היי
אולי יש לך מישהו שיוכל להזריק לך קבוע?
גם אני לא מסוגלת להזריק לעצמי ובעלי מזריק לי תמיד אם כי אולי באיזשהו מקום היה עדיף אם הייתי מכריחה את עצמי ללמוד להזריק לבד ולא להיות תלויה בו... עצם הפעולה של ההזרקה אינה מסובכת בכלל, זה סתם הרעיון שקשה לי איתו. יש גם סרטונים באינטרנט ספציפיים לכל הורמון שמסבירים הכל... כשמדובר במנופור רגיל (יש גם תכשיר שנקרא מנופור מולטידוז, בדקי מה רשמו לך), תהליך ההכנה של ההורמון לפני ההזרקה מעט מורכב אז תשימי לב היטב להוראות הרופא והאחות בנושא.
החומר עצמו קצת שורף אבל הזריקה ממש נסבלת. את יכולה, אם תרצי, לשים קרח כמה שניות לפני על מקום ההזרקה בבטן וזה מאלחש או אפילו להשתמש במשחה מאלחשת שקונים בבית מרקחת. אני עשיתי את זה בסבב האחרון כי משום מה הגוף נהיה קצת רגיש (בסבבים הראשונים זה לא קרה לי ואני מקווה שלא תגיעי לזה...
).
מבחינת תופעות לוואי - זה אינדיבידואלי. אני לא סבלתי מכלום. אולי קצת תאבון יתר אבל ייתכן שזה פסיכולוגי. יש כאלה שסובלות מעייפות או חולשה אבל זה ממש לא אומר דבר לגבייך.
לגבי התגובה השחלתית - המטרה הרי שזה יגייס זקיקים... לקראת איזה תהליך את? הפרייה?
בעיקרון כל אחת מגיבה אחרת לכל הורמון. יש כאלו שמנופור מיטיב עם התגובה השחלתית שלהן ואחרות שדווקא הורמונים אחרים מתאימים להן יותר. אם זה טיפולך הראשון אז צריך להתנסות ולראות. זה די ניסוי וטעיה...
מאחלת לך הצלחה. יהיה בסדר