מנילה וממר"ם..

אפריל1188

New member
מנילה וממר"ם..

היי יש לי 2 שאלות... 1. למה במנילה יש רק (ואני מדגישה רק) תפקידים שדרושים מיונים. זאת אומרת שאין לי תפקידים שלא דרושים מיון. 2.לפני מס' ימים מישהו התקשר אליי ואמר לי שיש לי מיון לממר"ם ביום חמישי הזה ועדיין לא קבלתי זימון בדואר, לאן להתקשר? לעוד מישהו התקשרו? והאם כדאי ללכת בכלל (לתכניתנית)? תודה מראש :)

JusTicEMan

New member
תשובות

בקשר לשאלה הראשונה יכול להיות שפשוט הצבא לא מצא לעצמו תפקידים ללא מיונים בשבילך ( סתם אין לי ממש סיבה למה ) ובקשר לשנייה יכול להיות שתקבלי בימים הקרובים ואם לא אז תלכי לשם ושתכנסי את תהיא רשומה בדף של המוזמנים ותאמרי שלא קיבלת . ואם שווה זה הכל תלוי בך אם את באמת רוצה לשבת בתור מתכנתת במשך 5.5 שנים אז תלכי ואם לא אז אין פה שאלה בכלל , אבל את צריכה להחליט כי לכל אחד מה שמתאים לו - וחוצמיזה המיונים גם לכותבת לומדה לא רק תוכניתנים .

אפריל1188

New member
אבל...

אם אני לא אקבל אותו בדואר אז לא יהיה לי איך לנסוע עד לשם. וזה לתכניתנית כי זה היה רשום לי במנילה.

JusTicEMan

New member
זה גם משהו

את תמיד תוכלי לנסוע לשם אבל על חשבונך אם זה לא יגיע ! ובמנילה בד"כ זה מופיע תחת אשכול מקצועות המחשב שבינהם - תוכניתן , כותבת לומדה ( לבנות ) , נתמ"מ והמיונים הם כללים לשלושת הנושאים כך שאתה הטובים לוקחים לתוכניתנים ואחרי זה לכתובות לומדה ונתממים אבל כמובן שיש גם את הדירוג שלך בתחילת המבחנים שלך למקצועות. ואת יכולה להתקשר אליהם ל- *3800

Donatelo

New member
המיונים זהים

המיונים לתכנות, ניהול תשתיות מערכות מחשב (נתמ"מ) , וכתיבת לומדה הם בדיוק אותם המבחנים.

mehashefa

New member
אני הייתי במיונים האלו

וממש לא התחשק לי להיות 5.5 שנים בצבא בתפקיד תוכניתנית.. והיה צריך לדרג כל תפקיד 1-רוצה את התפקיד מאוד 5- רוצה את התפקיד במידה הכי מועטה והיה 6 שהיה משהו כמו לא רוצה את התפקיד בשום פנים ואופן אז על התפקיד הזה סימנתי 6 לא שהייתי מתקבלת אליו אחרת.. סתם! לעולם אין לדעת.. וסימנתי על - ניהול תשתיות מערכות מיחשוב 1, והתקבלתי לזה. אז אם יש לך שאלות- תשאלי... בהצלחה בכל מקרה. ובקשר לנסיעות שלא קיבלת כי לא קיבלת את המכתב - למי שאין שוברים הם נותנים בכל מיונים במקום שוברים לנסיעה חזרה. ולגבי הנסיעה הלוך, תשאלי והם יגידו לך - אבל בעיקרון את צריכה לקבל את זה מהלישכת גיוס שלך... רותם

למעלה