מניאקים!
אחר כך אנשים שואלים למה יש רוצחים בעולם.... אחרי שמאכילים אותך כל כך הרבה חרא אתה תוקע בהם את המזלג.... הסכיתו - אנשים מפגרים [ביטוי, כנראה לא מפגרים שכלית] בבית הספר החזירו השנה את מוטיב ה
וה
ים.... מה אומר? אנשים חזרו לכיתה א' במקום לעלות לכיתה י"א והחלו זורקים שקיות מים וביצים על ילדים, בד"כ לא עוברים ושבים - אבל לא כדאי לקחת סיכון ולהסתובב יותר מדי בחוץ, אז זהו - שלא
מסתבר שגם בתוך הכיתה אף אחד לא מוגן.... היום, יום רגיל למדי, אני מדבר עם מישהו בהפסקה ופתאום-שומע פגיעה של משהו במשהו [איזה פירוט!] ולא ידעתי מה זה, אבל הרגשתי מספר טיפות מים בעורפי, הסתכלתי אחורה ואמרתי Who's the asshole? ושני, ילדה מהכיתה, אמרה לי שהיא לא יודעת, או אז נכנסה אלצ'י לכיתה והחלה צורחת ואני הסתכלתי לאן שהיא הסתכלה - והשולחן שלה היה רטוב לגמרי וכל -מחברת היסטוריה- הייתה מוצפת, כולל היומן, שלא לדבר על דברים אחרים, ואם הפלאפון שלה היה שם? אני שונא אנשים כאלו, שפוגעים במזיד ובכוונה כדי לצחוק כמו מפגרים לחצי שנייה ולהרוס למישהו את החיים! מחברת היסטוריה זה דבר אסטרונומי להשלים, אלו 10 שעות מהחיים שלה שבוזבזו בהינף יד.... באותו רגע שהיא צרחה הסתכלתי מחוץ לחלון כדי לראות מישהו צוחק, אין לי פוקוס טוב, אבל אם הייתי רואה ארשת פנים מחוייכת אני נשבע שהייתי טס החוצה את ה-200 מטרים עיקוף עד שהייתי מגיע למקור הזריקה והייתי משנה את הפרצוף של מי שעשה את זה, עוד יותר הייתי משתגע אם זה היה קורה -לי-! מה אתכם, בבית ספרכם גם יש מוגבלים שכאלה? אם כן ואם לא - מהי דעתכם בנושא?
אחר כך אנשים שואלים למה יש רוצחים בעולם.... אחרי שמאכילים אותך כל כך הרבה חרא אתה תוקע בהם את המזלג.... הסכיתו - אנשים מפגרים [ביטוי, כנראה לא מפגרים שכלית] בבית הספר החזירו השנה את מוטיב ה