מנוע type 4 1700 למכירה

k0biX1303

New member
מנוע טוב מקבל חיזוק חיובי

אני חושב שאתה חושב יותר מידי... ה1700 בקטגורית הסוג 4 נחשב הכי מוצלח הכי טוב והכי מבוקש בעולם ובארץ לטובת שיפורים מפלצתיים. אין לי כלום לא איתך ולא עם עומרי היחס שלי לכולם אחיד ודומה בניגוד למה שנדמה לך המכירה שלך ממש ממש ממש לא מענינת אותי. וגם לא של עומרי.. הצחקת אותי לפחות..

Porsche Dude

New member
דווקא לא דיברתי על עניין טיב המוצר..

אני יודע מצוין מהו הT4, מה הוא שווה ומה אפשר לעשות ממנו... אבל שוב, אני לא רוצה להרוס לבחור כאן את המכירה אז עדיף שתחשוב שוב על מה אני מדבר.. אם אתה בכל זאת לא מבין אז לא נורא, אני מקווה שלפחות כל השאר מבינים... :)

מנוע type 4 1700 למכירה

אני מוכר מנוע T4 1700 סמק שרציתי לשפץ ולהסב לחיפושית ובסוף עפתי על פרוייקט אחר ללא גלגל תנופה וללא תושבת פילטר שמן המנוע עבד לפני שהורד ושכב אצל בני)(הד"ר ) שנתיים בערך עד שבאתי לקחת אותו מחיר : 2000 שקל יופי של מנוע כניסה למי שרוצה לשפר ורוצה לעבור משלב דיבורים למעשים

iDo VW

New member
מבינים או לא מבינים..

לא נשמע שאתה יודע מה ההבדלים בין ה-1700/1800/200 T4.. אם יש לך בעיה עם קובי, תעשה טובה לכולנו ותפתור את זה במסרים..

אדון פורש

הגיע הזמן שתתבגר , אתה לא קולט שאתה יורה ברגל לעצמך ולשאר חובבי החיפושיות ? אתה לא תחנך כאן אף אחד בייחוד לא מנהל פורום שעושה את עבודתו נאמנה כמעט 10 שנים , אם אתה חושב שהוא שגה טעה וכו הוא סך הכל בן אדם , אתה יכול לשלוח לו הודעה פרטית ולסגור את זה איתו.

מוריד מחיר

לאור ההתעניינות הדלה אני מוריד את המחיר 1700 ש"ח למנוע יענו שקל לסמק אחלה מחיר ..

למעלה