מנוע OS46AX במחיר מבצע

motikr

New member
מנוע OS46AX במחיר מבצע

קניתי מנוע OS46AX במחיר מבצע בגלקסיה בראשל"צ. בזמן הקניה, אשר ענה לשאלתי על אחריות "אחריות החנות נגמרת מעבר לדלת , יש את אחריות היצרן". המנוע עבר הרצה לפי הוראות היצרן וכ-10 טיסות ראשונות בתערובת עשירה. בטיסה ה-15 הרגשתי ירידה בסל"ד והמנוע כבה בסרק לפני הנחיתה. בבדיקה על הקרקע הבחנתי שהמנוע מאבד קומפרסיה ויש לו חיכוך בסביבות הנקודה המתה העליונה. פרקתי את המנוע ובדקתי את חלקיו מתחת למיקרוסקופ, להלן הממצאים: 1.ציפוי השרוול התקלף בשלוש נקודות בסמוך לנקודה המתה העליונה בצד הפנימי של השרוול. 2.מנקודות הקילוף נמשכים חריצים עמוקים לאורך השרוול. 3.הציפוי התקלף קם בשתי נקודות בצידו החיצוני של השרוול. אחת מהנקודות נמצאת באזור קר בתחתית השרוול. מצורפות תמונות מבעד למיקרוסקופ. פניתי ב-EMAIL ל-OS ואני ממתין לתשובה כבר 3 שבועות. שמעתי על מנוע נוסף עם בעיה זהה שנקנה באותו "מבצע". מה דעתכם? שמעתם על מקרים נוספים?

GOSFRABA

New member
נראה סביר בהחלט

הקילוף שאתה מראה הוא זניח. אני מצרף תמונה של צילנדר שחוק מFX46. כך זה נראה כשהמנוע עשה את שלו.. אחרי מספר שנים של עבודה מאומצת.

motikr

New member
OS 46AX

המנוע שלי עשה רק 15 טיסות מהם רק 4 בהספק מלא. ה-"מבצע" הזה היה יקר מאוד.

GOSFRABA

New member
לגבי הקאט- תבדוק כיווני סיכות

אלא אם אתה בודק סל"ד בעזרת מד סל"ד דיגטלי בעל דיוק גבוה, לא תוכל לשים לב לירידה כלשהי אם בכלל בסל"ד הסופי. לא עקב קילופים קטנטנים שכאלו. קאט מנוע לא יגרם מכך. אפס את הסיכות של המנוע, וכוון אותו מחדש. המשך להטיס עם המנוע, ועקוב אחר מצב הצילנדר. הOS AX בעל מוניטין מוצלח. רק אציין כי - המנוע שממנו נלקח הצילנדר, גם בימיו האחרונים שמר על סרק נמוך ויפה, הבעיה הייתה אך ורק בסל"ד סופי נמוך משמעותית. וכן, נמדד בעזרת מד סל"ד.

motikr

New member
מנוע OS46AX במחיר מבצע-תמונה נוספת

תמונה של הנקודות החיצוניות

m rochlitz

New member
חשבתה גם............

אולי נכנס "גוף זר" למנוע ? המסלולים בארצנו לא "נקיים" במיוחד, שאיבת גרגרי חול וכ"ו יכולה לגרום למה שרואים בתמונה. גם לי יש מנוע כזה. עובד כמו "שעון שווצרי". מוטי. נ.ב. ניתן לקנות פילטר מיוחד לנושא זה, הוא לא יקר ושווה כל פרוטה. חומר למחשבה.

mh300

New member
טעמו הטוב של המבצע נגמר מהר מאוד לאחר ....

שמגלים את טיב הסחורה, צריך לדעת אצל מי לקנות .(כולל השרות )

er2900

New member
צודק

גם לי יש ניסיון רע עם אשר מהגלקסיה. אסור להיכנס אליו

למעלה