!!!מנחים לביגור!!!

!!!מנחים לביגור!!!

מנחים ומנחות! עדיין נשארו כמה מקומות לביגור, כנס משחקי התפקידים הגדול והמקיף בארץ! אם חשבתם שנגמר הזמן, או שאולי שכחתם או דחיתם את ההרשמה יותר מדי - עכשיו זה הזמן לקחת את עצמכם בידיים ולהרים טלפון או לכתוב מייל: אליי, איתי גרייף, [email protected] 058-728595

עדיין נשארו?

לפי הכמות שאנשים סביבי מדברים על זה, הייתי בטוחה שלא נשארו מקומות להנחייה כבר לפני חודשיים...

כן, בהחלט, ממש, ממש כן

אכן כן, נשארו המון מקומות. אנחנו ממש צריכים מנחים לביגור. ציינתי כבר שעל כל סבב שהמנחה מריץ בביגור הוא מקבל יום חינם? כן, כן, זה אומר שמי שמריץ 3 סבבים בביגור, נכנס לכל ביגור חינם! משחקים, הרצאות, סדנאות, סרטים ועוד מיני טובין... ממש חבל לא לנצל את זה...

נצלוש תהייתי

טוב במקרה הלא הגיוני שאני לא אסע עם המשלחת לפולין בזמן ביגור חשבתי לבוא.. אבל בגלל מחסור בכסף אין הרבה מצב.. אז פתוחה האפשרות של הרצת סבב.. ולכן שאלה: כדאי לי להריץ את משימת "האנדרים" בביגור ? (מאוחר אז אין לי כח לכתוב שוב על המשימה.. מי שזוכר שיגיב.. אולי מחר בבוקר אני אוסיף) נק' למחשבה -אני שהם מתחיל (שנתיים משחק.. חודש משחק לא power play ) -אף פעם לא הייתי בכנס כזה ואין לי מושג איך דברים מתנהלים שם -העלילה פתוחה בסופה ורבת תפניות מה שדורש הרבה זמן משחק.. ראיתי שיש משחקים שמורצים בהמשכים על משך כל הימים.. אולי זאת אפשרות או שגם זה לא מספיק (שוב בהתאם לסעיף הקודם אני לא מכיר את הליכי הזמן ההתארגנות וכו') -אם לא העלילה הזאת מישהו יכול להדריך אותי על הבסיס של בניית ואן טיימר ? ביום חמישי אני אדע אם אני נוסע עם המשלחת או לא אבל בכל מקרה גם לכנסים הבאים זה רלוונטי אז אני אשמח לכמה תשובות
10X (הא ! חידשתי
)

כנסים, עלילות, ושאר ירקות

שלום, נצלוש: כל עלילה מתאימה לביגור. כנס ביגור נועד להוות תשובה לכנסים יותר ממוקדים, ולהיות כנס מקיף: זאת אומרת שאין שיטה, מערכה או עלילה שמארגני ביגור אומרים להם לא (חוץ מתכנים מאוד קשים שפשוט לא מתאימים לאירוע ציבורי שכזה). אם המשחק שלך בנוי היטב ומעניין, אין שום סיבה שהוא לא יתאים לביגור. אם יש לו דרישות מיוחדות: אם אתה צריך יותר זמן, חדר לבד, או דברים כאלו, תמיד אתה יכול לדבר איתי, בשביל זה אני קיים. (במידה ולא אמרתי, אני אחראי משחקים שולחניים בכנס) בנוסף, ידוע כבר בקרב קהילת השחקנים שבכנס יש הרפתקאות לא רגילות, ולכן אם ההרפתקה שלך יכולה להתפתח לכל מיני כיוונים, זה רק חיובי. אולי יהיה לך מעניין להריץ אותה כמה פעמים, ולראות לאן היא מתפתחת? בקשר להיותך שהם מתחיל: ביגור מנוהל בשיטת הכבוד, בגלל שהמנחים מתנדבים להריץ: אם אתה אומר לי שאתה מספיק טוב, אני סומך עלייך. אני לא מכיר אותך, ואני לא הולך לעשות בחינות קבלה לחמישים מנחים. ולכן, אני סומך על המילה שלך ומאמין שאם אתה אומר שאתה מספיק טוב, זה אומר שאתה מספיק טוב. לבסוף, אני ממליץ להריץ הרצת ניסיון למשחק שלך בצורת וואן-טיימר ולראות כמה זמן הוא לוקח. אח"כ, אתה יכול לנסות להתאים אותו לאורכם של הסבבים שיש בביגור. מקווה לראותך בכנס, ואם לא, בהצלחה במשלחת. איתי.

תודה ../images/Emo13.gif על כל העצות והתשובות

לצערי המשלחת שלי יוצאת מהחמישי עד החמש עשרה אז no bigor for me
חפוף פעם באה.. בכל מקרה אני עדיין משאיר את השאלה שלי למי שזוכר בכלליות את העלילה של האנדרים האם היא מתאימה לכנס (לא מבחינת תוכן.. מבחינת הזמן והסוף הפתוח) אני אנסה להריץ אותה כואן טיימר לחברים שלי וניראה מה יהיה.. אה וגם הבקשה להסבר על הבסיס של בניית ואן טיימר.. למה צריך לשים לב וכו' עדיין נשארת

The DDM

New member
אני לא יודע מה איתכם אבל....

לי יש בעיה רצינית בלהרשם לכנס כי אין משחקי אסטרטגיה לבחור ואתם אומרים שיהיה אז עם אני נרשם בלי המשחקים האלה ומפסיד אותם ועוד התלבטות קטנה לרוב המשחקים בכנס, תיקון, לכל המשחקים בכנס יש הגבלת גיל חוץ מכמה מעטים. באחד הלארפים, אר די אנ די, משחק חיי או איך שתקראו לזה לא כתוב הגבלת גיל והשאלה היא אם זו תעוט או שילד בן 13 יוכל לשחק? אם מישהו יוכל לענוט זה יעזור לי מאוד. אני כבר נרשמתי ואשארתי חלון (סבב ערב יום ראשון) שאותו אני משאיר ללארפ או למשחק אסטרטגיה ואם לא יהיה לי מה לעשות אני יתיישב לייד איזה שולחן וישחק עם חבר מייג' נייט אחד על אחד. ואני מקווה שזה לא יגיע למצב שאין לי מה לעשות בסבב. תודה לעוזרים מראש בברכה The DDM

the off player

New member
כמה תשובות

הלארפים ללא הגבלת גיל הם "קלף אחרון לפני סיום"(משחק בגודל בינוני-כשלושים משתתפים) ו"סופר רשעים לא מוצלחים", שמוגבל עד גיל 17 בסבב הראשון(מה שאומר שהוא מכוון לחברה בגילך פחות או יותר) ופתוח בסבב השני. אני לא בטוח אבל נדמה לי שיהיו משחקי מייג'נייט ו-warhammer. אם תשאל בפורום העמותה תקבל תשובות יותר יודעות. שגיא, צוות לארפ ביגור.

מעלה עץ למעלה, כי עדיין יש צורך!

מה קרה? כזה פורום פעיל, ואף אחד לא נרשם להריץ? איפה הויטמין סי?

tryscer

New member
כן כן, עדיין צריכים מנחים

קדימה, חבר'ה, אתם יודעים שיש לכם את זה!

למעלה