מנור מדיק

דפנהלי1

New member
מנור מדיק

שלום היינו במנור מדיק ומאוד התרשמנו לטובה שזה צוות ישראלי במטפל והפונדקאות היא בגיאורגיה מה שיותר מתאים לנו כזוג.
הייתי רוצה לשמוע על הצוות? על המכשור הרפואי? על התהליך? על הכל ...
כדיי שנוכל לתת אישור להתחיל את התהליך

marinushka1

New member
אחרי התלבטויות החלטנו לרדם מהם

היינו, שמענו, התלבטנו ביניהם וניו לייף, והחלטנו שמנור הרבה יותר יקרים, וזה לא שווה.
יש לנו עוברים פה, באסותא, ויטיסו לנו אותם בספטמבר. ניקח רופא ישראלי שיפקח על הריון, כי בעלי רוצה, ועדיין יצא לנו מספיק לעוד ילד. אנחנו רוצים שני ילדים, אין לנו כסף לזרוק.
אני מאוד התחברתי לנטשה, דיברנו עם עוד זוגות שעשו איתם, נשמע שהכל ממש בסדר.

עכשיו שאני פה, אני אעדכן איך זה הולך. תחזיקו אצבעות!

זיוה2233

New member
לדפנה

אנחנו כן בחרנו במנור מדיק, פעמיים עכשיו אנחנו אתם בפעם השניה.
לדעתי את יכולה להתרשם מהטבלה שהם עשו באתר, שהיא מאוד נכונה השווה בין יתר הסוכנויות לבין מנור מדיק.
אני טסתי לסקירה עם הרופא שלהם, דאגו לנו לכל הדברים ,דירה, הסעות, עוזרת . יוצאנו עם קבוצה ועם הצוות לפגוש את הפונדקאית
מאוד מסודרים הרופאים מטפלים בכל הדברים , יש עו"ד שמטפל בכל החזרה ועניין הרשום.
את הבדיקות לפונדקאיות עושים הרופאים שלהם מהארץ, מעכב הריון הרופאים מהארץ טסים פעמיים בחודש, מעבדה מנוהלת ע"י מנהל מעבדה של אסותא...
אני יודעת עובדות גם אני נפגשתי עם נטשה ואחרי זה עם מנור מדיק וזה הרגיש לי מאוד שונה הרושם שלי ממנור מאוד מקצועי .
אחרי שאני עברתי אתם תהליך מוצלח אני יכולה לספר שהם לא רק צוות מקצועי גם מאוד מאוד אנושי ורגיש כל הצוות.
את יודעת שתוספת על כל החזרה 2500$ לידע מנור לא לוקח עד ל 6 החזרות!
חלילה במקרה של הפלות בכל יתר הסוכנויות משלמים על הכל , במנור לא לוקחים כסף על זה. את זה צריך לקחת בחשבון. זאת הכוונה שלי לעניין שיש שם עסק עם אנשים מאוד רגישים ומקצוענים .
אני יכולה לספר לך שאני ועוד הרבה זוגות נמצאים אתם בתהליך פעם שניה ואני מרוצה כי הם עושים מעל ומעבר לנדרש לא רק מה שכתוב בחוזה.
זיוה

שירה 401

New member
אנחנו עברנו תהליך בניו לייף

כשבדקתי זה היה שונה על הסקירה של רופא ישראלי יש תשלום בנפרד, כששאלתי את דר' באום אם הוא או רופא ישראלי אחר עושה בעצמו את ההחזרה הוא לא הסכים לומר זאת (הנחתי שזה בגלל שאין להם ביטוח שם ולא רוצים שיתבעו אותם או שיעצרו אותם שם),במנור אם לא מצליחים הלך חצי מהכסף וזה יותר מכל ההליך בחברה אחרת, ניו לייף לא לוקחים כסף מראש.
דרך אגב הטבלה שלהם ממש לא נכונה, התאומים שלי נולדו ואושפזו ביחד עם תינוקות של זוג שעבר תהליך עם מנור אז ברור שזה שמנור רושם שיש לו מרפאה טובה יותר פשוט לא נכון כי כולם יולדים ומאושפזים באותם מרפאות.
לצערי בניסיון הראשון נקלט הריון אבל לא היה דופק ואף אחד לא ביקש שאשלם את התשלומים מחדש. דבר נוסף ששונה בניהם הוא זה שאצל נטשה אני שילמתי לפונדקאית וידעתי בדיוק מה היא מקבלת כך שהיה לי ברור שלא מנצלים את הפונדקאית והיא מקבלת את כל מה שהובטח לה.

את צודקת שמנור נראה שונה מנטשה העדפתי לעבור 2 תהליכים במחיר של תהליך אחד אצל מנור. כמי שעברה את התהליך ונפגשה עם זוגות של מנור הבנתי שצדקתי בהחלטה שבסופו של דבר התהליך מאוד דומה רק שאצל נטשה אני בחרתי את הרופא הישראלי שליווה אותי ,את עורך הדין שטיפל בבקשה ,את הדירה שגרנו בה, ואת מטפלת שעזרה לנו בגאורגיה (כמובן שנטשה והצוות המקומי עזרו בכל הבחירות כי בלעדיהם זה היה בלתי אפשרי).

לדעתי לכל זוג שיקולים אחרים אבל כשקראתי את הטבלאות באתר של מנור זאת שמשווה עם פונדקאות בארץ וזאת שמשווה עם המתחרים שלו בחו"ל ברור שזה ממש לא רציני, ולא נכון אלה שיטת שיווק שמתאימה ללקוחות שלא בודקים לעומק ויש להם כסף מיותר.

