מנופי עירנו

מנופי עירנו

עשרה קבין של טינופת ירדו לעולם, ותשעה מהן נפלו במודיעין. המרכזים המסחריים, הרחובות, המגרשים הריקים מלאי פסולת הבנין בשולי העיר, ואפילו הגבעות עם שרידי העתיקות והכפרים המלאים בקבוקים ריקים ואשפה משובחת... את מי להאשים? את העיריה (כל הכבוד למחזיק תיק איכות הסביבה שעוסק בענינים חשובים כמו ארגון דוכן קפה לבית העיריה וחפירות ארכיאולוגיות לכמה עשרות ילדים), ואת הישראלי המכוער... כמה דוגמאות מטיול קצר מספר מאות מטרים מביתי בתמונות מצורפות...

תגובתו של אלכס וינרב:

שלחתי את המכתב הזה לאלכס ומוקד שירות לאזרח, וקיבלתי את התשובה למטה. נראה מה יצא מזה... ---------- אני גר ברחוב חטיבת הראל 10. ליד ביתי ישנו איזור גדול מלא בזבל ששפכו קבלנים, והעיריה לא עושה דבר. האיזור הוא ליד האנטנה הסלולרית הגדולה שבקצה שכונת השמשוני. אבקשכם לטפל בפינוי הפסולת בדחיפות, ומניעת תופעות כאלו בעתיד. אני מצרף תמונות של האתר להנאתכם. (כמובן שזה אינו מקרה יחיד בעיר הזאת - שההבדלים בינה לבין פח זבל אחד גדול אינם גדולים. כל הכבוד לעיריה). ======== שלום תודה על הצילומים העברתי הודעתך למנהל שרות לאזרח לטיפולו בברכת חתימה טובה אלכס וינרב סגן ראש העיר מודיעין

אל תתאכזבי, זה צפוי

זה סוג התגובה שמקבלים ממנו. בעבר כשדיברתי על הלכלוך ברחובות הוא אמר לי שנפתח קורס נאמני נקיון ואני יכול להצטרף... אשמח אם עוד אנשים כאן יגיבו וגם יפעלו מול העיריה בנושאים כאלו (זה גם חשוב לאיכות חיינו - בלי להפחית בערכו של מידע על עוגות מקושטות, מטפלות, או עלות המילקי ברמי לוי)

yoch21

New member
מישהו ראה פועלי ניקיון בעיר ?

כי הם נעלמו - לפחות בגבעה סי. לא ראיתי אחד כבר חודשים.

נכון ../images/Emo12.gif באמת נעלמו...

פעם, הייתי רואה מידי בוקר עובדי ניקיון ברחוב שלי. ובתקופה האחרונה הם נעלמו

הבעיה היא לא רק פועלי הנקיון -

היא גם חלק מהתושבים, ותרבות ה"כולם על ה... שלי" ו"אחרי המבול". מעצבן ומתסכל, אבל אפשר בעבודה קשה ונחישות לשנות את זה.

מה אתם מבלבלים

לידיעת כולכם אני כבר כמה חודשים קורא את כל השטויות שלכם בפורם הזה אבל היום כבר נשבר לי . אני הנהג מטאטא כבישים בעיר הזאת ואני גם תושב המקום תפסיקו כבר לבלבל את המוח לידיעתכם יש בעיר שתי מטאטי כבישים שעובדים כל יום באזורים שונים בעיר וקמים אפילו לפניכם ועובדים עד שעה שתיים בצהריים בנוסף למטאטים יש כל יום בעיר כ 28 פועלים שמנקים את המדרכות ועם אתם לא רואים אותנו אז כדי מאוד שתתחילו לצאת לחלונות אז כן תראו אותנו למעונינים ראשון ורביעי גבעת סי בוכמן וקייזר שני וחמישי מליבו אזור העיריה וכל מה שבאמצע שלישי ושישי אזור השמשוני ובנוסף כל יום מנקים את כל העמקים אם למישהו יש בעיה עם הניקיון שלי תפנו לעיריה ודיר באלק תשמרו על העיר נקייה גמר חתימה טובה

הי מידן, לא להתעצבן

אף אחד לא אמר שאתם לא עובדים קשה (ובטח מקבלים שכר לא משהו). אבל: השורה התחתונה היא שיש הרבה לכלוך בעיר הזאת בכל מקום. אולי זה בגלל שאין מספיק עובדי נקיון, וכנראה גם בגלל שתושבים וקבלנים שמים קצוץ על העולם ומלכלכים בלי התחשבות. ענין של מנטליות.

תאמין לי יש מספיק פועלים

הבעיה היא שבמקום שהעיריה תתחיל לרשום דוחות לקבלנים ולתושבים שמלכלכים ולכלבים שלהם שמחרבנים על ימין ושמאל אז הם משחקים בקקה . והי אחי עזוב את המשכורת שלי בשקט 8500 לא הולכים ברגל

מסכים אתך

ולגבי המשכורת, לא אמרתי כדי להעליב - אלא כדי לדבר על המשכורות הנמוכות שמשלמים לאנשים שעובדים באמת... אבל זה סיפור ששייך לפורום אחר אולי.

barfilya

New member
כל הכבוד למידן

אני גר בקייזר ויוצא לי הרבה פעמים לראות אותך. כמובן שא"א לפספס אותך לאחר הפרסום בטלויזיה. לי שלא יודע, מידן השתתף בתוכנית הריאליטי סוף הדרך של "רשת" בערוץ 2. גמר חתימה טובה.

בנוגע לקייזר

ראית את המטאטא שעובד אצלכם בשכונה כבר שבועיים רצוף ומנקה לכם את כל החולות מהכבישים כן גם זאת העבודה שלנו עוד קצת זמן הכל יהיה בסדר הכל בשליטה

barfilya

New member
לא ראיתי

לא יצא לי לראות. בחודשיים האחרונים אני יוצא מאוד מוקדם וחזור מאוד מאוחר בקושי רואה את הבית. אני מגיע הבייתה כשהשועלים מתחילים להסתובב בעמק זבולון.

למעלה