מנזקי המלחמה...

עופר 123

New member
מנזקי המלחמה...

עוד מעט יגידו שעדיף שתיפול עליך קטיושה מאשר להשמין.
עופר, שיכול לחשוב על עוד 20 כותרות שיעבירו את הרעיון בלי להשוות את ההשמנה לנזק מלחמתי.

דריה27

New member
לא מתפלאה../images/Emo4.gif

אחרי כותרות מפוצצות ודרמתיות, שמטרתן העלאת רייטינג והפחדה, כמו "ההשמנה כמגיפה" או כמו "ההשמנה גורם סיכון מס X למוות ולמחלות" או כמו "נלחמים בהשמנה" או כמו אתמול בפרק של לרדת בגדול " פרויקט לאומי" - על התגייסותם של המתמודדים לתת את תורתם בקרב כל שמנמני ושמני עם ישראל במטרה לחולל מהפך , אחרי כל אלו אני ממש לא מתפלאה שעכשיו ההשמנה היא "נזק מלחמה".

lb22

New member
לא קבעתם שיורדים בגדול

זאת תוכנית לא כ"כ חכמה...(וזה בלשון המעטה)...

solee

New member
../images/Emo31.gif

כל הכותרות שכתבת , "ההשמנה כמגפה" , "ההשמנה גורם סיכון למחלות", כל אלה נכונים, וזה לא בהכרך כדי להעלות את הריטינג. יש מיליון סיבות להשמנה, אבל מספרם של אנשים שמשמינים מאכילת מזון מהיר וכו' גודל כל שנה יותר ויותר. והעולם נלחם אם זה , כי כולנו יודעים בדיוק למה גורמת השמנת יתר.

דריה27

New member
חבל לי שאת מפספסת בענק

את מה שאני ניסיתי לומר והוא שיש דרך להציג את הדברים, ואפשר להעביר את הרעיון באלפי מילים ודרכים שונות והרבה יותר ראויות ושפויות, אבל בוחרים דווקא להשתמש במילים שזורעות פחד ודרמה גדולה כמו: מגיפה, מלחמה, וכו שבטח לא עוזרות לאף אחד, ומה זה אם לא בשביל לעלות קצת רייטינג? מקווה שעכשיו הסברתי את עצמי קצת יותר טוב
דריה

אבל תמיד עושים הכול בשביל ריטינג

ומה בדיוק חדש בזה? אפילו בדברים שלא קשרים בשמנים פותחים לשנייה את החדשות ורואים איזה גול נפש שמצלמים את האימהות בוכות בכי קורע לב בשביל הילדים שלהם שנקברים אנשים שאבדו את הבתים שלהם או נפגעי חרדה שמצלמים אותם מי רוצה שיצלמו אותו בשעות קשות כאלה? ובשביל מה זה אם לא בשביל הריטינג? בשביל שניראה את זה ונזדעזע לנו ונרחם גועל נפש

דריה27

New member
ובכלל ההשוואה בין השמנה

לנזקי מלחמה כל כך לא במקום, איפה הפרופורציות איפה?

לא יפה

אבל כבר למדתי להתיחס לדברים האלה ככה כי צוחקים על כולם צוחקים על דוגמניות צוחקים על סלברטיז צוחקים על כל בעייה שקיימת בעולם הזה אז למה שנתיחס אם איזה אידיוט חושב זה זה מצחיק?

chicka

New member
אני כבר רואה את הכותרת הבאה...