זיוה2233

New member
שירה

שירה דבר אחד אני יכולה לומר לך אני מדברת רק מניסיוני והרושם שלי. ממש לא בכוונתי לפתוח מלחמה עם מישהו כאן.
הלידות לא באותם מרפאות. אני אישית יודעת שמנור כול חודש יוצאים 9-8 זוגות מעל 200 לקוחות לדעתי המספרים מדברים בעד עצמם.
בל נשכח שהיא דפנה שאלה על מנור מדיק בגלל זה אני עניתי לה (את יכולה לראות ) במקום ישר לקפוץ.
היא שאלה ורציתי לעזור פשוט וקל .

liati1969

New member
שירה תודה על השיתוף

גם אנחנו עכשיו בתהליך עם מטשה מניולייף. רק בהתחלה. מאד מרוצים מהשירות.

שקד170

New member
לדפנהלי1

בעצם הגולשת זיוה הקדימה אותי וכל מה שרציתי לכתוב היא כתבה
רק אציין כל מילה בסלע וחבל על כל דקה וכל שניה שאת לא מתחילה במנור
אני לפני מנור חתמתי בחברה אחרת (ללא שמות) וניזוקתי , לא מספיק הסבל שעברתי שנים בטיפולי הפריה
סבלתי גם בחברה האחרת ( שוב ללא שמות ) כספית ובעיקר נפשית ניצלו את הרצון שלי לילד ועשו ממני צחוק
אבל לא נורא שפגשתי את מנור הבנתי שעדיין נשארו כמה צדיקים בארץ
חכם מי שאמר " מה שעולה בזול לבסוף עולה ביוקר "
בקשר למידע על הצוות והתהליך לא אני אספר כי יש חכמים שיחשבו שזו פרסומת
פשוט בקשי מהם את הספר המקסים והמרגש שהם הפיקו , שם תמצאי את על התשובות
בהצלחה.
שקד

דפנהלי1

New member
תודה!

הספר שלהם מקסים הם נשמעים לי מאוד מקסימים האם יש סיכוי גדול לתאומים? אני בת 28 שעברתי כריתת רחם ואני לא יכולה להביא ילדים, מאוד מאוד לא קל לנן כלכלית אבל אנחנו יודעים שבדבר כזה לא הולכים על הזול כי אז כמו שאמרת משלמים ביוקר תודה רבה על התמיכה מאוד מאוד עזר!! אני אעדכן לגבי ההמשך,,,,

GoldRaven

New member
אנחנו עברנו חווייה לא נעימה עם מנור מדיק

לא עדכנו אותנו בהחזרות, מרחו את הזמן ובסוף לא החזירו את הכסף כמובטח.
מציע לעגן בחוזה את כל האופציות לביטול ואי הצלחה ולהתייעץ עם עורך דין.
אם הכל הולך חלק - הם מקסימים. מבטיחים הבטחות ומגדלים באויר.
בשניה שמשהו משתבש הם שולפים את החוזה ומתממים.

ובלי קשר - המון בהצלחה והמון סבלנות :)

זיוה2233

New member
ל GoldRaven

לדעתי את לא דוברת אמת. ואת מנסה לעשות פרסום שוב אומר אני עניתי לדפנה לשאלה ששאלה על מנור מדיק. ותמיד החברה של נטשה קופצים בראש.
למה את לא דוברת אמת כי יש להם אחות ששולחת דו"ח על כל ההחזרות של העוברים, לפני שיוצאים הרופאים לחו"ל כל ההורים מקבלים דו"ח לגבי ההחזרות. לאחר שהרופא חוזר מחו"ל הוא ישר מדווח בשיחה להורים מה עשו בהחזרות.
סליחה כל מה שאת ממציעה כאן מרחו זמן וכו לא החזירו כסף, בחיים שלי לא שמעתי דברים כאלה ואני מדברת עם המון זוגות כי אני גם רשומה בספר שלהם.
וכולם מדברים רק דברים טובים (גם עוד 3 זוגות שחתמו אתכם ניולייף בהתחלה ועכשיו הם אצל מנור.)

natasaa

New member
אוםםם - אל תלכלכי..

הי זיוה,

לא הייתי מתערבת בדיון הזה, אבל שונאת שמלכלכים עלי סתם..

יקירתי, אנחנו מביאים ילדים ארצה, לא עושים ספרים.. אני לא גובה מהורים שלי כסף לשטויות כאלה. יש לי הוכחות (לא רק ילדים שלנו בארץ, הריונות ישראלים בגאורגיה, הודו ותאילנד, אלא בכלל – בתחילת השנה לניו לייף עולמית היו יותר מ 500 ילדים מכל העולם), הורים שמוכנים לדבר.. אז למה את מתמרמרת??

אני לא מכירה את GoldenRaven, באמת שלא, לא יודעת מה עומד מאחורי חוסר סיפוק שלו. אני יכולה להגיד לך שיש לי כמה הורים מיועדים שעשו את תהליך הראשון שלהם במנור מדיק, ועכשיו ממשיכים אצלנו. בכנות – אין להם דבר רע להגיד על מנור, הסיבות הן כלכליות.. האנשים שהבינו שיקבלו את אותה גברת בשינוי עדרת (ובאיזה מאה אלף שקל פחות).

אחרון חביב – אל תשקרי.. אני יודעת כמה זוגות יצאו מניו לייף ישראל אחרי 3 ניסיונות ללא לידה – פחות משלוש.. אז או שמשקרים לך, או שאת משקרת לכולם, וזה לא יפה...

בתקווה לדיונים העתידים הוגנים יותר
נטשה

למעלה