מניה ואלול

שיינדי

New member
מניה ואלול

בס``ד אתכם הסליחה לא היתי כאן מניה ולא היה לי זמן לכתוב , בקיצור אני לא יכולה לשלוח באימל מסיבה טכנית הייתי מציעה שתשאירו לי את הטלפונים שלכם אצלי בדואר ואני יחזור בלי נדר , מכל מקום, אלול, באונב` זה לא מפגש אחד זה מפגשים מתמשכים אני יפנה אותך שם לבחור שהוא אחד המשתתפים הוא חילוני ואחד הדומיננטים באונב` עצמה ,המושג שלי הוא בעיקר באלה של י-ם, הבחור מת``א שייך לזה שהקים את הארגון. מניה לא הבנתי אם אתה רוצה להשתתף במפגש שיהיה אצלי,או בכלל בי-ם או בת``א. טוב הבהרתי את עצמי כך נראה לי בכל אופן ,להשתמע ביי ויש אפשרות גם לאי סי שלי שהוא: 97722939 שיין

שיינדי...

ב``ה השארתי לך אימל אם את לא מצליחה לשלוח תכתבי לי בפורום אם קיבלת אותו, ואז אשלח שוב. מניה וביה

שיינדי

New member
אוףף אחד גדול

בס``ד טוב אני לא קבלתי אולי שלחת לדואר הישן שלי שעדין מופיע כאן בניגוד לרצוני ,אני שלחתי לך תבדוק. יש לי שאלה שעליה נכתב האוףףף איך אני משנה את הכתובת שלי אחת ולתמיד בפורום?

ST

New member
לכי ל-`החלפת שם משתמש`

זה נמצא למטה, כשכותבים הודעה חדשה, או לחילופין, כשמגיבים לאחת... תכניסי שם את הכינוי שלך ואת הסיסמא, אבל, וכאן מגיעה הפואנטה... תכתבי את האימייל שאת רוצה שיהיה כתוב... ואת מס` ה-ICQ (אם את רוצה...) נדמה לי שזהו... מקווה שעזרתי, אסתי.

שיינדי

ב``ה קיבלתי אימל וממנו שלחתי לך בחזרה. לא קיבלת?????????????? זאת אומרת עשיתי השב לשולח, אולי האימל שלך מקולקל. תבדקי עוד פעם

למעלה