מניאקים!

E K O

New member
מניאקים!

אחר כך אנשים שואלים למה יש רוצחים בעולם.... אחרי שמאכילים אותך כל כך הרבה חרא אתה תוקע בהם את המזלג.... הסכיתו - אנשים מפגרים [ביטוי, כנראה לא מפגרים שכלית] בבית הספר החזירו השנה את מוטיב ה
וה
ים.... מה אומר? אנשים חזרו לכיתה א' במקום לעלות לכיתה י"א והחלו זורקים שקיות מים וביצים על ילדים, בד"כ לא עוברים ושבים - אבל לא כדאי לקחת סיכון ולהסתובב יותר מדי בחוץ, אז זהו - שלא
מסתבר שגם בתוך הכיתה אף אחד לא מוגן.... היום, יום רגיל למדי, אני מדבר עם מישהו בהפסקה ופתאום-שומע פגיעה של משהו במשהו [איזה פירוט!] ולא ידעתי מה זה, אבל הרגשתי מספר טיפות מים בעורפי, הסתכלתי אחורה ואמרתי Who's the asshole? ושני, ילדה מהכיתה, אמרה לי שהיא לא יודעת, או אז נכנסה אלצ'י לכיתה והחלה צורחת ואני הסתכלתי לאן שהיא הסתכלה - והשולחן שלה היה רטוב לגמרי וכל -מחברת היסטוריה- הייתה מוצפת, כולל היומן, שלא לדבר על דברים אחרים, ואם הפלאפון שלה היה שם? אני שונא אנשים כאלו, שפוגעים במזיד ובכוונה כדי לצחוק כמו מפגרים לחצי שנייה ולהרוס למישהו את החיים! מחברת היסטוריה זה דבר אסטרונומי להשלים, אלו 10 שעות מהחיים שלה שבוזבזו בהינף יד.... באותו רגע שהיא צרחה הסתכלתי מחוץ לחלון כדי לראות מישהו צוחק, אין לי פוקוס טוב, אבל אם הייתי רואה ארשת פנים מחוייכת אני נשבע שהייתי טס החוצה את ה-200 מטרים עיקוף עד שהייתי מגיע למקור הזריקה והייתי משנה את הפרצוף של מי שעשה את זה, עוד יותר הייתי משתגע אם זה היה קורה -לי-! מה אתכם, בבית ספרכם גם יש מוגבלים שכאלה? אם כן ואם לא - מהי דעתכם בנושא?

SpyKid

New member
אצלנו הרונדו אמור להיות מחר

אבל היום עברו שוטרים בכל הכיתות ואיימו שאף אחד לא יעשה את הדברים האלימים שתמיד עושים וכו' וכו'... בקיצור, נקווה שיהיה בסדר מחר

E K O

New member
What's Rondo?

כן, כאילו זה יעזור, צריך אמצעים דרסטיים יותר, כמו עין תחת עין.... נמאס לי, כאילו מה יעשו לו? במקרה הגרוע ביותר עבודות שירות, הוא לא ילמד לא לפשוע כך יותר, הוא ילמד שיוצאים קל - עין תחת עין נשמע ברוטאלי אבל זה מלמד אנשים לקח, אני לא אומר שאם הוא השחית רכוש יבואו לבית שלו להשחית רכוש, אלא שיביאו לו לנקות הכל [גראפיטי או משהו] או אם הוא עשה לינץ' שלא יעשו לו בוודאי שלא.... אבל צריך משהו שיעבוד, עכשיו שאני חושב עין תחת עין זה באמת מוגזם, זה נאמר מכעס - אבל איך עוד אפשר להרגיש כאשר אי אפשר לשבת בכיתה עם חלון פתוח בלי לחשוש מהשחתה, אני רק מחכה ליום שיזרקו עליי ביצה כדי לכסח מישהו מכות.... אני פשוט עובר לפעמים עם הידיים בצורת אגרוף [נראה לי שאומרים קמוצות אבל לא רציתי להסתכן =]] בכיסי הסווטשרט ומחכה שמישהו יזרוק עליי משהו....

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחח Rondo is...

השם לתופעת זריקת-ביצים-מים-נסיעה-במכוניות-עשיית-תאונות של בוגרי י"ב...
(אצלנו לפחות..)

AeroSlash

New member
איזה בוגרים ואיזה גרבים...

אצלינו הי"ב עסוקים בלשחק משחקי פיתוי/חיזור/חרמון אחרי תלמידות י"א.. לפחות כמה מהם.. זה סתם מפגרים מהשכבה שלנו וכיתות י' :\ אוף, מחברת היסטוריה :\ זונות...

Janem

New member
אנחנו זרקנו אבנים קטנות

על המכוניות של העשירים... המליינים... אבל עזבו, אנחנו החיזבאללה...

AeroSlash

New member
אוי ../images/Emo122.gif אל תזכיר לי...

מכייון שכל כך חסר לי מה לעשות בחיים ובחופשת פסח בפרט הם הרסו לי מחברת היסטוריה הזונות. יופי.. עוד משהו להשלים :|

Janem

New member
(-.-)

פגעת בנקודה טובה. בתיכון, התקופה החשוכה, כשאפשר היה לישון נון סטופ בפינה השמאלית של הכיתה, איפה שהיה מזגן קריר וכו', הייתה תקופה שישבתי ליד איזה מניוק בן מניוק. לא רק שהוא הפריע לי לישון, הוא גם היה לוקח לי את המשקפי שמש ומעביר אותן קדימה. פעם הוא גם שם לי את הפאנלים מהקירות בתיק. ככה עד שהלכנו מכות, הוא חתך לי את היד עם מספרים, ואני תלשתי לו את הגבה, ירד מלא דם, העבירו אותו מקום, ונהיינו החברים הכי טובים. היום הוא בגבעתי, ואני כמעט לא רואה אותו... (0_____________0)

Janem

New member
הוא הסתובב עם פלסטר

שלושה חודשים בערך, ונשארה צלקת באמצע הגבה.

למעלה