מנוע שמות

• פותח הנושא ls48
  • פורסם בתאריך

ls48

New member
מנוע שמות

אני חושב על עסק חדש אבל אין לי שם לעסק ורציתי לדעת אם יש מאגר שמות,או מחולל שמות.

menigimmix

New member
יש אנשים שזה התפקיד שלהם

קופירייטרים... וכמו שלא תהיה המנהל חשבונות של העסק שלך כי אתה לא רואה חשבון אל תנסה להיות קופירייטר כי שם חזק שמקרין על אופי העסק והוא קצר וקליט קשה למצא במיוחד אם זה לא המקצע שלך... בהצלחה יש פתגם שאומר: "הזול בסוף עולה ביוקר" אל תחסוך...

privet i

New member
קישקוש בשני גרוש -

עשה הכל לבד, כל מה שאתה יכול ! אבל חשוב מאוד לעשות את השיקול הנכון, בסך הכל זמן שווה כסף ואין לאף אחד יכולת וזמן מספיק לעשות הכל. לפעמים העברת המטלה לאיש מקצועי שווה את הסכומים שהוא יקח וזה יותר זול בסופו של דבר. אפשר בהחלט להיעזר באנשי מקצוע במקרים שבאמת נחוץ. אבל לחשוב על שם לעסק זה משימה שאפשר לבד. אפילו מניגימיקס יכול לעזור נכון מני ?

menigimmix

New member
מה תחום העסק ומה מיוחד בו מהמתחרים?

שלח את המידע הזה ונקרא לילד בשמו...

ls48

New member
קופירייט בעברית לא מצליח

כאחד שעבד בהפקות דפוס ונתקל ברמה קשה מאוד למצוא קופרייט טוב, ויש גם כאלה שלוקחים הרבה כסף ולא שווים את הכסף. אני צריך שם לעסק במידה והייתי צריך מכתב שיווקי הייתי פונה לקופייריט.

אני חושב שיהושוע בן נון חולל שמות..

...בתושבי עי...
וברצינות... בחר לך כל שם שתרצה ותתחיל לרוץ איתו, אם זה יתריד משהו, כבר תשמע ממנו... איזה איום בתביעה משפטית... במידה ויוכח ששמו נוצר לפני שלך, אז תבצע שינוי מסויים...

למעלה