מורן וליאון בהחלט המנחים האהובים על כולנו... אם אתם קוראים ורוצים להגיב, אולי תגידו אתם מה נסגר עם התכנית של הבנות (שכפי הנראה מעצבנת את כולם פה) ומה אפשר לעשות בקשר לזה???
כמו שליאון כבר כתב לכם התוכנית של הבנות תהיה עד מרץ, כרגע אין דרך להוריד את התוכנית,או לעשות משהו בנידון, חוץ מלנסות לפרגן קצת יותר,ולתת טיפים ועצות איך ומה לשפר בה.
אני צופה קבועה של התוכנית כבר המעונה הראשונה ושמתי לב שמסיבה לא מובנת הורידו את המערכונים שכול כך הצחיקו כל העונות ,למה? זה היה מבדר מהנה וצעיר. ביקשת טיפים לשיפור (אני לא מומחית ואין לי ניסיון בתקשורת אבל בכל זאת) ד"א מורני אני מתה עלייך ועל סיגנון הלבוש שלך חשבת פעם לעשות פינת אופנה(מה אין מה אאוט וכו... אני בטוחה שיש עוד המון בנות כמוני שישמחו). לשיקולך כמובן המון הצלחה
בתוכנית של הבנות...אם אתם באמת רוצים לשמוע.[ להרגיע את מורן השנייה ( סליחה אבל לא זוכרת את שם המישפחה שלה !!
) שתירגע עם המונולוגים המרגיזים והמתנשאים שלה מול המצלמה !!!! היא צריכה להבין שהיא לא במיבחן בד ולא בשיעור מישחק מול המצלמה אלא עונה לצופה בבית אני בטוחה שהרבה חושבים כמוני שפשוט להוריד לה את המונולוגים והמישחק הצבוע מול המצלמה ( בעימדה ) יתרום המון !!! ושתתחיל לשים לב קצת למה שהיא אומרת כמו שאמרה בתוכנית האחרונה את אותו מישפט משהו כמו 3 פעמים רק בגלל שהיה נדמה לה שאף אחד לא שמע אותה " אם חבר שלי לא היה יורד לי היתי שולחת אותו חזרה לאמא שלו" נו באמת !!!!!!!!!!!!! זה תשובה של מנחה בוגרת שמנסה לעזור לצופה? טיפת כבוד גם אם נדמה למנחה שעומד מטומטם מוחלט מאחורי הקו !
נכון.. את ממש צודקת! לפעמים היא נשמעת ממש מטומטמת אני מצטערת.. אבל נשמע כאילו אין לה בטחון עצמי והיא כול הזמן צריכה שיגידו לה שהיא כוסית ויפה אז היא אומרת דברים כמו: "מה אותי לא היית רוצה לזיין?"... כאילו... מה הקטע שלה?!??! אני מצטערת אבל היא ממש מעוררת רחמים
היא חתכית מעצבנת וכל מה שלילך אמרה עכשיו אני אמרתי לפניה ועוד הרבה אנשים.. ואמרתי את זה כבר פעם ואני חוזרת על כך שוב פעם- המנחים צריכים להתנהג בכבוד לצופים שלהם ולא לזלזל באינטיליגניציה שלנו..וכשמביאים לנו פוסטמה כמו מורן סטויצקי- אין פלא שיורדים עליה פה כל הזמן