מנופ וסיגליהיא...

נוי3

New member
מנופ וסיגליהיא...

מחכים, בסבלנות, לסיפורים שלכן...

מנופ

New member
נוי חמודה

כתבתי כבר אתמול שאין סיפורים מיוחדים, נפגשנו עם המשפחות שלנו לארוחת צהריים אצל סיגל, זה היה אחד הבלינדייטים המיוחדים שהיו לי בחיי. בעלי התלהב מהדירה החמודה שלה, הבת שלי היתה צריכה לבדוק אם סיגל ניקתה מספיק טוב את הדירה ודאגה ללכלך אותה. סיגלי טרחה ועמלה להכין לנו ארוחת גורמה אך אנו בגלל החום לא היינו ממש רעבים כך שלא חיסלנו לה את האוכל. והמסכנה טרחה לכבודם של הזעטוטים שלי והכינה להם ספגטי, וההם לא נגעו בזה בכלל. נוי זה הסיפור שלי, אולי סיגלי תיכתוב משהו אחר מנקודת מבטה, בכל אופן סיכמנו להמשיך ולהיות בקשר, אולי עוד יצא מזה משהו.

מה למשל?חתונה? יאללה בכיף ../images/Emo3.gif

טרחתי? הגזמת מנופית , כולה ארוחה. נכון, התאכזבתי שלא אכלתם כלום והפח אכל יותר מכם. נכון שהפשושית בדקה את נקיון הבית ועשתה סימני דרך מיוחדים, אבל תתפלאי שהשארתי אותם עד מוצ"ש וזה לא אופייני לי. מנקודת מבט שלי? ה ת א ה ב ת י !!!!! בך ובילדייך (גם בעלך לא להפגע , פשוט לא נעים לומר כך) יופי כזה (טפו, טפו) לא רואים כל יום. אור שאלה אותי איך היה והתשובה הראשונה שעניתי : "נסיכה". אהבתי את הביקור ואצפה לביקור נוסף הקושי היחיד שהיה הוא הקצר במזגן שקצת קלקל לנו את האוירה. (ועד השעה 20:30 בערב אתמול לא נפתרה הבעייה אבל לבסוף בעלי גילה את הקצר וסידר)

מנופ

New member
סיגלי

היופי של בעלי והילדים, נכון? הנסיכה זאת הקטנה? היא באמת כזאת. אגב, היתה נוכחת גם ברבי, והיא לא ביישה אף אחד.(המבין יבין) והביקור הבא כבר מתוכנן, הוא רק יתבצע הפעם בלי הקטנים ורק אחרי שאני אתאושש סופית מלילה ללא שינה. הקטנים אם כל זה שהם ישנו כל הנסיעה הם היו אתמול מסטולים, בכל הזדמנות שניתנה להם הם נתנו לעיניים לנוח.

היופי שלך יסתומה! למה מאיפה הילדים

קבלו את היופי הזה? אמנם יש שילוב של הבעל גם כן אבל היופי שלך מנצח! הברבי המלעונית? וואלה צ'מעו קטע האישה הזאת מחזיקה לילדה שלה ברבי עם ציצים יותר גדולים מימני. איזה חינוך יש לילדים היום ועוד מאשימים את הטלויזיה ומה עם ההורים שרוכשים את הצעצועים האלה?

מנופ

New member
סיגלי, את יודעת טוב מאוד מאיפה זה

הגיע, לי אין שום קשר לברבי. חוץ מזה שהבובה הזאת בד"כ לא יוצאת איתנו מהבית, פשוט מרוב מהירות ביום חמישי בערב אמרתי לקטנה ללכת להביא את הבובה שהיא הכינה אבל אבא שלה שם אותה במקום ולא מצאנו אותה לכן הברבי היתה הראשונה לשליפה. חוץ מזה שהציצים שלה זה האובייקט של הבן שלי, איך שהוצאתי את הבובה הזאת מהקופסא, הבן שלי גילה את הציצים והתלהב, כי זאת הפעם הראשונה שהוא ראה בובה כזאת והקטנה גילתה את העגילים שלה ורק זה מה שעיניין אותה. ואת הראשונה שאומרת לי שהיופי שלי מנצח, תמיד מחמיאים לילדים שלי ולבעל, בחיים אף אחד לא אמר לי שהיופי שלהם בא ממני, ולא רק זה, תמיד אומרים שהילדים דומים לאבא, לי אין שום קשר אליהם, מזל שאני זאת שיולדת אותם אחר באמת שלא היה שום קשר. אז תודה על המחמאה, והלוואי שמרוב המחמאות שקיבלתי ממך אני ארד במשקל ולא אעלה.

את בסדר גמור , המשקל זה בראש שלך

בלבד!!!!!. ותגידי למי שאומר על הילדים שהם דומים רק לבעלך שיפסיק לבלבל את המוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שש שבע

New member
זה מזכיר לי סיפור

פעם באיזו חתונה משפחתית, דודה שלי "מלאת הטאקט" אומרת לי בקולי קולות "מה זה? מה קרה לך שכל הילדים שלך הבאת אותם דומים לבעלך?" כולם הסתכלו עלי ככה מצפים , ואני בלי לחכות עניתי לה "כי אם הם היו דומים לבעלך אני הייתי בצרה צרורה"....

עדי 4

New member
אביה,החתיך שיחק אותה

שבר עוד לב באילת? סיגלי,נכון הבעל של אביה משהו? גם אנחנו מאוהבים בו.

עדי 4

New member
אביה,הבובה המלעונה הזו זו ברבי?

פגעת בברבי המקורית.

מנופ

New member
עדי יואב סיפר לך על ההצעה המגונה

שלי? הצעתי לו החלפה אבל הוא שומר אמונים...

עדי 4

New member
סליחה????

החלפה למה? מה שלום החתיך שלך הבוקר? עברו כאבי השיניים?

מנופ

New member
לגבי ההחלפה - אספר לך ב 4 עיניים

הכאבים אצלו עברו אך חזרו אלי על הבוקר. אבל התנאי שהוא מטפל בעצמו זה רק אם אני אפסיק את הטיפולים, וזה מה אני עושה.

עדי 4

New member
איזה סיפור

ההורים שלו לא ישתתפו בטיפולים שלו? עכשו אני במתח לגבי ההחלפות.

מנופ

New member
בעבר כבר שילמו לו

מקווה שהם יצעו עזרה גם בזה, כידוע אצלם הכל לפי הקריזה. אגב, היינו בשל נעל וקנינו לקטנה סנדלים, היא והם מקסימות.

למעלה