"מנזקי המלחמה - נשים בלונדיניות מאיזור הצפון מסתובבות עם שורשים חשופים לעיני כל" הלו - זה שהמספרות היו סגורות זה לא תירוץ! נו שוין, חברה מקדשת רזון. מה כבר יכולנו לצפות? שיתעסקו בהרס העצום שיש בערי הצפון? שיש בתי ספר שלא ניתן לפתוח בהם את שנת הלימודים? שעשרות אלפי תושבים נכנסו לחובות ענקיים בגלל שלא קיבלו שכר, לא פתחו את העסק וכו'? זה הרי לא ממש מעניין... הכי חשוב שכולם יהיו רזים.

lb22

New member
את שמת לב תחת איזה קטגוריה

שמו את המשפט הזה בתמונה שעופר פירסם. לא תחת קטגוריות האקטואליה , לא תחת הספורט , לא תחת הבילויים אלא תחת קטגוריות : בריאות משפחה וכו'....אז את מצפה שבקטגוריות הבריאות יתעסקו בהרס העצום שיש בצפון? זה בדיוק כמו שבקטגוריה של האקטואליה יתעסקו בנושאי בריאות ..... אני מקווה שהבנת את כוונתי..

chicka

New member
אבל אתה נתפס לתפל...

מה זה רלוונטי תחת איפה מיקמו את הכתבה? האבסורד הוא שכמעט ולא התעסקו בעינייני חברה היום - תחת שום כותרת נכון, דיברו על זה וכו' ובכל זאת - אני חושבת שהדבר האחרון מבחינה חברתית שדחוף להעלות לסדר היום (אל תשכח, בכל זאת - העמוד הראשי של YNET) זה שהאנשים בצפון עלו במשקל.

lb22

New member
רק בשבלך קישור לעמוד הראשון

של YNET קישור אני רואה שהתעסקו שם בעמוד הראשון בהרבה דברים ולא רק בזה.....

lb22

New member
ונוסיף כמובן...

שגם בעיתונות הרגילה (לא זו שבאינטרנט) התעסקו הרבה יותר בדברים אחרים מאשר הכתבה הקטנה על זה שאנשים השמינו. למלחמה שהייתה היו כמה נזקים : נפש , רכוש וגם השמנה הייתי מפנה אותך לאתר של מעריב NRG שסיקר שם דווקא משהו נחמד ונביא רק ציטטה משם : " כאשר המצב הנפשי משתנה כמו שקרה במלחמה סגנון האכילה משתנה ובגלל זה ישנה השמנה" אז כן למלחמה יש קשר ישיר לזה שאנשים אכלו יותר או פחות ולזה שאנשים השמינו או הרזו .... את בוחרת להסתכל ולהגיד שרק בזה עוסקים , בעוד אני רואה בכל אתר חדשות שאני נכנס אליו שהדבר הזה נדחק כ"כ לשוליים וזה עוד קישור אחד מתוך שלל קישורים בקטגורית הבריאות וישנם הרבה יותר כתבות על המצב הכלכלי , הפגיעה ברכוש , הרמטכ"ל לאן וכל זה....

lee_1

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם לירן ומוסיפה...

לצורך העיניין, מי שיכתוב בדר"כ במדור האקטוליה הוא כתב מדיני, מי שיכתוב בדר"כ ברכילות הוא כתב רכילותי/כתב צהוב, מי שיכתוב בעיניין החברתי ומה שהמלחמה גרמה בפן החברתי הוא כתב שרגיש/מי שנושא החברה קרוב אליו, ובאותה מידה יש מדור בריאות, שמי שכותב בו הוא מי שנושא התזונה והבריאות קרוב אליו, יכול להיות דוקטור, יכול להיות דיאטנית, יכול להיות פלוני אלמוני עם עיניין. בכל מדור יכתבו את הדברים הרלוונטים לו, אם זה בקישור המלחמה או אם זה בקישור לתאונות דרכים, ואם זה בקישור לאסון טבע. במקרה הזה כל מדור בוואי נט מתעסק באספקט אחר של המחלמה, ובמדור הבריאותי הביאו כתבה על איך המלחמה השפיעה עלינו בנושא התזונה. מסכימה שאולי הכותרת בוטה/דרמטית מידיי, אבל יחד עם זאת לא מוצאת למה מיותר/לא לעיניין להתייחס לנושא, גם אם קיימים נושאים אחרים על הפרק.

למעלה