מניגוני שבת "אסדר לסעודתא" ו"א-ל מסתתר" שבוע טוב לכולם
ה התרנגול New member 29/7/02 #3 אני פו בד"כ... שומע לי כל מיני ניגונים של האיש החביב אז מה אם אני לא מגיב?
מ מני* New member 29/7/02 #4 מי נעלם? פשוט כולם כאילו ענווים וצנועים אז הם יושבים בשקט ונהנים. ד.א. מוטי אני עדיין מחכה לקלטלת או הדיסק שהבטחת
מי נעלם? פשוט כולם כאילו ענווים וצנועים אז הם יושבים בשקט ונהנים. ד.א. מוטי אני עדיין מחכה לקלטלת או הדיסק שהבטחת
א איש הרוח New member 30/7/02 #8 ר´ מני))) הייתי קצת עסוק אבל אני לא שוכח אותך חלילה תגיד...אתה בא אולי לכליזמרים? כי אם אתה בא אני אעדיף למסור לך את הקלטת באופן אישי.אם לא אני אשלח לך בלי נדר))
ר´ מני))) הייתי קצת עסוק אבל אני לא שוכח אותך חלילה תגיד...אתה בא אולי לכליזמרים? כי אם אתה בא אני אעדיף למסור לך את הקלטת באופן אישי.אם לא אני אשלח לך בלי נדר))
א אמיתי 21 New member 30/7/02 #5 אשריך איששש ../images/Emo13.gif ובוקר טוב עמ"י עש"ו לכל הצדיקים חזק ואמץ
מ מוֹיְש New member 31/7/02 #10 באמת יפה מאוד אתה זה שמנגן, לא? דרך אגב, אני מקווה להכניס לפה בקרוב ניגון או שניים שהורדתי מ-kazaa, ותידרש עבודה של זיהוי שירים, כי אין לי מושג מה המקור של מה שהורדתי בדיוק...
באמת יפה מאוד אתה זה שמנגן, לא? דרך אגב, אני מקווה להכניס לפה בקרוב ניגון או שניים שהורדתי מ-kazaa, ותידרש עבודה של זיהוי שירים, כי אין לי מושג מה המקור של מה שהורדתי בדיוק...
פ פראזניק New member 31/7/02 #11 ר´ איש.... חלקו השני של הניגון, הוא ניגון שמנגנים בברסלב, אם כן, אני מניח שמקורו בחסידויות האוקראיניות, אני חושב אפילו שממחוז וואהלין... הוא ניגון קרליני?
ר´ איש.... חלקו השני של הניגון, הוא ניגון שמנגנים בברסלב, אם כן, אני מניח שמקורו בחסידויות האוקראיניות, אני חושב אפילו שממחוז וואהלין... הוא ניגון קרליני?
א איש הרוח New member 31/7/02 #12 שני הניגונים עד כמה שידוע לי ר´ פראזניק הם ניגוני קרלין, אבל ידוע לי שבעוד חסידיות גם שרים אותם.כפי שכתבת מישהו סיפר לי שגם את הניגון א-ל מסתתר שרים בברסלב
שני הניגונים עד כמה שידוע לי ר´ פראזניק הם ניגוני קרלין, אבל ידוע לי שבעוד חסידיות גם שרים אותם.כפי שכתבת מישהו סיפר לי שגם את הניגון א-ל מסתתר שרים בברסלב