מנטה ריי

גסטרו

New member
מנטה ריי

זמן רב רב שלא הייתי אין ספק מיקום נפלא- ממש על קו המים והיום- גשם+ ים+ שקיעה- לא צריך יותר ואולי צדק זוג בשולחן ליד שלקח רק כוס תה וגביע יין . ארבעת המזטים היו בינוניים- לא מלהיבים (סביצה בורי והמון בצל, גבינת עיזים מטגנת בציפוי עם סלט סלק וכמון, פרחי ברוקולי עם קמצוץ פטה ואיקרה ) , הלחם חם וטרי ומשפריץ שמן (מזל שרק על המפה) סלט חסת אייסברג עם אגסים שבבי שקדים ומעט גבינת קצ'וטה נאכל עד תום והמלחך אהב . מרק הבטטה שלי הוגש אמנם בצלחת מחוממת אבל היה די תפל , תוספת מלח עזרה. קינוח אחד - שפע פלחי אשכולית אדומה עליהם ערימה נכבדה של שערות חלבה כולל חתיכת פלסטיק כנראה ממכסה הקופסה, הנחתי את הפלסטיק בצד ובשלב פינוי הצלחת בקשתי מהמלצר לידע את המטבח . החשבון שכבר הוגש נלקח והקינוח הושמט . יפה. עם קפה- 150 לא כולל שרות שהיה איטי מאד . המנות העיקריות נראו מבטיחות (בעיקר התוספות לדג) ונחזור למנה עיקרית + נוף. או לארוחת בקר - כל יום 9-12 .

ברוזונת

New member
גסטרו...

הקינוח הזה של האשכוליות והחלבה.. התחבר לך? כי אני ממש לא אהבתי אותו והשארתי ל
שיאכל.. מנות עיקריות היו טובות - בעיקר קלמרי טרי צרוב עם פטה וצ'ימיצ'ורי.. מזטים נחמדים..

גסטרו

New member
התחבר . אני אוהבת אשכוליות אדומות

וחלבה בדרך כלל לא מעיזה לקנות בשל הקלוריות אז כאן חגגתי . הייתי צריכה להשאיר חלבה לביס האחרון בשביל הטעם המתוק. אני אוהבת קינוחים שחורגים מקרם ברולה, שחיתות שוקולד וכו' דוקא למזטים לא אחזור. מי יכול לספר על ארוחת הבקר שלהם?

גסטרו

New member
מצאתי- דיווח על ארוחת הבקר לא ברור

ממנו מה בדיוק מקבלים, הרי הוא- ארוחת בוקר במנטה ריי מאת: beeyourselfו 24/12/05 | 12:18 החלטתי להתחיל לסמן בעשירייה של ארוחות הבוקר הנבחרות ב"על השולחן". אתמול התחלנו את הרשימה עם "מנטה ריי". הציפיות שלנו היו גבוהות יותר מידי, לא שארוחת הבוקר איכזבה, אבל איכשהו משהו הרגיש מפוספס. המזטים הקטנים עם הלחם בהתחלה היו חמודים, אבל קטנים מידי ונאלצנו לבקש מילוי חוזר שלהם ושל הלחם מספר פעמים (מה שגם שנעשה שימוש בלחם תוך כדי הארוחה ולכן היה מאוד נחוץ על השולחן). השקשוקה עם גבינת חלומי הייתה נחמדה והבייקון ו eggs היו בדיו מה שזה נשמע בלווי סלט קטן וטעים. זהו. לא יצאנו מגידרנו, מלבד מהנוף של הים שבאמת היה מדהים. שירות חביב, תמחור הוגן. שילנו 91 ש"ח לא כולל עבור 2 הארוחות, מיץ אשכוליות אדומות וחליטת תה. הלאה, להמשך הרשימה...

למעלה