מניאקים!

E K O

New member
You rule =]

ענק, אני מתאר אותך בא לדקור אותו כמו איזה ערס ומוריד לו את הגבה =]

M a r U s k A

New member
בבית הספר שלי..

כולם מחוננים כך ששכחתי מהתנהגות כזאת ומהמושג "מכות" מאז ימי החטיבה

הלו הלו מי אמר שאין רונדו?

אני בכבודי ובעצמי מארגנת.. [אמנם הוא יהיה באיחור אופנתי קל...אבל הוא יתקיים
]

wildgirl1

New member
ואי כמה שזה מוכר

ואי אצלנו בביהס היה מקובל שה יא' זורקים שקיות מים על ה י' סתם כאילו להתלהב וזה , ה י' היו ניקראים אצלנו בשר טרי ונע וכול השטויות האלה עד שיום בהיר אחד השקית מים פגעה באחת מרכזות השכבה ומשם התחיל כול הבאלגן, כמובן שמוקדם גם ניסו להפסיק את זה אבל עכשיו הם כמו נהפכו למניאקים בטירוף והחליטו לסגור לנו את המים בשירותים כדאי שלא נוכל לזרוק שקיות מים שזה ממש מגעיל מצידם אבל מעבר לעובדה הזאת הם גם הפסיקו לספק לנו נייר טואלט שזאת הייתה ממש בעיה וכך כמעט כול השנה לא היה בשירותים אצלנו נייר בביהס, והיינו צריכים להסתובב אם נייר משלנו וזה היה מבאס בטירוף... עד שלבסוף המועצה שלנו התערבה והוחלט שיחזור הנייר והמים בשירותים לתקופת ניסיון ואם זה יצליח אז יחזור לתמיד והמועצה עברה בכיתות וביקשה מהתלמידים וככה זה בעצם הפסיק

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif אצלנו כבר איזה חודשיים

אין מים בשירותים (לפעמים מחזירים אותם..)

SpyKid

New member
שאלה טובה... ../images/Emo6.gif

בקומה הראשונה דווקא בדרך-כלל יש... אבל אצלנו (בשלישית) זה די נדיר לפתוח את הברז ולגלות שזורמים ממנו מים....

Drunk Bullet

New member
___

אצלינו החלק הנקי ביותר בשירותים זה האסלה (כדי להגיע אליה עדיף להיות בעל יכולת טובה בקפיצה לרוחק), לאנשים כנראה יש בעיה רצינית ביכולת הכיוון..

AeroSlash

New member
אצלינו שירותי בנים

זה החלק הכי מסריח בביצפר. הם באמת לא יודשעים לכוון עדיין בגיל 17!! אני מוצאת את עצמי מדי פעם בשירותי בנים נגעלת מכל החרא. פעם גם מצאתי שקית צ'יפס במשתנות. ג'יזס, איזה תינוקות...

AeroSlash

New member
לא נשמע טוב ../images/Emo122.gif

אני מוצאת את עצמי בשירותי בנים כי שירותי בנות זה לא תמיד המקום הכי טוב להשתין :|... הייתם מאמינים שבשירותי בנים יש יותר נייר משירותי בנות? איזה הגיון
.

AeroSlash

New member
לנו ניסו פעם לנתק את כל המים

בביצפר. לא מאותן הסיבות אבל. וכולם התחרפנו. אי אפשר היה ללכת לשירותים כי היה סרחון לא יאומן, אי אפשר היה לשתות כולם היו מיובשים, אי אפשר היה לשתוף את הפנים - ולם מתו מחום.

beatman

Member
אצלנו כבר המון שנים יש נוהג להשליך

שקיות מיים ומספר פעמים גם בייצים. כמה פעמים השקיות פגעו קרוב אליי

Kingeh

New member
אצלנו המצב היה הרבה יותר גרוע

אצלנו אני ראיתי שולחנות וכסאות עפים מחלונות של קומה שלישית. זה כבר מעבר לטמטום.

למעלה