מניות בקונטאקט

מניות בקונטאקט

רציתי לשתף בהרהור/התלבטות/התחבטות... ראשית, כמובן- מזל טוב גדול על הפורום:), אחלה דבר. אני מתה על הקונטאקט, לא יוצא לי להתמיד בשום דבר. אבל מדי פעם אני מראה נוכחות... עלו בי תהיות לגבי מניות בקונטאקט.... תמיד כשאני מספרת לחברים שאין להם דבר וחצי דבר עם קונטאקט, הם ישר מתלהבים וקוראים לזה ריקוד החרמנים....ואני כמובן ממהרת להעמיד אותם על טעותם. עד עכשיו סברתי שקונטאקט הוא ריקוד שאין בו מניות, או, אין בו גירוי מיני (?), הוא ריקוד תמים, פשוט וכייפי. מעין משחק שתמיד נעים לחקור את גבולותיו...בדקתי את עצמי שוב, בשיעור האחרון. והבנתי שלחשוב שאין מניות בקונטאקט זה אבסורד. היום אחרי תהיות רבות בנושא אני מבינה שאין דבר כזה, אין דבר שאין בו מניות. אני צודקת? אני חושבת שכל מה שמניע אותנו בחיים זו המניות שבנו. היא בעצם כח ההמשכיות, כח החיים. אפילו מפגש מקרי, כביכול, בין שני תלמידים בשיעור, הוא בחירה שנובעת ממשיכה. איזו משיכה? - מצט' אם יצא קצת כבד...וגם ארוך....אשמח לשמוע תגובות בנושא.

מיניות

היי, אני לא מספיק מכירה קונטאקט, אבל אחרי שיעור במסחר בבורסה, קראתי את ההודעה שלך כאילו היא מדברת על מניות (stock ולא stockings...) בבורסה.
אז פעם הבאה אולי עם יוד? ההרגשה שלי היא שמיניות היא סוג של אנרגיה שקיימת בנו ויכולה לבוא לידי ביטוי בהרבה מצבים, וכמובן במצבים של תנועה, ותנועה מול ועם אדם אחר, וכמובן שאחד הביטויים הטבעיים של מיניות היא במגע. לכן, אני מתארת לעצמי שקונטאקט הוא לא ריקוד לחרמנים, אבל הוא ריקוד לאנשים שמוכנים לגעת גם באנרגיות המיניות שלהם, להתייחס אל אדם אחר, לתת לאדם אחר להתייחס אליהם, ולהשתמש באנרגיה הזאת בריקוד. האם זה כל כך שונה מכל קשר? או מיחסי מין כתת קטגוריה של קשר בין שני אנשים? פעמים רבות אנו חושבים על מיניות במובן המצומצם והמצמצם שלה. אני חושבת שמיניות האדם הינה דבר מופלא, שהגבולות שלו עם תחומים אחרים, כלל לא ברור. הנסיון להגיד שאין בדבר מיניות, מעקר אותו מהחיות שלו. כך בעיני. ועם זאת, קיומה של אנרגיה כזאת, לא אומר שיש סקס. סקס הוא תוצר הקצה של אותה אנרגיה, רק חבל שלפעמים סקס קורה גם כשהיא נעדרת...

עוגיונת

New member
בקונטאקט יש מגע

יש הרבה סוגים של מגע ומגע מיני זה אופן אחד לגעת מיני רבים. כל אחד חש מגע או מקבל מגע באופן אחר וגם נוגע באופן אחר זה עניין אישי לשם ההגינות אני אכתוב שאין לי נסיון בקונטאקט פרופר למעט טעימות, אך יש לי ניסיון בתנועה שחלקה גם היתה תוך מגע

למעלה