מנור שרותי רפואה ? שלום לכולם, אני חדש בפורום :) למישהו יש נסיון (טוב או רע) עם מנור שירותי רפואה ?
G GoldRaven New member 8/8/13 #1 מנור שרותי רפואה ? שלום לכולם, אני חדש בפורום למישהו יש נסיון (טוב או רע) עם מנור שירותי רפואה ?
Y y2009y New member 9/8/13 #2 כן ניסיון טוב ברוך ה' מקצועיים ,אחראיים, מנוסים ,. לכו על זה אם תרצו קבלו חוות דעת מעשרות זוגות וגם ממני
כן ניסיון טוב ברוך ה' מקצועיים ,אחראיים, מנוסים ,. לכו על זה אם תרצו קבלו חוות דעת מעשרות זוגות וגם ממני
ב בייבושלי New member 9/8/13 #3 מומלץ ביותר אני מחזיקה כרגע תאמים בידיי שהם הגיעו עברתם שלח לי מס אם אתה מעניין לקבל פרטים
E etikan New member 9/8/13 #4 מור מדיק גם אנחנו מבצעים את ההליך דרכם. אנחנו בתחילת הדרך בינתיים מרוצים מהשירות שקיבלנו עד כה. שיהיה בהצלחה
מור מדיק גם אנחנו מבצעים את ההליך דרכם. אנחנו בתחילת הדרך בינתיים מרוצים מהשירות שקיבלנו עד כה. שיהיה בהצלחה
י יערה135 New member 11/8/13 #6 מנור מדיק בתהליך פעם שנייה עם מנור מדיק , אני אשמח לשתף שלחי מסר טלפון ונדבר.
ד דפנהלי1 New member 19/8/13 #7 המלצות? שלום מאוד התרשמתי ממנור מדיק מכל המקומות שכבר ראיתי, זה מאוד מתאים לי ולבעלי גם מהבחינה שזה בגיאורגיה ולא בישראל . מאוד רציתי לשמוע על אנשים שעברו את החוויה שם ואיך היא הייתה? צריכה חיזוקים לפני שאנחנו הולכים על זה,,
המלצות? שלום מאוד התרשמתי ממנור מדיק מכל המקומות שכבר ראיתי, זה מאוד מתאים לי ולבעלי גם מהבחינה שזה בגיאורגיה ולא בישראל . מאוד רציתי לשמוע על אנשים שעברו את החוויה שם ואיך היא הייתה? צריכה חיזוקים לפני שאנחנו הולכים על זה,,