד לקרבי) ואתה רוצה אותו? אז תשלח בקשה ללשכת גיוס.

תות15

New member
אני לא מבין..

מה זה משנה אם אני אשלח להם בקשה? תפקיד שלא דורש מיון אני אבקש כבר מהקצין מיון.. אבל אני כן רוצה שיהיו לי מיונים

purple rose

New member
התכוונתי לתפקיד שכן דורש מיון

מכיון שהפרופיל שלך קרבי-ארתה הולך לקרבי! יכול להיות שבפרופיל שלך התפקידיים הקרביים לא דורשים מיון ולכם הם לא שולחים לך מנילה-כי זה לא משנה. אם אתה יודע על תפקיד שמתאים לפרופיל שלך וכן דורש מיון (ד"א גם אם הוא אל דורש מיון אתה יכול לבקש וביום גיוס אולי יתנוצלך אותו כי הם ידעו שאתה רוצה) ואולי הם ישלחו לך מיון.

למעלה